Sevgilimin eski sevgililerine olan takıntım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahah zamanında libidodan gözü kör olmuş ne kıl görmüş ne koku, şimdi iki şirinlik edeyim diye demediği kalmamış kadınlara Rezillik.

Ahahahah zamanında libidodan gözü kör olmuş ne kıl görmüş ne koku, şimdi iki şirinlik edeyim diye demediği kalmamış kadınlara Rezillik.
Hakikaten geçmişindeki kadını bu şekilde yermeye çalışan tiplere de aşırı kılım, ben iyi hissetmem onore olmam yani, ne aşağılık ne dölekçi bir herif derim.

En azından sevdiği kadınla birlikte olmuş, arada bir aşk, bir sevgililik durumu varmış. Sen resmen elin herifinin tatmin ve boşalma aracıydın. Tek misyonun buydu. Biri birinin geçmişine takılacaksa o da sevgilin olabilir, sen değil. Şimdi böyle düşün ve rahatla. Sal çocuğu.

Haklısınız ya bende bunları okuyayaım kendime geleyim diye yazdım bu kafa yapımı söküp atmak istiyorum, o kızlar ile yaptıklarını hayal edince çıkdırıuırım
Gırtlağına kadar adama oral yaptığını tez unutmuşsun.

Bunlar çok çirkin şeyler.Kendi yamuk şeyine çok bile yani.
Zorunlualan aşk kazandı derken adamı bunaltmayın.Sürekli geçmişi önüne getirmeyin.Sonra bir bakarsınız kaçar gider.
Ben sizi tutuyorum.

Yıldız'a haksızlık olmuş bence birazZorunluyla bir tutulduğunu bilse o hayat dolu kadın intihar edebilir
Yok hani Titanic'teki kemancı gibi ikisi de. Hiçbir şeyden etkilenmiyorlar. Bir karar verdiklerinde ya da bir şeye kafayı taktıklarında, başlarına ne gelecek olursa olsun devam ediyorlar.
Gerçekten gerçek hayatta Yıldız gibi bir arkadaşım olmasını çok isterdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…