• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin boşluğunu doldurmuşum sanki

Olenler kiymetli olur ondandir.Bitip gidenler de bazen oyle olur.
Bir konusmalisin bitirmeden once.Ama ayrilmaya hazirlikli ol.Eskiye kiymet verecem diye yeniye aaaa olmaz.
Öncelikle teşekkür ederim.tabiki konuşacam ki bilsin hatasını ve bu şekil davranışının kimseye faydası olmadığını.

Bir varmış bir yokmuş isimli bir film var.Konusu tıpkı yaşadığınız durum, izlerseniz belki bir fikir verebilir size

Ben en yakın arkadaşımı kaybettim. 3 senelik birlikteliği vardı. Çocuğun sosyal medyası telefonu her şeyi rahmetli Halide’min resimleri ile dolu.. Hayatına başka birisini de almadı. Bırakın silmesin.. Size sevgisini hissetmiyorsanız da ayrılın, bu anı silmemesi mevzusundan ziyade.

Ateş düştüğü yeri yakar diyorlar ya belki büyütülecek bir şey yok ama nedense hep ikinci planda kalacakmışım gibi hissediyorum kod olayı olmazsa gene sıkıntı yoktu
O kod meselesi genelde alışkanlık oluyor. İnsan senelerce kullandığı bir şeyi değiştirmek istemiyor. Öyle de olabilir.

Back
X