sevgilimin doğum gününü unuttum :(

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
merhaba..dün erkek arkadaşımla bir tartışma yaşadım..aslında tartışmaya zorladım da denilebilir..gereğince altan aldı ama ben saçma bir neden yüzünden ısrarla devam ettim..en son o da sinirlendi bağırarak telefonu yüzüme kapattı..11 temmuz(bugün) doğum günü gece 12.30 civarıydı kavgadan aklıma gelmedi tabi..aramadım sormadım..sabah oldu biraz önce doğum gününü hatırladım kendimi çok kötü hissediyorum :( aradım açmadı..mesaj attım özür diledim doğum gününü unuttuğum için cevap vermedi :(

daha ne yapabilirim ki?

Son düzenleme:
keşke doğum gününü unuttuğunu söylemeseydin :S bence kıvır o mesajı unutmadım şaka yaptım tabii ki falan de :27:

keşke doğum gününü unuttuğunu söylemeseydin :S bence kıvır o mesajı unutmadım şaka yaptım tabii ki falan de :27:

gece kutlayacağımı bilir
doğum gününün benim için özel olduğunu bildiği için kavga etmeyeceğimi de bilir..doğum gününü unutmadım hediyesini aldım gönderdim bile ama ben perşembe gününe denk geliyor sanıyordum ona da öyle izah ettim..

bence abartılcak bı durum yok ortada
bende özel günlerı unuturum hep
hele yıldönümü, tanışma vs hıç aklımda tutamam, ama erkek arkadaşım hıç unutmaz..

o hatırlatır önceden bız öyle dengelıyoruz
ama ben hıç çaktırmam unuttuğumu
mesela 2 gün öncesınde arar: bak 2 gün sonra ılk... günü felan dıye
bende hıııı bılıyorum derım :27: keşke sende bellı etmeseydın

Bosuna üzülme yarin birgùn evlenirseniz oda bol bol unutacak ödesirsiniz

:) sizde hemen evlendirmişsiniz :) evlenince hele de erkek unutunca pek sorun yapmıyo kadın -malesef. ama şuan sevgiliyken durumlar böyle hassas oluyo işde..

konu sahibi, bkaç gün bozuk atar tabi ama bi şekilde gönlünü alırsınız, uzun süreli bi küslük olacağını sanmıyorum.

Küslük çıktığı için vicdanen huzursuz olmuşsun. Olan şeyler bunlar, gelir geçer
Yarın öbürgüne birşey hatırlamazsın. Böyle bakarsan üzüntünde azalır hem:)

çok teşekkür ederim kızlar..

onun için çok önemli değil ama benim için özel günlerin önemli olduğunu bildiği için benim açımdan değerlendirdi..yani onun doğum gününü unutmamam gerek çünkü böyle şeylere değer verdiğimi biliyor.. zaten benim üzüldüğüm, kendimi kötü hissettiğim olay, özel gününde onunla kavga etmekti..her ne kadar bana küsmesede benim vicdanen unutamayacağım birşey bu..

neyse ki gönlünü aldım şirinliklerime dayanamadı:)

çok teşekkür ederim kızlar..

onun için çok önemli değil ama benim için özel günlerin önemli olduğunu bildiği için benim açımdan değerlendirdi..yani onun doğum gününü unutmamam gerek çünkü böyle şeylere değer verdiğimi biliyor.. zaten benim üzüldüğüm, kendimi kötü hissettiğim olay, özel gününde onunla kavga etmekti..her ne kadar bana küsmesede benim vicdanen unutamayacağım birşey bu..

neyse ki gönlünü aldım şirinliklerime dayanamadı:)

ay çok sevindim:) biliyomusun bende kendi doğumgünümde erkek ark.ımla kavgalıydım. bikaç gündür süren bişeydi. öğlene kadar aramadı beni. meğersem 10 a 11 e kadar uyumuş! öğleden snr msj attı, doğum gününü unuttum sanma sakın, ben hep bgnü beklemiştim ama malesef kursağımda bıraktın. doğum günün kutlu olsun, iyiki seni tanıdım, iyiki varsın, iyiki hayatımdasın kuzucuk. bu şekilde msj yazdı. akşama görüşmek istedi ama malesef ben kuzenlerimle buluşmak zorunda kaldım. kısaca o gün hiç görüşemedik. çok üzüldüm, aklımdan çıkmıyo hala. malesef bizim bütün özel günlerimiz kötü geçti, sevgililer günü olsun, doğum günüm olsun...
neyse canım sizin aranızın düzelmesine çok sevindim, umarım bidaha kavga etmessiniz, en azından özel günlerde :)

Back
X