- Konu Sahibi baharesintisi
-
"zarar vermeden" derken ne demek istedi ya da istediniz anlamadım ama emin ol seven erkek bunu bu kadar ısrarla talep etmez velev ki etti ve reddedildi sizi bu yüzden terketmez 9 senelik ilişkimde bi kere bile böyle bi talep duymadım, baştan kafa yapımı anlattım çünkü, inşallah Temmuzda evlenicez, birbirimizi bırakmadık yani öyle saçmalık mı olur
canım inan söylerken bile cok utanıyorum sürtünme yoluyla yapcakmışız.o haysiyetsiz kendini tatmin edecekti.
canım inan söylerken bile cok utanıyorum sürtünme yoluyla yapcakmışız.o haysiyetsiz kendini tatmin edecekti.
evet canım. beni elinde tutmak istiyor.nikahı bassın sonra küssekte kızsakta bilirm ki kocam döner gelir elbet..ama bu şekilde asla asla..ah biz kızlar niye bukadar safız..cabuk aldanıyoruz
iyi kurtarmış seni çocuk...
aferin sanada kullandırmamışsın kendini...
herkes aynı şeyi sölemiş. bende aynı şeyi sölüyorum. lafı uzatmıyorum. ondan koca olmaz başka bişe olur, şimdi sölemeyeyim, arkadaşın dediği gibi banlanmayalım. yol ver gitsin.
Verilmiş sadakan varmış... O terbiyesizi de Allah ıslah etsin, kimbilir kaç kızın günahına girmiştir öyle...
mrba arkadaşler sevgilim beni her seferinde cok sevdiğini söylüyor ama benden bana zarar vermeyecek şekilde beraber olmamızı istiyor.ben en başından beri hep karşı cıktıysamda her seferinde kavga ettik bu yüzden kaç kere ayrıldık.öpüp koklamasına bişey demiyorum ama ileri gitmek istiyor.(bana zarar vermeden)insan sevdiği ile yasamak istiyor böyle şeyleri diyor..bu yüzden bana soğuk davranıyordu son günler.en son konuşmamızda da beni bıraktı.insan sevdiğini bu sebepten bırakır mı diyorum ona.bırakır evet diyor.arama dedi birdaha.sen bana güvenmediğin için benimle bunları yasamak istemiyorsun diyor.Onu hala seviyorum neyapacağım bilmiyorum.insan sevdiğinden uzak kalabilirmi arayıp sormuyor.bende aramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?