Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Az önce de beni koruyan...bana insan gibi davranan ve kadinligimi yaşatan tek kişi oymus ayrılık falan yokmuş yoksa ben bitermisim...bunları yazmış
hasta ruhlu bir adama bulaşmıssın.
nasıl kurtulacaksın bilmem.
bi de öğretmeninmiş.
sapık herif.
aklını başına topla.
nasıl kurtulacaksın onu düşün sen

Konu sahibi erkek bence ben hiç inanmadım anlatımında bir çarpıklık var en son gömlekleri klozete attım da bıraktım okumayı araştırılsın bu kişi

Tabi bunları söyledikten sonra evine gittim...utuledigim gömleklerin hepsini klozete attım tabaklarini bardakları ni tezgahin üzerine koydum...yastiklarini parcaladim...bicagida koltuğuna batırıp çıktım evden
İşte bunlar hep dizi!

Çok senaryo geldin be, 29 yaşında bir öğretmen sanki benim ayı benim ayı demez gibi...
Daha ziyade aileyle dizi izleyen 17lik gibisiniz.

Ya kimseyle bi problemi olmayan kendi halinde yaşayan evine bağlı olmaya çalışan bu ev dediğimde onun evi...bi kadınım...kendimi inanılmaz seviyorum...ama bu adamdan ayrilamiyorum ben...1 hafta ayrı kalayım dedim...yuruyemez hale geldim ki daha önce beni dovmesinden dolayı karakola dusmuslugumuz de var
2. bölüm fragmanı da geldi

Hanımlar...herşeyimin üzerine yemin ediyorum ki doğru diyorum size...ben adamı seviyorum lanet olsun ki ayrılmak istemiyorum fakat bu durumdan bir an önce kurtulmam gerekiyor bana destek vermenizi istiyorum sadece...evet o adam lanet olasica bi pislik sen kendine bunu yakistirmissin ama zararın neresinden dönersen kardır...bırak ve yoluna bak demeniZi bekliyorum lütfen ama yok diziymış yok öyleymiş boyleymis...berbat durumdayım çok rica ediyorum bu sekilde yazmayın ne olur

Sen merak etme anlaşılır erkekmisin değilmisin ?

Herseyimin üzerine yemin ediyorum...ki soylediklerimin eksiği var fazlası yok...O kadar doluyum ki...1 saat içerisinde 10 farklı olay daha yazabilirim

Herşeyim üzerine derken sözde sevgilin üzerine mi yemin ediceksin :süslü: Bana da hiç inandırıcı gelmedi bunu beyni olan kimse yapmaz. Yapıyorsa da beyni yoktur bu kadar basit. Adam bulmuş sömürülcek birini sömürür tabi :KK24:

Son düzenleme:
Herkesin hayatına kimse karışamaz ama illa ki bunu duymak istiyorsan....
O adamı bırak ve kendi yoluna bak.
Ama belli ki bu senin üzerinde etkili olmayacak.
Allah akıl fikir ihsan eylesin...

Back
X