- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetkim senin ortaokul öğretmenindi? Sevgilin mi?
He üçgen, hem de şeytan üçgeni de burada bir saftirik sen varsın kardeş alınma ama!Bu eve bir daha girmek isterse Ve sende onu alırsan beni rüyanda görürsün dedim...onun evine gidersen bu is biter dedim...bi ucgendeyiz ve hepimiz öğretmeniz...
Hönk! Şeri alınıyorum amaÖğretmenler sıkıcı bayık naylon çoraplı teyzeler gibi gelirdi hep bana vay anasını sayın seyirciler.....hayatlara bak.
Ya kimseyle bi problemi olmayan kendi halinde yaşayan evine bağlı olmaya çalışan bu ev dediğimde onun evi...bi kadınım...kendimi inanılmaz seviyorum...ama bu adamdan ayrilamiyorum ben...1 hafta ayrı kalayım dedim...yuruyemez hale geldim ki daha önce beni dovmesinden dolayı karakola dusmuslugumuz de var
Ogretmenlerden ogreneceginiz yeni bir sey hep vardir derlerdi.Öğretmenler sıkıcı bayık naylon çoraplı teyzeler gibi gelirdi hep bana vay anasını sayın seyirciler.....hayatlara bak.
Ya kimseyle bi problemi olmayan kendi halinde yaşayan evine bağlı olmaya çalışan bu ev dediğimde onun evi...bi kadınım...kendimi inanılmaz seviyorum...ama bu adamdan ayrilamiyorum ben...1 hafta ayrı kalayım dedim...yuruyemez hale geldim ki daha önce beni dovmesinden dolayı karakola dusmuslugumuz de var
Ortaokul dan öğretmenin, sen kendini inanılmaz seviyorsun, adamdan dayak yiyip karakolluk oluyorsun ve vaz geçemiyorsun..Ya kimseyle bi problemi olmayan kendi halinde yaşayan evine bağlı olmaya çalışan bu ev dediğimde onun evi...bi kadınım...kendimi inanılmaz seviyorum...ama bu adamdan ayrilamiyorum ben...1 hafta ayrı kalayım dedim...yuruyemez hale geldim ki daha önce beni dovmesinden dolayı karakola dusmuslugumuz de var
Ebru Şallı mısın sen? Yastıkları parçalıyorsun falan?Tabi bunları söyledikten sonra evine gittim...utuledigim gömleklerin hepsini klozete attım tabaklarini bardakları ni tezgahin üzerine koydum...yastiklarini parcaladim...bicagida koltuğuna batırıp çıktım evden
Sonra...sabah bunu da çağırmış lar...bana 1 ay yaklasmama cezası verilmiş...birde polisler benim imzalamam için bi evrak hazirlamislar...gerizekalı verin ben gotururum o benim herşeyim demis