• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin boşluğunu doldurmuşum sanki

3 yıldır bir ilişkim var ve sevgilimin sevdiği kız varmış benden önce ama vefat etmiş(allah rahmet eylesin) bunu en baştan biliyordum söylemişti ve cüzdanında o kızın resmini taşıyordu ve hâlânda taşıyor saygı duydum bişey demedim.bundan 15 gün önce gece o uyurken nedense telefonuna bakmak istedim ama bugüne kadar hiç kurcalamadım.bi ara telefonunu açarken görmüştüm kodunu 1988 di ama o zaman bi anlam veremedim neden 1988 diye çünkü ne bana ne kendisine ait bi doğum senesi değildi.neyse açtım telefonu girdim galeriye. çingenem diye bi klasör vardı o kızın fotoraflari vardı o klasörde,benim ki ise isimsiz aaaaa diye bi klasörde.kızın fotoğraflarına bakarken bi mezarlık resmi vardı üzerinde D 1988 Ö 2011 diye yazıyordu.orda anladım kodun sebebini ama bu beni çok yaraladı konu kıskançlık değil sonuçta ölmüş biri ama o an hissettiklerimi anlatamam çok kötü oldum farklı bir duyguydu.ben onun boşluğunu doldurduğumu düşünüyorum.ama kendisine bi şey demedim.bu gördüklerimi hazmedilmesi zor ne yapsam ne etsem bilmiyorum

3 yıldır bir ilişkim var ve sevgilimin sevdiği kız varmış benden önce ama vefat etmiş(allah rahmet eylesin) bunu en baştan biliyordum söylemişti ve cüzdanında o kızın resmini taşıyordu ve hâlânda taşıyor saygı duydum bişey demedim.bundan 15 gün önce gece o uyurken nedense telefonuna bakmak istedim ama bugüne kadar hiç kurcalamadım.bi ara telefonunu açarken görmüştüm kodunu 1988 di ama o zaman bi anlam veremedim neden 1988 diye çünkü ne bana ne kendisine ait bi doğum senesi değildi.neyse açtım telefonu girdim galeriye. çingenem diye bi klasör vardı o kızın fotoraflari vardı o klasörde,benim ki ise isimsiz aaaaa diye bi klasörde.kızın fotoğraflarına bakarken bi mezarlık resmi vardı üzerinde D 1988 Ö 2011 diye yazıyordu.orda anladım kodun sebebini ama bu beni çok yaraladı konu kıskançlık değil sonuçta ölmüş biri ama o an hissettiklerimi anlatamam çok kötü oldum farklı bir duyguydu.ben onun boşluğunu doldurduğumu düşünüyorum.ama kendisine bi şey demedim.bu gördüklerimi hazmedilmesi zor ne yapsam ne etsem bilmiyorum

Yani çok sevmiş olabilir beli vicdan azabı çekiyor bilemeyiz konuşman en mantıklısi seni aaa diye kaydetmiş olması biraz garip ama yinede bunu onunla konusmalisin. Biraz iyi niyetli düşünürsek eğer yaşlılar tekrar evleniyor ama ilk eşlerini hiç unutamiyorlar kaldırıp resimlerini de atmiyorlar sonuçta en iyisi açıkça konuşman dolduruyorsan eğer sıkıntı amaseni seviyordur diye düşünüyorum bn

Haklısın zor ama kız hayatta degil.ölüm acısı kötüdür herhangi bi ayrılık degil ne demeli bilemedim.ama sevgilin sana sevgisini hissettirmiyomu normaldede o kız hala aranızdaymış gibi hissediyormusunuz

Buraya yeni katıldım kusura bakmayın nasıl yazılır nasıl yapılırım öğrenmeye calus
Yani çok sevmiş olabilir beli vicdan azabı çekiyor bilemeyiz konuşman en mantıklısi seni aaa diye kaydetmiş olması biraz garip ama yinede bunu onunla konusmalisin. Biraz iyi niyetli düşünürsek eğer yaşlılar tekrar evleniyor ama ilk eşlerini hiç unutamiyorlar kaldırıp resimlerini de atmiyorlar sonuçta en iyisi açıkça konuşman dolduruyorsan eğer sıkıntı amaseni seviyordur diye düşünüyorum bn[/Q

Yok seviyor beni ondan eminim.sadece beni üzen şey doğum senesini kod olarak kullanması ve onun resimleri bi isimle kayıtlı benimki ise isimsiz.resimini taşıyabilir cüzdanında telefonunda da saklayabilir bişey demem ama kod olarak doğum senesini kullanması bu biraz fazla

Ama ben geçemiyorum malesef kaldıramıyorum bana karşı tavırlarına gelirsek seviyor bunu biliyorum ama sadece sevmek yetmiyor

Haklısın zor ama kız hayatta degil.ölüm acısı kötüdür herhangi bi ayrılık degil ne demeli bilemedim.ama sevgilin sana sevgisini hissettirmiyomu normaldede o kız hala aranızdaymış gibi hissediyormusunuz

İnsan kendini bilir elbette neyi ne kadar kaldırabileceğini ne kadar sabredebileceğini bilir..Kaldıramıyorsan devam etmemelisin bu düşünceler sürekli içinde olur çünkü...Ama bence büyütülecek bir durum yok...

Yok öyle hissetmiyorum da sanki ruhu onunla bedeni benimle gibi ayrılmayı düşünüyorum

Bence ayrılmak için konusmalisin kafanda kurmaktansa çok sevmiş olabilir ama artık öldü bunu kabullenmesi biraz zor bu yüzden ona biraz garip ama destek olmalısın seviyor beni diyorsun

Ateş düştüğü yeri yakar diyorlar ya belki büyütülecek bir şey yok ama nedense hep ikinci planda kalacakmışım gibi hissediyorum kod olayı olmazsa gene sıkıntı yoktu

Back
X