- Konu Sahibi baharesintisi
-
komsumun kızıda sevgilisiyle kendine zarar vermeden sevişmişler sadece ve kız daha bakireyken hamile kaldı 4 aylık hamile ikende evlendiler mecbur kaldılarmrba arkadaşler sevgilim beni her seferinde cok sevdiğini söylüyor ama benden bana zarar vermeyecek şekilde beraber olmamızı istiyor.ben en başından beri hep karşı cıktıysamda her seferinde kavga ettik bu yüzden kaç kere ayrıldık.öpüp koklamasına bişey demiyorum ama ileri gitmek istiyor.(bana zarar vermeden)insan sevdiği ile yasamak istiyor böyle şeyleri diyor..bu yüzden bana soğuk davranıyordu son günler.en son konuşmamızda da beni bıraktı.insan sevdiğini bu sebepten bırakır mı diyorum ona.bırakır evet diyor.arama dedi birdaha.sen bana güvenmediğin için benimle bunları yasamak istemiyorsun diyor.Onu hala seviyorum neyapacağım bilmiyorum.insan sevdiğinden uzak kalabilirmi arayıp sormuyor.bende aramıyorum
komsumun kızıda sevgilisiyle kendine zarar vermeden sevişmişler sadece ve kız daha bakireyken hamile kaldı 4 aylık hamile ikende evlendiler mecbur kaldılar
gerçekten seven insan kendini o özel güne saklar sevdiğinide aynı sekilde
yani sevgi mevgi yok erkek arkadaşın da
mrba arkadaşler sevgilim beni her seferinde cok sevdiğini söylüyor ama benden bana zarar vermeyecek şekilde beraber olmamızı istiyor.ben en başından beri hep karşı cıktıysamda her seferinde kavga ettik bu yüzden kaç kere ayrıldık.öpüp koklamasına bişey demiyorum ama ileri gitmek istiyor.(bana zarar vermeden)insan sevdiği ile yasamak istiyor böyle şeyleri diyor..bu yüzden bana soğuk davranıyordu son günler.en son konuşmamızda da beni bıraktı.insan sevdiğini bu sebepten bırakır mı diyorum ona.bırakır evet diyor.arama dedi birdaha.sen bana güvenmediğin için benimle bunları yasamak istemiyorsun diyor.Onu hala seviyorum neyapacağım bilmiyorum.insan sevdiğinden uzak kalabilirmi arayıp sormuyor.bende aramıyorum
mrba arkadaşler sevgilim beni her seferinde cok sevdiğini söylüyor ama benden bana zarar vermeyecek şekilde beraber olmamızı istiyor.ben en başından beri hep karşı cıktıysamda her seferinde kavga ettik bu yüzden kaç kere ayrıldık.öpüp koklamasına bişey demiyorum ama ileri gitmek istiyor.(bana zarar vermeden)insan sevdiği ile yasamak istiyor böyle şeyleri diyor..bu yüzden bana soğuk davranıyordu son günler.en son konuşmamızda da beni bıraktı.insan sevdiğini bu sebepten bırakır mı diyorum ona.bırakır evet diyor.arama dedi birdaha.sen bana güvenmediğin için benimle bunları yasamak istemiyorsun diyor.Onu hala seviyorum neyapacağım bilmiyorum.insan sevdiğinden uzak kalabilirmi arayıp sormuyor.bende aramıyorum
bakıreyken nasıl hamıle kalmış cok merak ettım boyle bırseyden haberım yoktu
canım seni çok iyi anlıyorum ama sakın onun istediğini yapma.biliyorum çok zor severken ayrılmak ama senin iyiliğin için böyle olmalı.ben de aynı sorunu yaşıyorum ve gerçekten bıraktım artık.çünkü bana bunu dile getirmesi bile beni düşünmediğini gösteriyor.kaldı ki hiçbir şeyin garantisi yok.bu durum iki kişinin de istemesi gerekir ve seni resmen zorluyor.şu an ki halini psikolojini bile düşünmezken o zaman arkasına bile bakmaz.yine de sen bilirsin ama sadece sevmek hiçbir şey değilmiş ben bunu çok iyi anladım bunu sana sözleriyle davranışlarıyla hissettirmesi gerekir ki bu sevgi bile değil bence..
hepinize cok teşekkür ederim kızlar buarada bir arkadas yasımı sormus 25 yasındayım.cok haklısınız bende bir daha aramıcam .insan bunları düşünemiyor değil fakat hemcinslerinin tavsiyeleriyle ayakta duruyor..ilk başlarda böyle dğildi daha romantikti hep onlar aklıma geliyor ve üzülüyorum niye değişti diye.hepinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar.inşallah unuturum en kısa zamanda ama sundan eminim.ARAMIYACAĞIM Bİ DAHA.seven peşinden gelir zaten bırakmaz sevdiceğini
burda bı dunya konu acılıyor bu yuzden, herkes sonunda pişman oluyor.
adamın nıyetı hıc te hos degıl arkadasım. türk erkekleri de ister bu tarz seyler yasamak ama sevdıgıne saygısından boyle seylerı teklıf etmezler normalde.
sen bır kızsın, emın ol, o ılerı gıttıgınız anda sende o da fazlasını ıstersınız. cunku kan beyne degıl baska yerlere pompalanıo o sırada.
adam sen onunla ıstedıgı seylerı yasamıosun dıye bırakıp gıtmıs. sende onu bırak defolsun gıtsın. bı hata yaparsan sonra senı bırakıp gıttıgınde cok dövünürsün.
gecenlerde bı topikte sırf cınsellık ıcın evlenıoruz mıllet olarak yazmıstı kızın bırı uyuz olmustum. evet cınsellık ıcın evlenıoruz.
meşru yoldan üremek ıcın evlenıyoruz. evlılıgın temelı budur.
evlilik olmadan aile kavramı olmuo malesef. aile ozel bişeydir. kutsaldır. sende ilerde yuvanı kurunca kocanla ne ıstersen, o ne ısterse yasayıp yasatıcaksın zaten..
o dandik sevgılın ıcın kendını mahvetme.
ınsanın ar damarı catlamayagörsün. Allah korusun iflah olamaz ınsan daha.. yazık Allah o cocugu da ıslah etsin
Sakın kanma bu boş yalanlara. Karşısındaki kızı namusu olarak gören, evlenmeyi düşünen,seven erkek herşeyden önce saygısından böyle bir teklifte bulunmaz. Yoksa senin diğer kızlardan hiçbir farkın kalmaz. Sonuçta sokaklar bu tip kadınlarla, kızlarla dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?