Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Ya kimseyle bi problemi olmayan kendi halinde yaşayan evine bağlı olmaya çalışan bu ev dediğimde onun evi...bi kadınım...kendimi inanılmaz seviyorum...ama bu adamdan ayrilamiyorum ben...1 hafta ayrı kalayım dedim...yuruyemez hale geldim ki daha önce beni dovmesinden dolayı karakola dusmuslugumuz de var

Adam az sıksa baban yasinda senin o jenerasyonla degil onun uni deki cocugunun jenerasyonuyla olman lazim. 46 yasinda adamla ne isin var hele birde boyle sapli coplu bir adam kac kurtar kendini

Bu eve bir daha girmek isterse Ve sende onu alırsan beni rüyanda görürsün dedim...onun evine gidersen bu is biter dedim...bi ucgendeyiz ve hepimiz öğretmeniz...
He üçgen, hem de şeytan üçgeni de burada bir saftirik sen varsın kardeş alınma ama!
Dar alanda kısa paslaşma yapıyor adam o üçgende haberin ola. :KK51:

Ya kimseyle bi problemi olmayan kendi halinde yaşayan evine bağlı olmaya çalışan bu ev dediğimde onun evi...bi kadınım...kendimi inanılmaz seviyorum...ama bu adamdan ayrilamiyorum ben...1 hafta ayrı kalayım dedim...yuruyemez hale geldim ki daha önce beni dovmesinden dolayı karakola dusmuslugumuz de var

Dövme olayına kadar neden evlenmiyorsunuz o zaman mecbur uzak durur diyecektim ki daya mevzusu var... bak ögretmen olmuşsun yeni gelen nesile örnek ol ve bu adamdan ayrıl
eski eş yüzünden değil seni dövdüğü icin... allah bilir keendi baban sana bir fiske vurmamıştır elin öküzü gelip dövsün !!

Seni döven bir adamla üstelik hiç bir artısı olmamasına rağmen hala neden birliktesin?

Ben de kendimden yaşça büyük bir adamla evliyim. Ama bu adam beni el üstünde tutmasa, bırak el kaldırmayı sesini dahi yükseltse koyardım totosuna tekmeyi. Kaldı ki yürüyemez hale gelmek nedir, ne biçim şeyler yaşıyorsunuz hiç anlamıyorum.

Bundan 6 ay önce bi gece canıma tak etti...burnu havada sen kimsin modunda gezmeleri yüzünden çıldırdım...aradım nerdesin dedim evinin onundeymis...apartmanda düğün bar bağırıp çağıracaksan okul bahçesine gel dedi...gittim...bi kavga...hemde yumruk yumruğa...O bana...ben ona...sonra komşular Polis çağırmış...bu Polis arabasını görünce kaçtı tabi ki...yüzünde de atkisini sardı...bende bu kaçan adi şu okulda ogretmenlik yapan.......... dedim...polisler beni götürdü sabaha kadar karakoldaydim

Valla bu konu matruşka gibi her yorumunda ohalara boğuluyoruz.
Sana sunu sormak istiyorum;
Öğretmeninle! Sevgili olup onun koynuna mı girdin?
Öğretmen ya benim baba gibi hatırladığım Ada'm!
Bence senin öğretmenin! SAPIK
Kusura bakma.

Niye dövdü seni? İçim acıdı haline oyun gibi geliyor su an sana her şey.

Ortaokul dan öğretmenin, sen kendini inanılmaz seviyorsun, adamdan dayak yiyip karakolluk oluyorsun ve vaz geçemiyorsun..
Kesin keçiler kaçmış:deli:

Sonra...sabah bunu da çağırmış lar...bana 1 ay yaklasmama cezası verilmiş...birde polisler benim imzalamam için bi evrak hazirlamislar...gerizekalı verin ben gotururum o benim herşeyim demis

Tabi bunları söyledikten sonra evine gittim...utuledigim gömleklerin hepsini klozete attım tabaklarini bardakları ni tezgahin üzerine koydum...yastiklarini parcaladim...bicagida koltuğuna batırıp çıktım evden
Ebru Şallı mısın sen? Yastıkları parçalıyorsun falan?
Ama Sinan 46 yaşında değil pardon.
Ek olarak serin hikaye arkadaşlar, yazmayın boşuna, sahurcu bir gencimizin canı sıkılmış.

Sonra...sabah bunu da çağırmış lar...bana 1 ay yaklasmama cezası verilmiş...birde polisler benim imzalamam için bi evrak hazirlamislar...gerizekalı verin ben gotururum o benim herşeyim demis

Eğitim sistemi neden bu halde sorusunun cevabı işte tam da burada sanırım. Öğretmenler böyleyse sistem ne yapsın.

Back
X