- 3 Eylül 2012
- 21.856
- 57.548
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama mesajlarını okudum kadın sürekli bunu çağırıyor bu da hiç gitmemiş deliriyor diğeri de...
Haklısın. ..bende onu söyledim bana bu sekilde yazma ayrıldık ne sen bende ne de ben sende kalamayiz artık falan diyeYahu bırak zaten adam olsa öyle mesajlar atmasına müsade etmezdi.
Ne ayaksın sen adabını bil eski eşimsin cıvıtma derdi.
Kusura bakma da fazla safsın seni harcarlar.
Allahım...içimi okudun...Yüz bulmasa sürekli çağırmaz. Adamın verdiği cevaba bak, evde değilmiş... Daha sert olmak işine gelmez çünkü ne şiş yansın ne kebap modunda... Kadın yanlışlıkla(!) hamile kalmasa bari...
Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
Ayrıl sevabınaHaklısın. ..bende onu söyledim bana bu sekilde yazma ayrıldık ne sen bende ne de ben sende kalamayiz artık falan diye
Sevme o adamı, git barınaktan kedi al o na şevkat göster..Allahım...içimi okudun...
1 hafta ayrı kaldık...günlerce yazdi durdu...ama bu gün dayanamayıp tekrar gittim yanına...nasıl koklayarak öpüyor...cildiraxaktimAyrıl sevabına
Arkadaşım ah yani ne diyim sana.1 hafta ayrı kaldık...günlerce yazdi durdu...ama bu gün dayanamayıp tekrar gittim yanına...nasıl koklayarak öpüyor...cildiraxaktim
İyi fikir de .yapamıyorum işteSevme o adamı, git barınaktan kedi al o na şevkat göster..
Koklayarak bi o öpüyor sanki boşver 17 yaş büyük adam öpmesede olurrr1 hafta ayrı kaldık...günlerce yazdi durdu...ama bu gün dayanamayıp tekrar gittim yanına...nasıl koklayarak öpüyor...cildiraxaktim
Haklısın...aklıma geliyor deli oluyorum...ya ikisi de benden 17 yaş büyük ama olgunlasmamislar...zaten saçma bişiy yüzünden ayrilmislar...kadın birde sürekli bundan para istiyor falan offff offfffArkadaşım ah yani ne diyim sana.
O kadını da öyle koklayarak öpüyordur belki ha ne dersin? Miden alıyor mu şüphesi bile yeter soğumaya.
Bu kadar bırakma kendini ona bak olan sana olacak akıllı ol biraz.
1 hafta ayrı kaldık...günlerce yazdi durdu...ama bu gün dayanamayıp tekrar gittim yanına...nasıl koklayarak öpüyor...cildiraxaktim
Ha haaa supersinnnnn...Koklayarak bi o öpüyor sanki boşver 17 yaş büyük adam öpmesede olurrr
Aynen ya 2 sene sonra adam akordion gibi olacak, ütülesen açılmazKoklayarak bi o öpüyor sanki boşver 17 yaş büyük adam öpmesede olurrr