Allah razı olsun...peygamber efendimiz...haramdan mutluluk arayanà mutluluk haram olsun demiş...hiç mutlu olamadım...haklısınız...hepiniz her soylediklerinizde haklısınız...şu aptal gönlume söz geciremedim...ama geciricem...hala bak beni kaptirirsin giderim izimi bulamazsin falan yazıyor...git dedim git...yazma...bu hat yarın degisicek ve sen bana ulasamicaksin...çünkü istemiyorum...gittttttBak kardeşim usenmedim bütün mesajları okudum. Hayatta herkes problem yaşıyor aile meselesi falan demişsin doğrudur ama artık sen bir yetişkinsin. Geçmişle yaşamayı bırak biran önce. Biz burda sana ne desek boş kendi kararını kendin vereceksin.
Yalnız kalmaktan korktugundan bahsetmissin aslında farkında değilsin ama sen şuan da yalnizsin. O senin yanında sana destek olan değer veren biri olsaydı şuan buraya yazmazdin. Sana değer vermediğini seni kullandığını sende biliyorsun ama bunları kendine itiraf etmeye cesaretin yok.
Sana tavsiyem yanlışlarınla dogrularinla biran önce yuzlesmen gerek ve ne yapmaya karar verdiğinde uygulaman gerek.
Şuan o pislik insanla mesajlajman bile onu bitiremediginin göstergesi. Gerçekten kararlı olsan bunu yapmazdin.
Birde Bu işlerin dini boyutu var o konuya hiç girmeyecrgim. Sadece Allah ın yasaklarindan sakinsaydin(bizim içinde geçerli ) bunları yasamazdin. Yazık hem dünyanı hem ahiretini kaybediyorsun.
Birde ogretmensin öğretmenlerin topluma karşı örnek olmaları gerekirken rezil yaşantın ile cevrene kötü örnek oluyorsun. Şahsına değil bu söylediğim sadece yaşama bicimin.
Hayat senin hayatın bizden sadece sana dua etmek düşer.
Not: karşındaki emin ol senden daha korkak sadece seni çok iyi sindirmis