- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
63 sayfa olmuş..
Konu sahibi hep aynı cevapları vermiş..![]()
Çok aşık ablası ne yapsın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
63 sayfa olmuş..
Konu sahibi hep aynı cevapları vermiş..![]()
Soylular.
Temel kitap yazmış, isim bulamamış Orhan Pamuk'a sormaya karar vermiş. Orhan Pamuk da demiş ki, gizem, aşk, cinsellik,din, soylu sınıfından birileri olsun.
Temel de ertesi gün gelmiş demiş ki isim buldum: Kontesi kim s...i?.
Orhan Pamuk beğenmemiş:
-Olmamış Temel, din eksik.
Temel ertesi gün tekrar gelmiş. Orhan Pamuk hayırdır diyince, Temel:
-Yeni isim buldum din de tamam. Allah Allah kontesi kim s...i
(serbest çağrışım)
Benim aptalligim...başka bişiy degil...yok çirkinsin yok bilmem nesin...diye diye adam beynimi işlemiş...hala seni benden başka kimse almaz diyor. ..gerizekalı...çirkin falan degilim...bosluktaydim yasamamam gereken bi dönem yaşadım ama geçicek...Hahaha Sephora ya büyük dertten kurtardın![]()
![]()
Konu sahibi bu adama hala aşık olman için aklını yitirmiş olman gerek yani neyi çekiyor adamın gerçekten idrak edemiyorum.Hem yaşlı hem zengin değil hem eziyet ediyor Hugh Jackman gibide olduğunu sanmıyorum sevdiren ne ?
![]()
Lanet olsun o amcayı tekrar gördüğüm güne29 yaş ne güzel:) okul bitmiş mesleği eline almissin, muhtemelen meslekte acemilik dönemi geçmiş, maaşın var. Herşey senin lehineyken başına dert almissin. Gerçekten kadinlar hiç kendi kıymetini bilmiyor. Biraz ilgi görünce tamam. Düsünmene değmez. Bırak şu amcayi.
ayrıldım...nunarasini da engelledim ama mesajları Spam à düşüyor...hala ben pis kadın sevmem gel evi temizle...Hadi gel bi konuşalım. ..al eşyalarımı suriyelilere ver hiç bisuy umrumda degil falan filan...Ya şimdi sonuç? Ayrılacak mısın ya da ayrıldın mı?
Ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum...daha 1 saat önce whatsapp tan yazmis gelip sende kalayım diye benimki de evde değilim olmaz falan diyor...okuduktan sonra bağıra bağıra ağladım yeter artık diye
Bende cevabın ne kadar saçma olduğunu asıl söylemesi gereken şeyin bu olmadığını defalarca söyledim ve tartıştık...Sevgilinin verdiği cevapta çok saçma, evde olsa gelip kalacak yani, onu demeye getirmiş sevgiliniz. O yüz veriyor ki kadında bu kadar sırnaşıyor. Bunlar eski karı kova tekrar barışır, siz arada kalırsınız söyliyim.
Aşığım evet...yalnızım...ailem berbat durumda...eskiden böyle değildim...şimdi ağlıyorum. ..sacmaliyorum...yine ağlıyorum...allahım yardım etsinÇok aşık ablası ne yapsın...
o adam beni sindirdi...ve aptal ben buna izin verdim...kölesi oldum...sen aşık falan değilsin kendini kandırıyorsun. tek problemin var o da şu ki sen bu adamdan ayrılamıyorsun. ya seni korkutuyor ya izin vermiyor ya tehdit ediyor ya da sindirmiş özgüvenini yerle bir etmiş bir şey var bu işte. sen bu adamı sevmiyorsun insanlara karşı öyle gösteriyorsun sadece....