sevgilimin cinsel beklentisi

canım inan söylerken bile cok utanıyorum sürtünme yoluyla yapcakmışız.o haysiyetsiz kendini tatmin edecekti.

Bir insanın sevdiği insanla cinsellik yaşamak istemesi doğal fakat buna asıl karar verecek olan sensin sen böyle bir şey istemiyorsan sadece bu konudan dolayı seni terk ediyorsa, senden vazgeçebiliyors,sensiz olmaya katlanabiliyorsa duygularında samimi değildir.

canım inan söylerken bile cok utanıyorum sürtünme yoluyla yapcakmışız.o haysiyetsiz kendini tatmin edecekti.

canım eyer seni bunun için terk ediyosa yolu açııık olsun
asla güvenme çook kişiler böyle olup hatta daha ileri gidip ayrıldıklarını gördüm
o yüzden bence sende ondan vazgeç seven insan bunun için terk etmez asla canım
asla pişman olacağın bişey yapma cnm çok pişman olursun yoksa sana bi tavsiyem canım

herkes aynı şeyi sölemiş. bende aynı şeyi sölüyorum. lafı uzatmıyorum. ondan koca olmaz başka bişe olur, şimdi sölemeyeyim, arkadaşın dediği gibi banlanmayalım. yol ver gitsin.

canım seni çok iyi anlıyorum ama sakın onun istediğini yapma.biliyorum çok zor severken ayrılmak ama senin iyiliğin için böyle olmalı.ben de aynı sorunu yaşıyorum ve gerçekten bıraktım artık.çünkü bana bunu dile getirmesi bile beni düşünmediğini gösteriyor.kaldı ki hiçbir şeyin garantisi yok.bu durum iki kişinin de istemesi gerekir ve seni resmen zorluyor.şu an ki halini psikolojini bile düşünmezken o zaman arkasına bile bakmaz.yine de sen bilirsin ama sadece sevmek hiçbir şey değilmiş ben bunu çok iyi anladım bunu sana sözleriyle davranışlarıyla hissettirmesi gerekir ki bu sevgi bile değil bence..

herkes aynı şeyi sölemiş. bende aynı şeyi sölüyorum. lafı uzatmıyorum. ondan koca olmaz başka bişe olur, şimdi sölemeyeyim, arkadaşın dediği gibi banlanmayalım. yol ver gitsin.

yol verdim canım..evet canım banlanmayalım uzun uzun anıyorum ben onu şu şekilde biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip........(anladın sen)

Verilmiş sadakan varmış... O terbiyesizi de Allah ıslah etsin, kimbilir kaç kızın günahına girmiştir öyle...

En iyisini en doğrusunu yapmışsın demekki seni sadece cinsel yönden çok seviyomuş amacı farklıymış boşver sakın arama böyle insandan hayır gelmezzzz....

sakın ama sakın birlıkte olma zaten ayrılmakla amacını belli etmiş canım bu...

şimdi sana vicdan yaptırtıyor aklı sıra.. bosver sen önune bak.. bidahada yoluna cıkmasına izin verme tavrını koy..

Sevgi,aşk=cinsellik olmamalı. Karşınızdaki insan ne yazıkki bunun farkında değil. Tabiki herkes sevdiğiyle böyle şeyler yaşamak ister ama olmuyor diye de bırakmak karşısındakiyle sadece bu amaçla birlikte olduğunu düşündürüyor insana. Umarım hakkında hayırlısı olur.

kızlar bu nasıl adam ya..hani bir türkü vardır ya ne sevdiğin belli ne sevmediğin diye ..aynen öyle.

gecen gün telefonla konuştuk.seni tanıdığıma cok pişmanım sen benim hayatımdaki en büyük pişmanlıksın falan dedim.sakın birdaha arama dedim.sana namusunu teslim edecek birini elbette bulacaksın ama benim sevdiğim gibi sevmeyecek seni bunu o zman anlayacaksın dedim.kapattım teli.

aradı acmadım.arkadasımı aramış sonra telefonunu acmıyo beni sinir ediyor demiş.ben onu cok sviyorum ailemle tanıştırıcam yakında demiş.ben gururlu biriyim onun gibi sevdiğimi rahat rahat söyleyemiyorum yüzüne demiş..o tanıdığım diğer kızlar gibi değil.çok farklı falan demiş.sonra beni aradı konuştuk..yine aynı seyleri söylüyor bana ama yine farklı beklentiler bekliyor benden.ben belki düzelmiştir diye telefonu acıyorum ..yine aynı ya.zerre gram değişim yok adamda.benim ol artık bu kavgalara son verelim diyor.

ayrıldk şimdi kesin.olmuyor senin isteklerini karsılayamam ben inaşllah en yakın zamanda bulursun öyle birini dedim.telefonumu kapatıyorum dedim.msj attı.sen bilirsin diye.o kadar.bitti.ne kolaymış ona göre bitirmek ya.hala döner mi diye bekliyorum ..içim acıyor.belki düzelir gelir.benden özür diler dyorum.şunu yazarken gözyaslarıma hakim olamıyorum inanın.adamda tek bir geri adım yok ya.neymiş bu cinsel istek.keşke su hormonlar kadar kıymetim olsa..ada hormonlarına hakim olamadığı için beni bırakabiliyor.

var mı böyle insan başka merak ediyorum..benimle aynı şeyleri yasıyan varmı canlar.hayatına böylesine ruhsuz bir insan giren var mı

ya iyi de bu konu düzelinecek bozulunacak bir konu değil.
adamın karakteri başta neyse odur.
bir şeyler yaşamayı sen de isterdin geçmişte, yaşardınız. istemedin yaşamadınız. zorladığı anda bitmiştir.
isabet olmuş o seni terk etmiş.
nasıl bir terbiyesizlik yapmış farkında değil misin?
benimle oynaşmıyorsan seni bırakıyorum demiş gitmiş.
değişir falan deme.
taktik değiştirir sadece.

Vay be... adam sevdiğini rahat rahat söyleyemiyor ama yatmak istediğini söyleyebiliyor...
Ne gururmuş beee....

erkeklerın kendılerını kontrol edememe bahanelerıne ınanmayın lutfen
sana zarar vermek ıstemıyorum demesı ısın bahanesı amacı senın ona guvenmenı saglamak
sonra ısın ucu kacınca napalım sende ıstedın guvenmeseydın olur emın ol ve GUVENME !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…