Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da aynen öyle işte
İnşallah efendim inşallah.Benim jenerasyon bu. İnan %90'ı böyleydi. Umarım yeni jenerasyon daha normal olur, bizim bebeler sizin elinize düşecek. Umudumuz sizsiniz yeni nesil örtmenler.
O zaman sıkıntı yok yola devammmm diyecemde inançlı biri olarak sevgililik benim kitabımda yokEvet eski eşi...kadını tanıyorum...
Ayı ayıAllahım ne kadar romantik bir erkek![]()
Birde beni annesiyle tanıştırdı...anne bak ben bunu cami avlusunda buldum aldım büyütücem dedi
Birde beni annesiyle tanıştırdı...anne bak ben bunu cami avlusunda buldum aldım büyütücem dedi
İnşallah efenim inşallah.Benim jenerasyon bu. İnan %90'ı böyleydi. Umarım yeni jenerasyon daha normal olur, bizim bebeler sizin elinize düşecek. Umudumuz sizsiniz yeni nesil örtmenler.
Ya benim de saygı duyduğum hocalarım oldu elbette, ama burada konu farklı.Öyle deme ya benimde vardi bi tane öğretmenim ortaokulda. Butun okul hayrannn...
Gecen yaz tatilde karsilastik. Evlenmemis. Aynı adam yahu hic mi degismez.. Sadece sacinda aklar var.. E gozluk takmis bir de.
Ellerinden operim hocam dedim,
Aklima baska bir sey gelmedi![]()
burçlarınız nelerAyı ayı
1 hafta ayrı kaldık...günlerce yazdi durdu...ama bu gün dayanamayıp tekrar gittim yanına...nasıl koklayarak öpüyor...cildiraxaktim
Büyük konuşma kardeş hayat yapmam dediklerini yaptırır büyük lokma ye büyük söz konuşma abla nasihatiİnşallah efendim inşallah.
Bir de yardım diyor, neyin yardımıysa artık?
Gerçekse eğer, böyle karar acizi insanların varlığı beni dehşete düşürüyor.
Küçükken annem kardeşime bana bile değil, biraz sert davrandı diye ortalığı yıkmıştım bir kere. Elin kart herifi bana vuracak ben de forum köşelerinde eski karısından dert yanıp, yardım dileneceğim öyle mi?![]()
Bakın ailem problemli inanılmaz kötü bi dönemde tuttu beni ve kendine bağladı...şimdi de kopamiyorum deniyorum olmuyor olmuyor işte...birde eski karısı gel...para ver onu yap bunu yap...buraya yazıp biraz rahatlamak istedim...iyi degilimİnşallah efendim inşallah.
Bir de yardım diyor, neyin yardımıysa artık?
Gerçekse eğer, böyle karar acizi insanların varlığı beni dehşete düşürüyor.
Küçükken annem kardeşime bana bile değil, biraz sert davrandı diye ortalığı yıkmıştım bir kere. Elin kart herifi bana vuracak ben de forum köşelerinde eski karısından dert yanıp, yardım dileneceğim öyle mi?![]()
Bacim valla kimsenin sana bisi yaptığı yok sen kendine yapiyorsun anlatilanlara bakılırsa.. Sen olgun erkek lafını çok yanlış anlamişsin adammi kalmadiOldu evet...bunun sayesinde bi gün iyi bi gün delirmiş durumdayim
çok doğru bi noktaya değindin.Bu öyle de sen ben gibi degilsin.. biz elini optuk basimiza koyduk![]()
Benimde kitabımda yoktu...ama insanız asla dediğimiz şeyi yasaayabiliyoruz bazenO zaman sıkıntı yok yola devammmm diyecemde inançlı biri olarak sevgililik benim kitabımda yok
Adam o zamandan göz koymuş demek vay pedofiliBenim orta okul ogretmenimdi...2 yıl önce karşılaştık ve sevgili olduk...bosluktaydim...ailem sıkıntılı öğretmenim ama zor bi bölüm...O adam bana iyi geldi...bebek gibi koynum da yatiriyorun
Kınama derler de, Allah irade ve akıl vermiş, seçimi sana bırakmış ablacığım. Kimse seni zorla yanlışa sürüklemiyor, sen yürüyorsun.Büyük konuşma kardeş hayat yapmam dediklerini yaptırır büyük lokma ye büyük söz konuşma abla nasihati
Kopamama sebebin yoksa cinsellik yaşamış olmanız mı?Bakın ailem problemli inanılmaz kötü bi dönemde tuttu beni ve kendine bağladı...şimdi de kopamiyorum deniyorum olmuyor olmuyor işte...birde eski karısı gel...para ver onu yap bunu yap...buraya yazıp biraz rahatlamak istedim...iyi degilim