Kızlar süpersiniz...aglanicak halime guldurdunuz beniGünde 2 kez
Karısına da günde 2 kez olsa al sana 4 kez yazık Ada'm yaşlı yapmayın
eder ayı da...ben o zaman toplu katliam yaparım herhalde
Herseyimin üzerine yemin ediyorum ki doğru...Konudan fake kokusu alıyorum ! Olay neydi ne oldu.. ilginç..
Yani şu yazdığın bir kaç mesajdan bile ben bu adamın yüzde 80 halen eski eşiyle arada cinsellik yaşadığına emin oldum,sen nasıl emin olamıyorsun,bence eski eşle bir ara konuş,veya sevgilini takibe al,kullandırma kendiniİşte benim aklıma takılan da bu...sordum hayır olur mu hiç falan diyor da hala emin değilim...
Aradaki yaş farkını es geçerek önce sevgiliniz eski hayatı ile ilgili konuşmak istiyorum.Siz erkek arkadaşınızın boşanmış bir BABA olduğunu bilerek bu ilişkiye başlamışsınız.Evet insanlar boşanailir eş durumları sonra erebilir ama babalık görevleri asla bitmez ve dolayısıylada eski eşleriye daima iletişim haşlinde ve çocukları için görüşüyor olucaklar bunu bir kabullenin.Boşandılar öyle aramasın çocuğu gelmesin muhabbeti yok yani.Yaş faktörüne gelince başka adammı kalmadı yaşınıza uygun.Bence gidin aranızda daha az yaş farkı olan başka birini bulun daha önce evlenmiş boşanmış biride olabilir ama 17 yaş diyorsunuz çok fazla.Kızlar...2 yıldır bi adamla birlikteyim...aramızda 17 yaş fark var bazen tartışmalarimiz olsa da mutluyuz fakat eski eşi sürekli evine gelmek istiyor yada çocukları bahane edip onu çağırıp evinde kalmasını istiyor hatta uygunsuz bi mesajını da yakaladım...ve bu durumdan artık çok sıkıldım...bunu sevgilime de yansıtıyorum ama delirmek üzereyim yardım lütfen...
Hay ağzına sağlık46 yaşına gelmiş herifin neresi yakışıklı olacak ki popo telleri kadayıf olmuştur. 2 salak kadın peşine düşüp bir b.k sandırırsanız tabi brad pitt havasında gezer.
Sen şimdi 2 gün sonra hamileyim diye koni acarsın aman dikkatBazen ben bile ınanamiyorum yaşadıklarıma
Ne güzel işte sende o sevgili olduğu sürece çok gülersin çokKızlar süpersiniz...aglanicak halime guldurdunuz beni
Keçileri kaçırmak yolunda emin adımlarla ilerliyorsun.. Şu ana kadar gerçek olduğunu varsayarak yorum yazan 1 kişi bile olumlu bir şey yazmamış gördüğün gibi..Tabi bunları söyledikten sonra evine gittim...utuledigim gömleklerin hepsini klozete attım tabaklarini bardakları ni tezgahin üzerine koydum...yastiklarini parcaladim...bicagida koltuğuna batırıp çıktım evden
Nasıl öğretmensin ortaokul u ayrı yazıyorsun yahuBenim orta okul ogretmenimdi...2 yıl önce karşılaştık ve sevgili olduk...bosluktaydim...ailem sıkıntılı öğretmenim ama zor bi bölüm...O adam bana iyi geldi...bebek gibi koynum da yatiriyorun
+1Eski eşiyle hala sevişiyorlar. Daha yumuşak yazamayacağım kusura bakma.
Haklisin ama hızlı yazıyorum hoş görünNasıl öğretmensin ortaokul u ayrı yazıyorsun yahu
Desene çocukluğunu biliyorBenim orta okul ogretmenimdi...2 yıl önce karşılaştık ve sevgili olduk...bosluktaydim...ailem sıkıntılı öğretmenim ama zor bi bölüm...O adam bana iyi geldi...bebek gibi koynum da yatiriyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?