Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

17 yaş mı
Ada'm şurda 10 sene sonra 60 yaşında olcak neredeyse yerinde olsam ayrılırdım net! Ada'm temizlik yemek ütü yaptırcak genç birini bulmuş kaybetmek istemez tabi. Bu yaştan sonrada evlenip senlede çocuk yapcak hali yok çocukları büyükmüş.
Ayrıca neyin egosu ondaki merak ettim
Senin yerinde olsam ayrılır 30 yaşlarında birini bulurdum

İşte benim aklıma takılan da bu...sordum hayır olur mu hiç falan diyor da hala emin değilim...
Yani şu yazdığın bir kaç mesajdan bile ben bu adamın yüzde 80 halen eski eşiyle arada cinsellik yaşadığına emin oldum,sen nasıl emin olamıyorsun,bence eski eşle bir ara konuş,veya sevgilini takibe al,kullandırma kendini

Aradaki yaş farkını es geçerek önce sevgiliniz eski hayatı ile ilgili konuşmak istiyorum.Siz erkek arkadaşınızın boşanmış bir BABA olduğunu bilerek bu ilişkiye başlamışsınız.Evet insanlar boşanailir eş durumları sonra erebilir ama babalık görevleri asla bitmez ve dolayısıylada eski eşleriye daima iletişim haşlinde ve çocukları için görüşüyor olucaklar bunu bir kabullenin.Boşandılar öyle aramasın çocuğu gelmesin muhabbeti yok yani.Yaş faktörüne gelince başka adammı kalmadı yaşınıza uygun.Bence gidin aranızda daha az yaş farkı olan başka birini bulun daha önce evlenmiş boşanmış biride olabilir ama 17 yaş diyorsunuz çok fazla.

Benim orta okul ogretmenimdi...2 yıl önce karşılaştık ve sevgili olduk...bosluktaydim...ailem sıkıntılı öğretmenim ama zor bi bölüm...O adam bana iyi geldi...bebek gibi koynum da yatiriyorun

Tabi bunları söyledikten sonra evine gittim...utuledigim gömleklerin hepsini klozete attım tabaklarini bardakları ni tezgahin üzerine koydum...yastiklarini parcaladim...bicagida koltuğuna batırıp çıktım evden
Keçileri kaçırmak yolunda emin adımlarla ilerliyorsun.. Şu ana kadar gerçek olduğunu varsayarak yorum yazan 1 kişi bile olumlu bir şey yazmamış gördüğün gibi..
Yani 100 kadına sorduk, 100 ü de aynı cevabı verdi rekoru kırdın..
Ayrıl

Sen kendine bu hali layık görüyorsan benim diyecek lafım yok.
Hayır yani deseydin ki akli dengem yeterli değil bu durumdayim düşünme yetenegimi kaybettim beyin sağlığım bozuk sana yardim ederdim.

Ama gördüğüm kadarıyla böyle bir problemin yok. Alan razi veren razi.
Sen kafani calistirmazsan onundeki sacmaligi görmezsen el napsin sana.

Benim orta okul ogretmenimdi...2 yıl önce karşılaştık ve sevgili olduk...bosluktaydim...ailem sıkıntılı öğretmenim ama zor bi bölüm...O adam bana iyi geldi...bebek gibi koynum da yatiriyorun
Nasıl öğretmensin ortaokul u ayrı yazıyorsun yahu

Ya çok canım yaniyor...bir yanda karısı...bir yanda adamın bitmeyen egosu bir yanda benim laf dinlemeyen kalbim...güçlü olayım diyorum ezdirmeyeyim kendim...ama yok yok yok

Eski eşiyle hala sevişiyorlar. Daha yumuşak yazamayacağım kusura bakma.
+1
Ve de senle sevişemediği için evdeki bulgurdan henüz olma cesaretini gösteremiyor.
Bir de adam az daha sıksa senin kadar çocuğu olurmuş, ne işin var onla ya?
Bir de sevgilisine yansıtmıyormuş, yansıt be gülüm yansıt! En fazla ne olabilir ki? Adam elindeki çıtırdan olur, karısıyla sevişmeye devam eder.

Kadin hadi optim diyorsa bunlarin bagi tam kopmamis.
Siz 29 adam kirk kusur cocuklarda var bence ayril.cocuklar oldugu icin herzman bir araya gelemleri gerekecek siz simdiden rabatsizsiniz.kndiniz gibi evlenmemis birile evlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…