Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Ay kızlar yarın iş aramaya gidicem çok stresliyim bi kaç bişey sordum benim konumada az bucuk bilgisi olan yardım etsin ya :işsiz:
Yoksa bende kaynanamla ilgili konu açacam bak ona göre :KK45:

Ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum...daha 1 saat önce whatsapp tan yazmis gelip sende kalayım diye benimki de evde değilim olmaz falan diyor...okuduktan sonra bağıra bağıra ağladım yeter artık diye

Tepkileriniz gercek olamicak kadar sacma bilmiyorum bu konu ne kadar gercek.
Eski eş sende kalayim diye mesaj atiyor ve bunun karsiligi "Olmaz evde degilim".? Evde olsa olurdu yani.

Sevgilin seni ayakta uyutuyor. Redecek olsa ciddi bir şekilde Biz artik evli degiliz tek ortak bagimiz cocuklar ve bunun disinda seninle bu sekilde muhattap olmak istemiyorum hayatimda baska biri var. Ikimizde yolumuza bakalim derdi. Keserdi.
Kandiriliyorsun cok fena. Aldatilmak umurunda degilsede sikayetlenme agliyom zirliyom diye.

Tepkileriniz gercek olamicak kadar sacma bilmiyorum bu konu ne kadar gercek.
Eski eş sende kalayim diye mesaj atiyor ve bunun karsiligi "Olmaz evde degilim".? Evde olsa olurdu yani.

Sevgilin seni ayakta uyutuyor. Redecek olsa ciddi bir şekilde Biz artik evli degiliz tek ortak bagimiz cocuklar ve bunun disinda seninle bu sekilde muhattap olmak istemiyorum hayatimda baska biri var. Ikimizde yolumuza bakalim derdi. Keserdi.
Kandiriliyorsun cok fena. Aldatilmak umurunda degilsede sikayetlenme agliyom zirliyom diye.
Haklısınız aynı şeyi söyledim...tamam bundan sonra öyle derim falan dedi

Bende kendime yakistiramiyorum...kesinlikle çok haklısınız ama insanız diyorum hersey gelebiliyor başımıza...kopmak istiyorum...bitsin gitsin...bir türlü yapamadığı için sizlere yazdım sanki birileri bırak şunu dese cesaretimi toplayıp bırakıcam

Umarım gerçek değilsindir...
Eğer öyleysen ne diyebilirim -z..
Yazık etme kendine..
Aşk güzel bir duygu ama senin ki farklı bir boyuta geçmiş...
Adamın eski karısı değil kii mesele adamın bizzat kendisi sıkıntı...
Bu adamdan sana sadece acı gelir.

Nedense icimden konu sahibi erkek gibi geldi. Yazim tarzindan. Ve dalga geciyor. Hikaye yaziyor. Konu nerden nereye geldi cunku. Yazim stili cumleleri erkek izlenimi veriyor.

Bak okul tatile giriyor topla pılını pıltını git uzaklara
Ne diyeyim bak konuna inanmadığım halde doğruysa olasılığıyla yorum yapıyorum ama sen hala aynı şeyleri söylüyorsun. Bizim için hava hoş senin için konuşuyoruz.

Ay kızlar yarın iş aramaya gidicem çok stresliyim bi kaç bişey sordum benim konumada az bucuk bilgisi olan yardım etsin ya :işsiz:
Yoksa bende kaynanamla ilgili konu açacam bak ona göre :KK45:
Allah yardimcin olsun...bişiyler söylemeyi isterdim de malum şu halime baksana kendime hayrim yok...umarım gönlüne göre bi iş bulursun

Nedense icimden konu sahibi erkek gibi geldi. Yazim tarzindan. Ve dalga geciyor. Hikaye yaziyor. Konu nerden nereye geldi cunku. Yazim stili cumleleri erkek izlenimi veriyor.
Herşeyimin üzerine yemin ediyorum ki tek bir cümlem bile yalan değil....fakat hem sakinleştirici aldım hemde uykum geliyor o yüzden bu sekilde yazıyorum hoşgörün lütfen

Bak okul tatile giriyor topla pılını pıltını git uzaklara
Ne diyeyim bak konuna inanmadığım halde doğruysa olasılığıyla yorum yapıyorum ama sen hala aynı şeyleri söylüyorsun. Bizim için hava hoş senin için konuşuyoruz.
İnşallah en kisa zaman içerisinde ben o adamdan kurtuldum ve şurda tatil yapıyorum diye yazarım size...

Herşeyimin üzerine yemin ediyorum ki tek bir cümlem bile yalan değil....fakat hem sakinleştirici aldım hemde uykum geliyor o yüzden bu sekilde yazıyorum hoşgörün lütfen
Konunun fake kokusu izlenimi vermesi icin bir suru neden var:
1. Yeni uyelik
2. Derdin adamin eski karisi idi. Ordan adama gectin. Ordan adamla yatak odasi hikayenize, adamin seni asagiladigindan bahsettin sonra seni hizmetci gibi kullandigindan bahsettin. Asil derdin gitti yerini ben bu adami nasil birakicam bana cesaret verine dondu. Oysa actigin konuda adami birakma derdin yoktu.
3. Ben eczacilik fakultesindeyim. Ilaclari cok iyi bilirim.aldigim ilaclardan diye bana yutturamazsin. Tarzin pek derdi olup da care ariyan biri gibi degil geyik muhabbeti yapmak icin acilmis gibi.
4. Ve erkeksin.

Back
X