sevgilimin cinsel beklentisi

Bencilliğe bak. Cinselliği beleşe getirme amacında. Başka da bi derdi yok. Ne sevgissi. Zerre kadar sevmiyor bence. Seven insanda merhamet olur. Gitsin parasıyla istediği kadar sevsin! malum kadınları..

Bu yüzden bırakmışsa seni, sen zaten ondan bişey bekleme, üzülmede.. Seninle niçin birlikte olduğu apaçık ortada.. Aşk cinsellikten ibaret değildir.

komsumun kızıda sevgilisiyle kendine zarar vermeden sevişmişler sadece ve kız daha bakireyken hamile kaldı 4 aylık hamile ikende evlendiler mecbur kaldılar
gerçekten seven insan kendini o özel güne saklar sevdiğinide aynı sekilde
yani sevgi mevgi yok erkek arkadaşın da

bakıreyken nasıl hamıle kalmış cok merak ettım boyle bırseyden haberım yoktu

benim girdi öyle biri hayatıma. sana tek tavsiyem ondan olabildiğince uzaklaş. biraz acımasızca olacak ama adam seni sırf o anlamda düşünmüş. başka bir değerin olsaydı böyle bir şey yüzünden ayrılmazdı.

çok fena ayak yapıyor.çok çok fena.insan sevdiğiyle cinsellik elbette yaşar ölçüsü kişinin isteğine yaşamına göre değişir.ancak sevdiğin insan seninle bişeyleri yapmak istemiyorsa yapmazsın.bu kadar basit.erkeklerin ihtiyaçları varsa kadınların da vardır.o istiyorsa sen de istiyorsun ancak sen kendini düşünüyorsun ve ileri gitmek istemiyorsun gitme öyleyse.sırf bu yüzden seni hayatından iten ve ayak yaparak seni seviyorum ama bu yüzden ayrıldım cart curt eden birisiyle nereye gider sence?

yazılanların hiç birini okumadan hemen yazmak istedim 4 yıllık sevgilimden ayrıldım çünkü aynı seninki gibiydi isteklerine karşılık vermiyorum diye soğuk davranır ilgilenmezdi son 3 yıl kavgayla geçti ne aptalmışım ki hayatımın en güzel günlerini onunla uğraşmakla geçirdim ve iyi ki onunla hiçbir şey yapmadım ki şimdi nasılda pişman olurdum. şu an 2 yıllık evliyim çok mutluyum cinsellikle pazarlık yapan sevgilinden kurtulmanı dilerimm

eğer seni gerçekten sevmiş olsaydı seni bu şekilde küçültmezdi..ne demek bakireliğine zarar gelmeden!! böyle birşey olabilir mi ya, şaşırıyorum artık! bak canım aklını kullan ve böyle birşeye asla müsade etme..tabikii yeri ve zaman gelince bu güzel duyguları yaşayacaksın ama ne zaman,gerçekten karşına adam akıllı biri çıktığında..herşey helal daire içerisinde olmalı..
yanlış anlama ama sevgilin gözümü tutmadı insan bazen söyledikleriyle kendini belli eder.

Gerçekten seven bi insan asla sevdigi kişiden böyle bir şey istemez... bu ne ayıp bir şey ya bi kızın namusu resmen he sunu söyliym zarar vermeyecek sekilde beraber olmak ister ama bi bakmıssın o iş olup bitmiş ruhu duymaz erkegin o durumda aman dikkat et akıllı bi kızsın anladıgım kadarıyla simdiki kızların düstügü hataya düsme... benimde eski sevglm böyle bi şey istemişti uzak durdum çnkü ileri gitti ... simdiki kızlar yaşıtlarımz herşeyi yaşıo hiç namus kavramı falan kalmamıs bi de namus ruhtadır diye kendilerini savunuolar cok komik :))) ruhta olsa bedenini de herkese teslim etmezsin zaten özelini eşinle yaşamıycaksan ne diye evlilik gibi özel bi kavram var ki o zman..... yazık

Kızlar benim sevgilim bana benim olcaksın dedi düşünün yani birlikte olcakmışım onunla böyle bi şeyi nasıl dersin ya dedim ben asla olmam dedim bu sefer bana dediki kimse duymaz ailen de bilmez evleniriz bizde zaten dedi böyle şerefsiz insanlar tanıyoruz işte bi senemi verdigim insanı askere gidince tanıdım böylelikle yazık böyle insanlara asla güvenmeyin asla gelecekte ne olcaımız belli degil....

burda bı dunya konu acılıyor bu yuzden, herkes sonunda pişman oluyor.
adamın nıyetı hıc te hos degıl arkadasım. türk erkekleri de ister bu tarz seyler yasamak ama sevdıgıne saygısından boyle seylerı teklıf etmezler normalde.
sen bır kızsın, emın ol, o ılerı gıttıgınız anda sende o da fazlasını ıstersınız. cunku kan beyne degıl baska yerlere pompalanıo o sırada.
adam sen onunla ıstedıgı seylerı yasamıosun dıye bırakıp gıtmıs. sende onu bırak defolsun gıtsın. bı hata yaparsan sonra senı bırakıp gıttıgınde cok dövünürsün.

