- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hasta ruhlu bir adama bulaşmıssın.Az önce de beni koruyan...bana insan gibi davranan ve kadinligimi yaşatan tek kişi oymus ayrılık falan yokmuş yoksa ben bitermisim...bunları yazmış
İşte bunlar hep dizi!Tabi bunları söyledikten sonra evine gittim...utuledigim gömleklerin hepsini klozete attım tabaklarini bardakları ni tezgahin üzerine koydum...yastiklarini parcaladim...bicagida koltuğuna batırıp çıktım evden
2. bölüm fragmanı da geldiYa kimseyle bi problemi olmayan kendi halinde yaşayan evine bağlı olmaya çalışan bu ev dediğimde onun evi...bi kadınım...kendimi inanılmaz seviyorum...ama bu adamdan ayrilamiyorum ben...1 hafta ayrı kalayım dedim...yuruyemez hale geldim ki daha önce beni dovmesinden dolayı karakola dusmuslugumuz de var
2 tane sakinleştirici alıyorum her gün...daha bu gece benim sevdiğim bütün peynirleri almış kendi elleriyle yedirdi...az önce hadi yat zibar yazmis
Lütfen fake ol!Cinsellik benim için önemli değil ama şöyle bi durum var ki adam o gece beni yanında tutsun diye tekrar tekrar yapıyorum sırf gece gitme burda kal demesi için
Lanet olsun ki degilLütfen fake ol!
Sadece yardıma ihtiyacım olduğu için sizlere yazdım. ..nasıl anlaşılacaksa hemen anlastirayim lütfen diyorumSen merak etme anlaşılır erkekmisin değilmisin ?
Genç bi kadın bunu niye yapar güçlü ol ve uzaklas sadece herkesten bunu bekliyorum...tabi birde duaSen merak etme anlaşılır erkekmisin değilmisin ?
Herseyimin üzerine yemin ediyorum...ki soylediklerimin eksiği var fazlası yok...O kadar doluyum ki...1 saat içerisinde 10 farklı olay daha yazabilirim
şu adamı bırak dünyaya dönSeviyorum...ve birilerinin şu adamı bırak dünyaya dön demesine ihtiyacım vardı o yüzden sizlerle paylaştım
İlk adımı attım bu iş hemen...acilmamak üzere kapanicak...yeter artık...şu adamı bırak dünyaya dön
İlk adımı attım bu iş hemen...acilmamak üzere kapanicak...yeter artık...