Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan 6 ay önce bi gece canıma tak etti...burnu havada sen kimsin modunda gezmeleri yüzünden çıldırdım...aradım nerdesin dedim evinin onundeymis...apartmanda düğün bar bağırıp çağıracaksan okul bahçesine gel dedi...gittim...bi kavga...hemde yumruk yumruğa...O bana...ben ona...sonra komşular Polis çağırmış...bu Polis arabasını görünce kaçtı tabi ki...yüzünde de atkisini sardı...bende bu kaçan adi şu okulda ogretmenlik yapan.......... dedim...polisler beni götürdü sabaha kadar karakoldaydim
Yemin ediyorum doğru...ve benim yardıma ihtiyacım varÇok atıyorsun
Eee sonra sabah ne oldu peki ödül seksi mi yaptınız?
Bundan 6 ay önce bi gece canıma tak etti...burnu havada sen kimsin modunda gezmeleri yüzünden çıldırdım...aradım nerdesin dedim evinin onundeymis...apartmanda düğün bar bağırıp çağıracaksan okul bahçesine gel dedi...gittim...bi kavga...hemde yumruk yumruğa...O bana...ben ona...sonra komşular Polis çağırmış...bu Polis arabasını görünce kaçtı tabi ki...yüzünde de atkisini sardı...bende bu kaçan adi şu okulda ogretmenlik yapan.......... dedim...polisler beni götürdü sabaha kadar karakoldaydim
Puhahahhahahahahahhahahasu an resmen koptum. Yumruk yumruga he hem de okulun bahcesinde
Ee sonraaaa :))))))))
E tamam o zaman sorun yok. Zaten böyle yapmasalardı ben konu sahibine seksi iç çamaşırı almasını tavsiye edecektim. Her derde devaBi önceki cevaba göre yapmışlar muhtemelen![]()
Evet oldu malesefBi önceki cevaba göre yapmışlar muhtemelen![]()
Adam hasta da.. Sen de baya hasta görünüyorsunBakın...adam hasta olabilir mi diyorum kendi kendime
Hönk! Şeri alınıyorum amaNerem bayık naylon çoraplı teyze benim
![]()
Son Sürat sallamaya devam
Buyur nineaaaaTeyzeaaaaaa![]()
Koltuğa bicak saplayinca film bittiFake bence de.
Ya allahim...herşeyimin üzerine yemin ediyorum doğru. ..yardıma ihtiyacım var diyorumFake bence de.
Tabi bunları söyledikten sonra evine gittim...utuledigim gömleklerin hepsini klozete attım tabaklarini bardakları ni tezgahin üzerine koydum...yastiklarini parcaladim...bicagida koltuğuna batırıp çıktım evden