- 23 Ağustos 2012
- 51.594
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.175
- 898
Ben 29 sevgilim 46 yaşında
Baban yaşında?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 29 sevgilim 46 yaşında
Bu eve bir daha girmek isterse Ve sende onu alırsan beni rüyanda görürsün dedim...onun evine gidersen bu is biter dedim...bi ucgendeyiz ve hepimiz öğretmeniz...
Hadi canım...bazen ben 5 sene sonra sana nasıl yeticem falan diyor da ben ah bennn...olur mu aşkım öyle deme olsun tavla oynariz diyorumAynen ya 2 sene sonra adam akordion gibi olacak, ütülesen açılmaz![]()
Ah daha neler var bir bilsenÖğretmenler sıkıcı bayık naylon çoraplı teyzeler gibi gelirdi hep bana vay anasını sayın seyirciler.....hayatlara bak.
Erkek dediğin zaten kedi gibidir, beslersin tırmalar, kovarsın kapında ağlar... Yunan AtasözüBirde benim ayı da bir Ego var ki...çok yakisikliyim modunda burnu hava da...ama ayrılmaya kalkınca is değişiyor kedi gibi oluyor
Birde benim ayı da bir Ego var ki...çok yakisikliyim modunda burnu hava da...ama ayrılmaya kalkınca is değişiyor kedi gibi oluyor
YA sen birde ona sor...O egosu deli ediyor beni bana güç lazım. ..ya ben kendime hiç güvenmiyorum ki çirkin de sayilmamBaban yaşında?
17 yaş çokmuş yaa aynen bende öyle düşünüyorumAynen ya 2 sene sonra adam akordion gibi olacak, ütülesen açılmaz![]()
Siz gerçek misiniz acaba ??Birde benim ayı da bir Ego var ki...çok yakisikliyim modunda burnu hava da...ama ayrılmaya kalkınca is değişiyor kedi gibi oluyor
Ben 29 sevgilim 46 yaşında...çocuklar la alakalı konuşalım başka bişiy yazma falan diyor ama...kadın 2 günde bir bişiyler yazıp hadi öptüm falan diyor
Bide öküzmüş...Bana güç lazım güç...biraz umursamasam akillanicak belki ama...sürekli beni kiskandirmaya ve aşağılamaya çalışıyor...gecen hafta ayrılmaya kalktım...bu dünya da seni insan kadın yerine koyan tek erkek benim seni koruyan tek kişi benim dedi ya
Bence hemen evlen.Birlikte olmamak mı...adam günde 2 kez...tövbe yarabbim