Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatun hatunum yazmis...ben ne diyorum sen ne diyorsun yazma bir daha dedim
Gerçekten bu adamı mı sevdiniz?!Hanımlar az önce dayanamıyorum artık ayrılıp kendi yolumuza gitmenin zamanı geldi bence yazdım ve aldigim cevap...senin yolun falan yok benden başka heryer sanà çıkmaz sokak...ben yazınca bomba gibi oluyorsun...bak bi gün patlarsin...ayrılık falan yok...giyin ve okula git yazmış...
Kadın beni biliyor...kim olduğumu değil ama adamın böyle bi ilişkisi olduğunu biliyor ve buna rağmen hala geleyim sende kalayım yada sen bana gel diyebiliyorBen bu durumu yaşadım. 10 yas fark vardi. Ben bekardim o 2 cocuklu. 8 yil adamin pesini birakmadi yuzsuz. Acikca dedi kari bana sen bekarsin baska koca bulursun ben bulamam diye. Cok sevdigim halde git dene barisirsin belki diye ben cok gonderdim eve ama gitmedi. Sen olmazsan baskasi olur yine o olmaz dedi rahatlatmak için. Ayrildim pesimi hic bırakmadı. Suan evliyiz 4. Yilimiza giriyoruz allah şükür onunla evlenmisim cok iyi birisi, cok mutluyuz. Istedigi kadar yıllissin karı adam netse kazanan siz olursunuz. Bazilari bulaşık gibi yapisiyo gurursuz oluyo. Ama yas farki cok fazla iyi düşün ilerde pisman olma. Senin sevginden cok onun sana sevgisi önemli
Adam senin hakkınd bana askıntı bi kjz ama yüz vermiyorum bile demiştirKadın beni biliyor...kim olduğumu değil ama adamın böyle bi ilişkisi olduğunu biliyor ve buna rağmen hala geleyim sende kalayım yada sen bana gel diyebiliyor
Ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum...daha 1 saat önce whatsapp tan yazmis gelip sende kalayım diye benimki de evde değilim olmaz falan diyor...okuduktan sonra bağıra bağıra ağladım yeter artık diye
Aynı şeyleri buda bana söyledi...isteseydim giderdim ama seninleyim ve seninle olmak istiyorum...fakat benim ki değişik bişiy sürekli asagilamaya çalışıyor...sürekli sen söyle cirkinsin ama birde bana bak....ama ben çirkin seviyorum...cümleleri bu...birde haksız olduğu konuda ısrar edip hayır hayatım bak öyle değil böyle diyorum ki gayet sakin bi şekilde...bu yüzden 5 kez dayagini yemisligimde varKadın beni biliyor...kim olduğumu değil ama adamın böyle bi ilişkisi olduğunu biliyor ve buna rağmen hala geleyim sende kalayım yada sen bana gel diyebiliyor
Gerçek olma ihtimaline karşı yazıyorum,Az önce de beni koruyan...bana insan gibi davranan ve kadinligimi yaşatan tek kişi oymus ayrılık falan yokmuş yoksa ben bitermisim...bunları yazmış
Sizinki evde değilim olmaz diyeceğine ne işin var senin benim evimde demeliydi..
Aynı şeyleri buda bana söyledi...isteseydim giderdim ama seninleyim ve seninle olmak istiyorum...fakat benim ki değişik bişiy sürekli asagilamaya çalışıyor...sürekli sen söyle cirkinsin ama birde bana bak....ama ben çirkin seviyorum...cümleleri bu...birde haksız olduğu konuda ısrar edip hayır hayatım bak öyle değil böyle diyorum ki gayet sakin bi şekilde...bu yüzden 5 kez dayagini yemisligimde var
Dün aynı şeyi bende söyledim...bugün tamam bir daha o şekilde yazicam...hemde senin yanindà diyor
kizim valla hakediyon senAynı şeyleri buda bana söyledi...isteseydim giderdim ama seninleyim ve seninle olmak istiyorum...fakat benim ki değişik bişiy sürekli asagilamaya çalışıyor...sürekli sen söyle cirkinsin ama birde bana bak....ama ben çirkin seviyorum...cümleleri bu...birde haksız olduğu konuda ısrar edip hayır hayatım bak öyle değil böyle diyorum ki gayet sakin bi şekilde...bu yüzden 5 kez dayagini yemisligimde var
Ya kimseyle bi problemi olmayan kendi halinde yaşayan evine bağlı olmaya çalışan bu ev dediğimde onun evi...bi kadınım...kendimi inanılmaz seviyorum...ama bu adamdan ayrilamiyorum ben...1 hafta ayrı kalayım dedim...yuruyemez hale geldim ki daha önce beni dovmesinden dolayı karakola dusmuslugumuz de var
Bir daha yapmicam asla deyip söz verdi...ama artık bitti...ya kanmak istemiyorum