- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.347
- 158
- 40
- Konu Sahibi VanessaRinki
Herkesin sevgilisinin kocasının dişleri bembeyaz inci gibi herhalde bu ne diş hasssasiyetidir böyle at değil sevgili seçiyoruz ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dişin beyazlığının fırçalamak ile pek alakası yok. Genetik ve yenilip içilen şeyler etkiliyor tabi. Fırçalamanın da asıl amacı o değil zaten. Çürümesini engellemek , temiz tutmak. Bembeyaz olmasına elbet ki gerek yok ama günde 2 defa 2 dk fırçalamakta zor gelmemeli insana. Evli de olsak bekar da olsak toplum içinde yaşıyoruz mağlum.Herkesin sevgilisinin kocasının dişleri bembeyaz inci gibi herhalde bu ne diş hasssasiyetidir böyle at değil sevgili seçiyoruz ya![]()
Valla benim kriterlerin o kadar düşük değil ya. Siz ağzı at gibi kokan adamlarla birlikte olmakta sorun görmüyor olabilirsiniz ama çoğumuz o adamların yanından geçerken nefes almıyoruz.Herkesin sevgilisinin kocasının dişleri bembeyaz inci gibi herhalde bu ne diş hasssasiyetidir böyle at değil sevgili seçiyoruz ya![]()
Cıks hayal ürünü.Eski konularinizi düşünüyorum da ,gerçek mi bunlar?
Ay hiç yemek yerken okunacak konu değilmiş mahfoldumm yaaaaaaaaaBerbat haldeyse bir fircalamayla inci gibi mi olacak?Kim bilir kac yillik kir
![]()
nedense aklıma cinsinin insan olmama ihtimali geldi. Maymun mu yoksaOoo Vanessa erkek bulmuşş. Tebrikler Vanessa.
Herkesin sevgilisinin kocasının dişleri bembeyaz inci gibi herhalde bu ne diş hasssasiyetidir böyle at değil sevgili seçiyoruz ya![]()
Maymunlar ağlıyor şu andanedense aklıma cinsinin insan olmama ihtimali geldi. Maymun mu yoksa
niyeMaymunlar ağlıyor şu anda![]()
Ne yapsin , koyunun olmadigi yerde keci bile bulamayip ayiya abdurrahman celebi diyiirVanessa anliyorum libidon çok yüksek, hayvan gibi sevmek sevişmek istiyorsun.Ama neden patates kızartması kokulu, dişi kurtlu, öldü sanıp yok olan, zenginim deyip senden yol parası isteyen adamlarla olmaya zorluyorsun. Bız sana bulcaz bi tane söz. Sabahlara kadar sevişmeli olcak tamam mı?
Ağzı kokan birini öpebilir misiniz? Tamam diş tedavisi biraz tuzlu ama insan hiç yoktan günlük temizlik yapar. Yapsın bi zahmet.Herkesin sevgilisinin kocasının dişleri bembeyaz inci gibi herhalde bu ne diş hasssasiyetidir böyle at değil sevgili seçiyoruz ya![]()
Evleneceğiz diye standartları 0 seviyesine indirmek lazım ellam. :)) Dişine bakma , yüzüne bakma eeee neresine bakam lan ben bu herifin. Yoldan birini tutup götüreyim en kolayı.Ağzı kokan birini öpebilir misiniz? Tamam diş tedavisi biraz tuzlu ama insan hiç yoktan günlük temizlik yapar. Yapsın bi zahmet.
"Sevgilim öldü mü?" adlı konun "sevgilim öldü" başlığıyla son bulur. Bırak o mutandı.Ya bu çocuğun giyimi falan da çok salaş
Çok bakımsız
Bir de milyon tane hastalığı var
En son uçuklar çıktığını öğrendim
Bilmiyorum ne olacak bu işin sonu
Uçuk neresinde çıkıyor kız ona göre çıkarım yapacam bak.Ya bu çocuğun giyimi falan da çok salaş
Çok bakımsız
Bir de milyon tane hastalığı var
En son uçuklar çıktığını öğrendim
Bilmiyorum ne olacak bu işin sonu
DudakUçuk neresinde çıkıyor kız ona göre çıkarım yapacam bak.![]()