- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu amca hic seninle evlilik dusunuyor mu? Evlilik konusunu aciyor mu?
Eger söylediğimin tek bir cümlesi yalansa yarın sabahı goremeyeyim...yapmayın ya...Cinsel taciz eksik...
21.ci sayfa 210.cu mesaj46 yaşındaki herif evlense ne evlenmese ne ütütletse ancak açtırır.
46 yaşındaki herif evlense ne evlenmese ne ütütletse ancak açtırır.
Konuda aldatma var pedofoli var kavga dayak var +18 var ne eksik kaldı kızlar hatırlatında konu sahibi sallamaya devam etsin
Bende aynı düşünüyorum...Konudan fake kokusu alıyorum ! Olay neydi ne oldu.. ilginç..![]()
Eger söylediğimin tek bir cümlesi yalansa yarın sabahı goremeyeyim...yapmayın ya...
Bende kendime yakistiramiyorum...kesinlikle çok haklısınız ama insanız diyorum hersey gelebiliyor başımıza...kopmak istiyorum...bitsin gitsin...bir türlü yapamadığı için sizlere yazdım sanki birileri bırak şunu dese cesaretimi toplayıp bırakıcamBende aynı düşünüyorum...
Üslup cirkinlesti...
Ergen ağzı konuşmalar başladı...
Öğretmenlere gıcık kapan bir liseli olabilir malum son haftalar not haftası...
Değilse bile hiç yakistiramadim bu tarz konuşmaları öğretmen hanıma![]()
29 yaşında bi öğretmenin kuracağı cümleler kursan bizde inanalım , daha çok bizle kafa buluyor gibi ergence cümlelerin var gerçekten..Hadi gerceksin diyelim birak kurtul adami diyoruz oda olmaz ne yapalim düşünce gücüyle karısını mı uzaklastiralim adamdan..Eger söylediğimin tek bir cümlesi yalansa yarın sabahı goremeyeyim...yapmayın ya...
Bide ego tavanmış.Hayir sunun icin sordum. Adam ne guzel iki kadini da kullaniyor. Hazir genc birini bulmus ona da utusune kadar yaptiriyor. Bedava hizmetci. Pasalar gibi. Bu kizimiz da bu amca yuzunden hem gencligini curutuyor hem de kismetini kapatiyor. Hadi desem ki adamla evlenecek. Onu merak ettim ama anladigim kadariyla ihtiyarin boyle bir vaadi yok. Iki tarafi da gul gibi idare ediyor. Kadinlari birbirine atistirip kendi de arada misler gibi geciniyor. Kadinlar cok salak. Adam da elde ikikafin olunca ohhhh bulunmaz hint kumasi modunda geziyor.
Bacım allasen kaç saattir sana bırak demiyormuyuzBende kendime yakistiramiyorum...kesinlikle çok haklısınız ama insanız diyorum hersey gelebiliyor başımıza...kopmak istiyorum...bitsin gitsin...bir türlü yapamadığı için sizlere yazdım sanki birileri bırak şunu dese cesaretimi toplayıp bırakıcam