Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Bak kardeşim usenmedim bütün mesajları okudum. Hayatta herkes problem yaşıyor aile meselesi falan demişsin doğrudur ama artık sen bir yetişkinsin. Geçmişle yaşamayı bırak biran önce. Biz burda sana ne desek boş kendi kararını kendin vereceksin.
Yalnız kalmaktan korktugundan bahsetmissin aslında farkında değilsin ama sen şuan da yalnizsin. O senin yanında sana destek olan değer veren biri olsaydı şuan buraya yazmazdin. Sana değer vermediğini seni kullandığını sende biliyorsun ama bunları kendine itiraf etmeye cesaretin yok.
Sana tavsiyem yanlışlarınla dogrularinla biran önce yuzlesmen gerek ve ne yapmaya karar verdiğinde uygulaman gerek.
Şuan o pislik insanla mesajlajman bile onu bitiremediginin göstergesi. Gerçekten kararlı olsan bunu yapmazdin.
Birde Bu işlerin dini boyutu var o konuya hiç girmeyecrgim. Sadece Allah ın yasaklarindan sakinsaydin(bizim içinde geçerli ) bunları yasamazdin. Yazık hem dünyanı hem ahiretini kaybediyorsun.
Birde ogretmensin öğretmenlerin topluma karşı örnek olmaları gerekirken rezil yaşantın ile cevrene kötü örnek oluyorsun. Şahsına değil bu söylediğim sadece yaşama bicimin.
Hayat senin hayatın bizden sadece sana dua etmek düşer.
Not: karşındaki emin ol senden daha korkak sadece seni çok iyi sindirmis
Allah razı olsun...peygamber efendimiz...haramdan mutluluk arayanà mutluluk haram olsun demiş...hiç mutlu olamadım...haklısınız...hepiniz her soylediklerinizde haklısınız...şu aptal gönlume söz geciremedim...ama geciricem...hala bak beni kaptirirsin giderim izimi bulamazsin falan yazıyor...git dedim git...yazma...bu hat yarın degisicek ve sen bana ulasamicaksin...çünkü istemiyorum...gitttttt

evet babam görmüş geçirmiş oldugundan anneme de bize de ayak uydurmadı hiç
Ah kardeşim sen bunu görsen...hoplar ziplar...sürekli makyajlı bakımlı olucaksin...tatile gittik sadece 1 gün kahvaltıya tayt ve t shirtle indim diye odaya geri gönderdi kot short ve süslü t shirt umu giydirdi

Ah kardeşim sen bunu görsen...hoplar ziplar...sürekli makyajlı bakımlı olucaksin...tatile gittik sadece 1 gün kahvaltıya tayt ve t shirtle indim diye odaya geri gönderdi kot short ve süslü t shirt umu giydirdi
Dustan çıktıktan sonra muhakkak göz kalemi sürülecek saç taranip kurulanicak yanına öyle cikilicak...

Moda sayfalarına bakar...bak şu elbise güzel bu sana yakışır o olmaz öyle olur böyle olur...kızıl saç çabuk akar...oje alır topuklu ayakkabı alır. ..herşeyi bilir herseyi

daha fena değil mi
sokakta görsen amca dersin ama hoplayıp zıplayıp çıtır kızla takılma peşinde :/
sen bilirsin ama bu işin oluru yok gibi duruyor

Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
Bence o da senden bıkmıştır

oluyor konuda kuzum? Bi aydınlatsan beni? 62 sayfa olmuş ya la, nasıl okuyacağım?

Ehe özet geçeyim kolay iş.

Hanım kızımız kendinden 17 yaş büyük moruk boşanmış iki çocuklu bir herifle birlikte. Bu arada adam ortaokulda öğretmeniymiş. Dayak yiyor, hırpalanıyor, adam eski eşiyle görüşüyor, cebinde kuruş para yok ama bu kız bundan ayrilamıyor. Çünkü çok aşıkmış, ayrılınca yürüyemiyormuş falan. En son 30. Sayfada bıraktım sonra ne oldu bilmiyorum.

Sonra kiz adam à bitti dedi...adam gururuna yediremedi ben bitti demeden bitmez saçmalama yarın aksama gel iftar yapalım dedi...kız adamın bi an önce ölmesi için dua ediyor

Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
Burda be mesajlar okuyoruz ikinci eş olanlar neler çekiyor diye.. yaş farkı çok, hala eski eşiyle mesafe koyamayan sevgili, birde çocuklar var.. o çocukları anneleri size karşı sürekli dolduruyordur eminim ayrılmalısın.. böyle devam ederse aşkmış sevgiymiş kalmaz.. geriye psikolojisi bozuk sen kalırsın..

Hanım kızımız kendinden 17 yaş büyük moruk boşanmış iki çocuklu bir herifle birlikte. Bu arada adam ortaokulda öğretmeniymiş. Dayak yiyor, hırpalanıyor, adam eski eşiyle görüşüyor, cebinde kuruş para yok ama bu kız bundan ayrilamıyor. Çünkü çok aşıkmış, ayrılınca yürüyemiyormuş falan. En son 30. Sayfada bıraktım sonra ne oldu bilmiyorum.
Hahaha Sephora ya büyük dertten kurtardın :D :D :D Konu sahibi bu adama hala aşık olman için aklını yitirmiş olman gerek yani neyi çekiyor adamın gerçekten idrak edemiyorum.Hem yaşlı hem zengin değil hem eziyet ediyor Hugh Jackman gibide olduğunu sanmıyorum sevdiren ne ? :kızgın:

Özet in Teşekkürler şimdi yorumuma geçiyorum :oha::oha::oha:

Back
X