Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Birde benim ayı da bir Ego var ki...çok yakisikliyim modunda burnu hava da...ama ayrılmaya kalkınca is değişiyor kedi gibi oluyor

Bu eve bir daha girmek isterse Ve sende onu alırsan beni rüyanda görürsün dedim...onun evine gidersen bu is biter dedim...bi ucgendeyiz ve hepimiz öğretmeniz...

Öğretmenler sıkıcı bayık naylon çoraplı teyzeler gibi gelirdi hep bana vay anasını sayın seyirciler.....hayatlara bak.

Birde benim ayı da bir Ego var ki...çok yakisikliyim modunda burnu hava da...ama ayrılmaya kalkınca is değişiyor kedi gibi oluyor

46 yaşına gelmiş herifin neresi yakışıklı olacak ki popo telleri kadayıf olmuştur. 2 salak kadın peşine düşüp bir b.k sandırırsanız tabi brad pitt havasında gezer.

Bana güç lazım güç...biraz umursamasam akillanicak belki ama...sürekli beni kiskandirmaya ve aşağılamaya çalışıyor...gecen hafta ayrılmaya kalktım...bu dünya da seni insan kadın yerine koyan tek erkek benim seni koruyan tek kişi benim dedi ya

Ben 29 sevgilim 46 yaşında...çocuklar la alakalı konuşalım başka bişiy yazma falan diyor ama...kadın 2 günde bir bişiyler yazıp hadi öptüm falan diyor

Ay çok mu aradın bu adamı ? Üstelik 2 seneni vermişsin.Şu 2 senede neler çıkardı karşına kimbilir.

O kadın o adamdan vazgeçmez,ben sana diyeyim.

Kızlar 1.62 boyum 50 kiloyum ve ölçülerimde 85 60 85 ve bu adam bana hala zayıfla onu yap bunu yap diyor

Seninki hırs olmuş karısına karşı
Karısı arayıp sormasın inan sende de bazı şeyler biter
Çok merak ettim ne buldun bu 46 yaşındaki adam da?

Bana güç lazım güç...biraz umursamasam akillanicak belki ama...sürekli beni kiskandirmaya ve aşağılamaya çalışıyor...gecen hafta ayrılmaya kalktım...bu dünya da seni insan kadın yerine koyan tek erkek benim seni koruyan tek kişi benim dedi ya
Bide öküzmüş...

Back
X