Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Ama mesajlarını okudum kadın sürekli bunu çağırıyor bu da hiç gitmemiş deliriyor diğeri de...

Yüz bulmasa sürekli çağırmaz. Adamın verdiği cevaba bak, evde değilmiş... Daha sert olmak işine gelmez çünkü ne şiş yansın ne kebap modunda... Kadın yanlışlıkla(!) hamile kalmasa bari...

Yahu bırak zaten adam olsa öyle mesajlar atmasına müsade etmezdi.
Ne ayaksın sen adabını bil eski eşimsin cıvıtma derdi.
Kusura bakma da fazla safsın seni harcarlar.
Haklısın. ..bende onu söyledim bana bu sekilde yazma ayrıldık ne sen bende ne de ben sende kalamayiz artık falan diye

17 yaş çook fazla. Bence sevgilin de kopamamis ki kadın bu kadar rahat. Tek suçlu onu görme

Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...

ayril ne isin var 17 yas buyuk eski esi askinti ve cocuklari olan bir adamla, bela mi ariyorsun kendine baskasini bulamadin mi ?

Bu gece ya onunla bu sekilde devam et...ya daa ben şimdi gidiyorum birdaha asla beni goremiceksin dedim...sacmalama o yok ki benim hayatımda bi tercih yapayım dedi...çocuklar için mecburum falan dedi...çocukların biri liseye diğeri de Üniv. Gidiyor...al karşına konuş küçük değiller anlat dedim...offfffffff

17 yaş çok fazla üstelik bekarsınız çocuğu olan bi adam eski es hala adama saplantılı bilemedimo_O

Bu eve bir daha girmek isterse Ve sende onu alırsan beni rüyanda görürsün dedim...onun evine gidersen bu is biter dedim...bi ucgendeyiz ve hepimiz öğretmeniz...

1 hafta ayrı kaldık...günlerce yazdi durdu...ama bu gün dayanamayıp tekrar gittim yanına...nasıl koklayarak öpüyor...cildiraxaktim
Arkadaşım ah yani ne diyim sana.
O kadını da öyle koklayarak öpüyordur belki ha ne dersin? Miden alıyor mu şüphesi bile yeter soğumaya.
Bu kadar bırakma kendini ona bak olan sana olacak akıllı ol biraz.

Arkadaşım ah yani ne diyim sana.
O kadını da öyle koklayarak öpüyordur belki ha ne dersin? Miden alıyor mu şüphesi bile yeter soğumaya.
Bu kadar bırakma kendini ona bak olan sana olacak akıllı ol biraz.
Haklısın...aklıma geliyor deli oluyorum...ya ikisi de benden 17 yaş büyük ama olgunlasmamislar...zaten saçma bişiy yüzünden ayrilmislar...kadın birde sürekli bundan para istiyor falan offff offfff

1 hafta ayrı kaldık...günlerce yazdi durdu...ama bu gün dayanamayıp tekrar gittim yanına...nasıl koklayarak öpüyor...cildiraxaktim

Eski eşi de herhalde bu koklayarak öpmelere doyamamış olsa gerek, birbirlerine doyamadan ayrılmışlar vah vah :KK48:

Yazar durur tabii bulmuş saf kadını, ohhh ne ala :dondurma:

Yani haremde yer kapma yarışına girmek isteyene sözümüz yok tabi... Dilediğin gibi davran...

Back
X