Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Ben bu durumu yaşadım. 10 yas fark vardi. Ben bekardim o 2 cocuklu. 8 yil adamin pesini birakmadi yuzsuz. Acikca dedi kari bana sen bekarsin baska koca bulursun ben bulamam diye. Cok sevdigim halde git dene barisirsin belki diye ben cok gonderdim eve ama gitmedi. Sen olmazsan baskasi olur yine o olmaz dedi rahatlatmak için. Ayrildim pesimi hic bırakmadı. Suan evliyiz 4. Yilimiza giriyoruz allah şükür onunla evlenmisim cok iyi birisi, cok mutluyuz. Istedigi kadar yıllissin karı adam netse kazanan siz olursunuz. Bazilari bulaşık gibi yapisiyo gurursuz oluyo. Ama yas farki cok fazla iyi düşün ilerde pisman olma. Senin sevginden cok onun sana sevgisi önemli

Hanımlar az önce dayanamıyorum artık ayrılıp kendi yolumuza gitmenin zamanı geldi bence yazdım ve aldigim cevap...senin yolun falan yok benden başka heryer sanà çıkmaz sokak...ben yazınca bomba gibi oluyorsun...bak bi gün patlarsin...ayrılık falan yok...giyin ve okula git yazmış...
Gerçekten bu adamı mı sevdiniz?!

Aklıma bu geldi, bilmiyorum...

Stocholm Sendromu: “Şiddet uygulayanın ilk hedefi kurbanı köleleştirmektir ve bu amaca kurbanın hayatının her alanında despotça bir denetim kurarak ulaşır. Ancak salt boyun eğme onu nadiren tatmin eder; suçlarını haklı göstermenin psikolojik ihtiyacı içindedir ve bunun için kurbanın onayına ihtiyaç duyar. Bu yüzden durmaksızın kurbanından saygı minnet ve hatta sevgi göstermesini talep eder. Saldırganın nihai hedefi gönüllü bir kurban yaratmak gibi görünmektedir”. (Herman, 1992)

STOCKHOLM SENDROMU'NUN TEDAVİSİ
- Psikoterapi - Farkındalık oluşturma çabaları (kötü muamele yapan kişinin davranışlarının amacı ve neye hizmet ettiğiyle ilgili) Travma Terapisi 1.Güvenliğin Tesis Edilmesi 2.Hatırlama ve Yas 3.Hayatla yeniden bağ kurulması Yeterli zaman ve mekan sağlanması Anlayış ve empati Güçlü ve sağlıklı dayanışma grupları Şaban Özdemir (NPGRUP)

Ben bu durumu yaşadım. 10 yas fark vardi. Ben bekardim o 2 cocuklu. 8 yil adamin pesini birakmadi yuzsuz. Acikca dedi kari bana sen bekarsin baska koca bulursun ben bulamam diye. Cok sevdigim halde git dene barisirsin belki diye ben cok gonderdim eve ama gitmedi. Sen olmazsan baskasi olur yine o olmaz dedi rahatlatmak için. Ayrildim pesimi hic bırakmadı. Suan evliyiz 4. Yilimiza giriyoruz allah şükür onunla evlenmisim cok iyi birisi, cok mutluyuz. Istedigi kadar yıllissin karı adam netse kazanan siz olursunuz. Bazilari bulaşık gibi yapisiyo gurursuz oluyo. Ama yas farki cok fazla iyi düşün ilerde pisman olma. Senin sevginden cok onun sana sevgisi önemli
Kadın beni biliyor...kim olduğumu değil ama adamın böyle bi ilişkisi olduğunu biliyor ve buna rağmen hala geleyim sende kalayım yada sen bana gel diyebiliyor

Ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum...daha 1 saat önce whatsapp tan yazmis gelip sende kalayım diye benimki de evde değilim olmaz falan diyor...okuduktan sonra bağıra bağıra ağladım yeter artık diye

Sizinki evde değilim olmaz diyeceğine ne işin var senin benim evimde demeliydi..

