Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum...daha 1 saat önce whatsapp tan yazmis gelip sende kalayım diye benimki de evde değilim olmaz falan diyor...okuduktan sonra bağıra bağıra ağladım yeter artık diye
Bacım allasen kaç saattir sana bırak demiyormuyuz
Kafan mı güzel senin[/QUOT tamam teşekkür ediyorum...duymak istediğim şey bu...da nasıl yapıcam onu düşünuyorum
Benim orta okul ogretmenimdi...2 yıl önce karşılaştık ve sevgili olduk...bosluktaydim...ailem sıkıntılı öğretmenim ama zor bi bölüm...O adam bana iyi geldi...bebek gibi koynum da yatiriyorun
Haklısınız aynı şeyi söyledim...tamam bundan sonra öyle derim falan dediTepkileriniz gercek olamicak kadar sacma bilmiyorum bu konu ne kadar gercek.
Eski eş sende kalayim diye mesaj atiyor ve bunun karsiligi "Olmaz evde degilim".? Evde olsa olurdu yani.
Sevgilin seni ayakta uyutuyor. Redecek olsa ciddi bir şekilde Biz artik evli degiliz tek ortak bagimiz cocuklar ve bunun disinda seninle bu sekilde muhattap olmak istemiyorum hayatimda baska biri var. Ikimizde yolumuza bakalim derdi. Keserdi.
Kandiriliyorsun cok fena. Aldatilmak umurunda degilsede sikayetlenme agliyom zirliyom diye.
Bende kendime yakistiramiyorum...kesinlikle çok haklısınız ama insanız diyorum hersey gelebiliyor başımıza...kopmak istiyorum...bitsin gitsin...bir türlü yapamadığı için sizlere yazdım sanki birileri bırak şunu dese cesaretimi toplayıp bırakıcam
Allah yardimcin olsun...bişiyler söylemeyi isterdim de malum şu halime baksana kendime hayrim yok...umarım gönlüne göre bi iş bulursunAy kızlar yarın iş aramaya gidicem çok stresliyim bi kaç bişey sordum benim konumada az bucuk bilgisi olan yardım etsin ya
Yoksa bende kaynanamla ilgili konu açacam bak ona göre![]()
Herşeyimin üzerine yemin ediyorum ki tek bir cümlem bile yalan değil....fakat hem sakinleştirici aldım hemde uykum geliyor o yüzden bu sekilde yazıyorum hoşgörün lütfenNedense icimden konu sahibi erkek gibi geldi. Yazim tarzindan. Ve dalga geciyor. Hikaye yaziyor. Konu nerden nereye geldi cunku. Yazim stili cumleleri erkek izlenimi veriyor.
İnşallah en kisa zaman içerisinde ben o adamdan kurtuldum ve şurda tatil yapıyorum diye yazarım size...Bak okul tatile giriyor topla pılını pıltını git uzaklara
Ne diyeyim bak konuna inanmadığım halde doğruysa olasılığıyla yorum yapıyorum ama sen hala aynı şeyleri söylüyorsun. Bizim için hava hoş senin için konuşuyoruz.
Sağol iyi Dilek'lerin için bulurum bulmasına iş heryerde var.Allah yardimcin olsun...bişiyler söylemeyi isterdim de malum şu halime baksana kendime hayrim yok...umarım gönlüne göre bi iş bulursun
Her sayfada absürtlük dolu
Teşekkür ederim...inşallah...Sağol iyi Dilek'lerin için bulurum bulmasına iş heryerde var.
Umarım sende aklını başına toplar mantıklı bi karar alırsın
Her sayfada absürtlük dolu![]()
Konunun fake kokusu izlenimi vermesi icin bir suru neden var:Herşeyimin üzerine yemin ediyorum ki tek bir cümlem bile yalan değil....fakat hem sakinleştirici aldım hemde uykum geliyor o yüzden bu sekilde yazıyorum hoşgörün lütfen
Fake olmasını diliyorum..Konu sahibesinin ruh durumu pek iç açıcı diil... Bağımlı olmuş farkında diil.
Farkındayım...ama o olmayınca yalnız kalicakmisim gibi geliyor...kimsem yok...Konu sahibesinin ruh durumu pek iç açıcı diil... Bağımlı olmuş farkında diil.