- 18 Ekim 2014
- 8.038
- 37.533
- 748
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Ahahahah zamanında libidodan gözü kör olmuş ne kıl görmüş ne koku, şimdi iki şirinlik edeyim diye demediği kalmamış kadınlaraLan ne iğrenç adamlar var zamanında şap şup şimdi kadınların ne ter kokusu kalmış, ne kılı tüyü. Tam tencere kapaksınız siz düğün ne zaman tez davranın. Kızlar için sevindin Allah kurtarmış.
Hakikaten geçmişindeki kadını bu şekilde yermeye çalışan tiplere de aşırı kılım, ben iyi hissetmem onore olmam yani, ne aşağılık ne dölekçi bir herif derim.Ahahahah zamanında libidodan gözü kör olmuş ne kıl görmüş ne koku, şimdi iki şirinlik edeyim diye demediği kalmamış kadınlaraRezillik.
Senden önce pür- ü paktım, el değmemiş goncaydım diyen zorunluya da bu tip yakışırdı zatenAhahahah zamanında libidodan gözü kör olmuş ne kıl görmüş ne koku, şimdi iki şirinlik edeyim diye demediği kalmamış kadınlaraRezillik.
En azından sevdiği kadınla birlikte olmuş, arada bir aşk, bir sevgililik durumu varmış. Sen resmen elin herifinin tatmin ve boşalma aracıydın. Tek misyonun buydu. Biri birinin geçmişine takılacaksa o da sevgilin olabilir, sen değil. Şimdi böyle düşün ve rahatla. Sal çocuğu.O kızı da çok sevmiş onu biliyordum o kız bırakmış bunu bazen hazmedemiyorum gerçekten teşekkür ediyorum yorumun için unutmaya çalışıyorum;( inşallah bu takıntılı ruh halimden bi an önce kurtulurum
Gırtlağına kadar adama oral yaptığını tez unutmuşsun.Haklısınız ya bende bunları okuyayaım kendime geleyim diye yazdım bu kafa yapımı söküp atmak istiyorum, o kızlar ile yaptıklarını hayal edince çıkdırıuırım
Bunlar çok çirkin şeyler.Kendi yamuk şeyine çok bile yani.Arkadaşlar biz erkek arkadaşım ile önceden arkadaştık yani bana ilişkiye girdiklerine kadar anlatmıştı … şimdi 7 aydır sevgiliyiz. Aileler tanıştı ama ben onun bana anlattıklarını unutamıyorum ;( iki kızla birlikte olmuş, ikisi içinde hep bana çok bakımlılar diyordu , seni tanıdıktan sonra bakımlı olmadıklarını anladım diyor , ter kokusu aldığını bazen tuy gördüğünü söylüyor ve ben yalan söylediğine eminim , gerçekten ben ilk kez onunla birlikte oldum onun benden önce iki kişiyle olması benim takıntı yapmama neden oluyor . Aklımı kaçıracağım artık ;( hele ki özel dönemlerde bu takıntım hat safhada olıyor , ona sürekli neler yaptın onları özledin mi gibi saçma sapan sorular soruyorum yetmiyor stalkladığım Facebook resmini ona atıyorum , bilmiyorum unutmak mümkün mü
Yıldız'a haksızlık olmuş bence birazOnlarla ne oldu be zorunlu?
Herkesle küsmeyi nasıl başardın?
Biz seni seviyoruz, Yasak Elma'daki Yıldız bir, sen iki... hatta bir sensin:)
Yok hani Titanic'teki kemancı gibi ikisi de. Hiçbir şeyden etkilenmiyorlar. Bir karar verdiklerinde ya da bir şeye kafayı taktıklarında, başlarına ne gelecek olursa olsun devam ediyorlar.Yıldız'a haksızlık olmuş bence birazZorunluyla bir tutulduğunu bilse o hayat dolu kadın intihar edebilir
Bence normal gibi sanki,bi öylesin bi böyle,format format nereye kadarTanışalım valla pek arkadaşım yoktur benim işyerinde herkes bana küs
Arkandayız zorunlu hep desteğiz merak etmeTemsili zorunlu
Arkadakiler de KK kadınları temsiliArkandayız zorunlu hep desteğiz merak etme
Zorunlu olmasa biz napardıkArkadakiler de KK kadınları temsili
Rainyy var.Zorunlu olmasa biz napardık
Gözümüz arkada kalmasın.Çok
Çok şükür diyelim
Aynen garantideyizGözümüz arkada kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?