Kadın beni biliyor...kim olduğumu değil ama adamın böyle bi ilişkisi olduğunu biliyor ve buna rağmen hala geleyim sende kalayım yada sen bana gel diyebiliyor
Aynı şeyleri buda bana söyledi...isteseydim giderdim ama seninleyim ve seninle olmak istiyorum...fakat benim ki değişik bişiy sürekli asagilamaya çalışıyor...sürekli sen söyle cirkinsin ama birde bana bak....ama ben çirkin seviyorum...cümleleri bu...birde haksız olduğu konuda ısrar edip hayır hayatım bak öyle değil böyle diyorum ki gayet sakin bi şekilde...bu yüzden 5 kez dayagini yemisligimde var

Az önce de beni koruyan...bana insan gibi davranan ve kadinligimi yaşatan tek kişi oymus ayrılık falan yokmuş yoksa ben bitermisim...bunları yazmış
Gerçek olma ihtimaline karşı yazıyorum,

Seni sürekli aşağılayarak öz güvenini yerle bir etmiş.
Seni artık kendine güveni olmayan, kendi ayakları üzerinde duramayan, kendisine bağımlı biri haline getirmiş.
Psikolojini ince ince deşmiş.
Ya silkelen kendine gel ya da daha da kendine acıyarak onun da sana acımasını ve hakimiyetini izleyerek bir hayat yaşayacaksın.

Tek çözüm ayrıl, 1 ay ağla, bayıl, geber ama sonra toparla!

Valla dedigim gibi adamin tavri önemli burda. Adamin erkekligine kırılır noktasina oynuyo. Adamin cicikleri gevsiyosa eger onunls görüşuyosa defet kesinlikle. Sevgide aşkta biter rahat ol.

Aynı şeyleri buda bana söyledi...isteseydim giderdim ama seninleyim ve seninle olmak istiyorum...fakat benim ki değişik bişiy sürekli asagilamaya çalışıyor...sürekli sen söyle cirkinsin ama birde bana bak....ama ben çirkin seviyorum...cümleleri bu...birde haksız olduğu konuda ısrar edip hayır hayatım bak öyle değil böyle diyorum ki gayet sakin bi şekilde...bu yüzden 5 kez dayagini yemisligimde var

5 kez dayak yiyip devam etmişsiniz ya size ne diyeyim şimdi..
Hiç mi aklınız yoktu o zaman..

Dün aynı şeyi bende söyledim...bugün tamam bir daha o şekilde yazicam...hemde senin yanindà diyor

Ne saçma..
Bunu siz sözylediğiniz için değil, böyle olması gerektiği için yapmalıydı..
Ben sevgilinizi gerçekten çok güvenilir bulmuyorum..
Sağlam bir adam bunlara pabuç bırakmazdı..

kizim valla hakediyon sen
Ya burda gordugum sey okumus ve meslegi olup iyi bir sosyal statude olan bayanlar daha cok kendilerini ezdiriyorlar
Dayak,kufur,hakaret,asagilama...
Sonrada ama cok seviyomm demeler:işsiz:
ee dayagini yii otur o zaman :KK14:cani isterse sever isterse dover

Ya kimseyle bi problemi olmayan kendi halinde yaşayan evine bağlı olmaya çalışan bu ev dediğimde onun evi...bi kadınım...kendimi inanılmaz seviyorum...ama bu adamdan ayrilamiyorum ben...1 hafta ayrı kalayım dedim...yuruyemez hale geldim ki daha önce beni dovmesinden dolayı karakola dusmuslugumuz de var

Bir de dayak yedin ha?
Ve hala bu adamı seviyorsun.
Öyle mi?
Sen kendini buna layık görüyorsan söylenecek söz yok ,kalmamış.

Bak canım ben önceki yorumlari okumadan yorum yapmistim. Sen bu kadar ezik aciz bir insamisin okuyunca şok oldum. Hemenn ayril o pislikten. Hem karisini hem seni kullaniyor. Karaktersiz serefsiz. Pesini birakmazsa ogretmenlik yaptigi yere sikayet et. Kesinlikleeeee ayril. Cok pişman olursun. Benden bu kadar aklini kullan

Back
X