gecenlerde bı topikte sırf cınsellık ıcın evlenıoruz mıllet olarak yazmıstı kızın bırı uyuz olmustum. evet cınsellık ıcın evlenıoruz.
meşru yoldan üremek ıcın evlenıyoruz. evlılıgın temelı budur.
evlilik olmadan aile kavramı olmuo malesef. aile ozel bişeydir. kutsaldır. sende ilerde yuvanı kurunca kocanla ne ıstersen, o ne ısterse yasayıp yasatıcaksın zaten..
o dandik sevgılın ıcın kendını mahvetme.
ınsanın ar damarı catlamayagörsün. Allah korusun iflah olamaz ınsan daha.. yazık Allah o cocugu da ıslah etsin

merhaba canım seni üzmek istemem ama erkekler istediklerini elde etmek için böyle şirinlikler romantiklikler yapar inandığını sandığında da asıl amacına ulaşmaya çalışır ki senin kinin yaptığı da öyle seni sevseydi cinselliği bu kadar düşünmezdi yani seni bırakacak kadar bence hiçbir kadın evlenmeden kendini bir erkeğe teslim etmemeli sonra pişman oluyor yasadıklarına kendine dikkat et erkekler e güven olmaz canım

bi kız tanıodum kız artık o kadar kişiyle beraber olmus ki yazıklar olsun be dedim....... sayısını unutmuş.... işte boyleleri yüzünden sevgi aşk eskisi gibi degil kimse birbirine güvenemio her şeyi çabucak tüketiyosunuz çünkü aile kavramı eskisi gibi degil......... kendinize gelin arkadaşlar kız kızlıgını erkek de adamlıgını bilsin.. her şeyin yeri zamanı var evlenmeden ilişki yaşamak herkesle heer şeyi yaşamak kadar mide bulandırıcı ne olabilr ki basitlik bu başka bi şey deil

aynı olay ben ünv de iken en yakın arkadaşımın başına geldi.sevglisi senden baskasına dokunmamı öpmemi istermisin vs. diyordu tabiki arkadasım sevdiginden kabul etmiyordu böyle birseyi..kısaca söyleyeyim sonra aynı şekilde cocuk bunu terketti biriyle birlikte diye duyduk arkadasıma bahanesi yatmak icin(nekadar kisiliksiz seviyesiz bir laf) o kızla birlikteyim seni seviyorum vs dedi.sonra arkadasımla barıstılar zarar vermicem dedi aynı hikayeyle 1.de 2.de birsey olmamıs en sonunda arkadasım onla birlikte oldu..cok gecmedende cok kısa zamanda arkadasımdan ayrıldı bahaneside tabiki bu değildi bahaneside cok kıskanıyorsun bunalttındı.ayrıldılar baska kızla oldu şerefsiz tekrar.sakın ama sakın inanma ve seni gercekten sevse sacının teline kıyamaz değil bu sebepten senle ayrılmayı düsünmek.. kesinlikle tüm iletisimini kes cünkü onu mutlu etmek adına yapacagın hersey sonunda pisman olacaksın bukadar diyeyim sana..aynı o arkadasım sanki yazmıs bunu gibi bukadar aynı durum olamaz..kısa ve öz biran önce kac o kişiden cok seviyorum yapamam deme inan kimse bulunmaz hint kuması değil daha iyi insanlar var hayatta..

Benim nişanlım da bana sormuştu. ''Daha da özel olamaz mı ilişkimiz? Seni çok seviyorum ve açıkça söylüyorum artık seni çok istiyorum'' demişti. Hep öpüyor,sarılıyor ve daha fazlasını istiyor. ''3 yıl hayatım artık birlikte olamaz mıyız? 1 yıl sonra evleniyoruz,çok istiyorum seni'' diyor. Bir de öyle masum soruyor ki. Yanağımı okşayarak,ellerimi tutup öperek ''lütfen'' diyor. Ben ama korkuyorum. Ama ben korkuyorum. Canım ailem nişanlıyız diye bizi çok serbest bırakıyor,nişanlımın evine ailem bilerek gidiyorum. Bana çok güveniyorlar. Ben de ona dedim ki '' bana öyle çok güveniyorlar ve seninle ilişkiye girsem yatağından kalkıp evime gitsem. Evime geldiğimde kimsenin yüzüne bakamam. Onlar bizim kızımız 3 yıldır ilişki yaşıyor ve bizi zor durumda bırakmadı diyerek saçımı okşarken ben buna dayanamam'' dedim. Gülümsedi, ''işkence bu ama ya ben şimdi 1 sene daha dayanacak mıyım? Gel bi şu yanağından öpeyim bari '' dedi

Seviyorsa,cidden seviyorsa öpücüklerle,dokunuşlarla,kokunla dayanacak,dayanması gerek. Bunun için ayrılıyorsa ben açıkçası onun seni evdiğine inanmam canım. İlişkiyi yaşa ya da yaşama o senin bileceğin şey,senin kararın. Ama ben her şeyi bi kenara bıraktım ailem beni o kadar serbest bıraktı ben yapamıyorum. Sevgililerin anlaması gerek bunu. Sonra zor duruma biz kızlar düşüyoruz onlar değil.

çok doğru arkadaşa katılıyorum. o ne öyle ya! böyle sevgi mi olurmuş benimle beraber ol yoksa ayrılırız. olmadın hadi bay bay bi söz vardır :'' Flört fuhuştan daha ucuza mal oluyor'' diye. bunu sakın unutma. sen haklısın ...

insan sevdiğini bir zevk için bırakır mı bir de bunu düşün
insan sevdimi herşeyin iyisi ona olsun o hiç üzülmesin hep mutlu olsun ister
ne diyim
ALLAH cümlemizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…