Sevgilimin eski eşinden bıktım...ne yapmalıyım??

Kağıdı vermemisler tabi...bu bizim evin onuen çekti arabasını...in aşağıya dedi indim...ayrılık konuşması yapıyordum...ki....hayır biz ayrilamayiz karı koca arasında olur böyle şeyler dedi ve hadi bakalım yine basladik

Bundan 6 ay önce bi gece canıma tak etti...burnu havada sen kimsin modunda gezmeleri yüzünden çıldırdım...aradım nerdesin dedim evinin onundeymis...apartmanda düğün bar bağırıp çağıracaksan okul bahçesine gel dedi...gittim...bi kavga...hemde yumruk yumruğa...O bana...ben ona...sonra komşular Polis çağırmış...bu Polis arabasını görünce kaçtı tabi ki...yüzünde de atkisini sardı...bende bu kaçan adi şu okulda ogretmenlik yapan.......... dedim...polisler beni götürdü sabaha kadar karakoldaydim

Eee sonra sabah ne oldu peki ödül seksi mi yaptınız?

Bundan 6 ay önce bi gece canıma tak etti...burnu havada sen kimsin modunda gezmeleri yüzünden çıldırdım...aradım nerdesin dedim evinin onundeymis...apartmanda düğün bar bağırıp çağıracaksan okul bahçesine gel dedi...gittim...bi kavga...hemde yumruk yumruğa...O bana...ben ona...sonra komşular Polis çağırmış...bu Polis arabasını görünce kaçtı tabi ki...yüzünde de atkisini sardı...bende bu kaçan adi şu okulda ogretmenlik yapan.......... dedim...polisler beni götürdü sabaha kadar karakoldaydim

Puhahahhahahahahahhahaha :KK70::KK70::KK70::KK70: su an resmen koptum. Yumruk yumruga he hem de okulun bahcesinde :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ee sonraaaa :))))))))

Vala bana epey inandırıcı geldin de. Sehvetin dozunu insan 25e kadar falan ayarlayamaz guzel bebegim. 30 olcan ablacım elin kart zamparasinin ne özelliği var bu kadar adamdaki lüzumsuz egoyu görüyorsun da üstelik. Kendi ayarın birini bul koy kıçına tekmeyi.

Ya bu adamın derdi ne...geçen gün aradı...şimdi ben burda 50 tane kadın ayarlarım ama...sen varsın bak bişiy yapmiyorum dedi

Back
X