• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin Dişleri

Herkesin sevgilisinin kocasının dişleri bembeyaz inci gibi herhalde bu ne diş hasssasiyetidir böyle at değil sevgili seçiyoruz ya :KK70:
Dişin beyazlığının fırçalamak ile pek alakası yok. Genetik ve yenilip içilen şeyler etkiliyor tabi. Fırçalamanın da asıl amacı o değil zaten. Çürümesini engellemek , temiz tutmak. Bembeyaz olmasına elbet ki gerek yok ama günde 2 defa 2 dk fırçalamakta zor gelmemeli insana. Evli de olsak bekar da olsak toplum içinde yaşıyoruz mağlum.

Herkesin sevgilisinin kocasının dişleri bembeyaz inci gibi herhalde bu ne diş hasssasiyetidir böyle at değil sevgili seçiyoruz ya :KK70:
Valla benim kriterlerin o kadar düşük değil ya. Siz ağzı at gibi kokan adamlarla birlikte olmakta sorun görmüyor olabilirsiniz ama çoğumuz o adamların yanından geçerken nefes almıyoruz.

24 saat sonra, bi bakayım şu KKya dedim, okuduğum konuya gel; hususi mi arayıp buluyorsun böyle adamları Vanessacım? Daha doğrusu hiç mi seçiciliğin yok nedir bu?

Ağzı yüzünde insan içinde, açıkta olan yeri bile bu kadar bakımsız, pis ise, kapalı kalan tarafları kim bilir ne haldedir, nasıldır? Abi mok kokusu geldi burnuma konudan ya. Şu saatte tadım kaçtı ikindi çayı içiyorum, olacak iş mi bu? Niye zihnime bunu yapıyorsun Vanessa ya?!

benimkinde de diş taşları vardı belki çocukken falan olmuştur şimdi fırçalıyodur demiştim çünkü koku sorunu hiç olmuyordu. ama acı gerçeği evlenince gördüm, hiç düzenli fırçalamıyor 😢 ben söyleyince zorla yapıyor 😢

Vanessa anliyorum libidon çok yüksek, hayvan gibi sevmek sevişmek istiyorsun.Ama neden patates kızartması kokulu, dişi kurtlu, öldü sanıp yok olan, zenginim deyip senden yol parası isteyen adamlarla olmaya zorluyorsun. Bız sana bulcaz bi tane söz. Sabahlara kadar sevişmeli olcak tamam mı?
Ne yapsin , koyunun olmadigi yerde keci bile bulamayip ayiya abdurrahman celebi diyiir

Ağzı kokan birini öpebilir misiniz? Tamam diş tedavisi biraz tuzlu ama insan hiç yoktan günlük temizlik yapar. Yapsın bi zahmet.

Ağzı kokan birini öpebilir misiniz? Tamam diş tedavisi biraz tuzlu ama insan hiç yoktan günlük temizlik yapar. Yapsın bi zahmet.
Evleneceğiz diye standartları 0 seviyesine indirmek lazım ellam. :)) Dişine bakma , yüzüne bakma eeee neresine bakam lan ben bu herifin. Yoldan birini tutup götüreyim en kolayı.

Back
X