- Konu Sahibi zorunlualann
-
Arkadaşlar biz erkek arkadaşım ile önceden arkadaştık yani bana ilişkiye girdiklerine kadar anlatmıştı … şimdi 7 aydır sevgiliyiz. Aileler tanıştı ama ben onun bana anlattıklarını unutamıyorum ;( iki kızla birlikte olmuş, ikisi içinde hep bana çok bakımlılar diyordu , seni tanıdıktan sonra bakımlı olmadıklarını anladım diyor , ter kokusu aldığını bazen tuy gördüğünü söylüyor ve ben yalan söylediğine eminim , gerçekten ben ilk kez onunla birlikte oldum onun benden önce iki kişiyle olması benim takıntı yapmama neden oluyor . Aklımı kaçıracağım artık ;( hele ki özel dönemlerde bu takıntım hat safhada olıyor , ona sürekli neler yaptın onları özledin mi gibi saçma sapan sorular soruyorum yetmiyor stalkladığım Facebook resmini ona atıyorum , bilmiyorum unutmak mümkün mü
Erkek arkadaşınız anlatacak başka şey bulamamış mi, bu mahrem konuları konuşması hiç hoş değil bence. Siz de bu adam yüzünden komplekse girip kendinizi değersiz görüyorsunuzArkadaşlar biz erkek arkadaşım ile önceden arkadaştık yani bana ilişkiye girdiklerine kadar anlatmıştı … şimdi 7 aydır sevgiliyiz. Aileler tanıştı ama ben onun bana anlattıklarını unutamıyorum ;( iki kızla birlikte olmuş, ikisi içinde hep bana çok bakımlılar diyordu , seni tanıdıktan sonra bakımlı olmadıklarını anladım diyor , ter kokusu aldığını bazen tuy gördüğünü söylüyor ve ben yalan söylediğine eminim , gerçekten ben ilk kez onunla birlikte oldum onun benden önce iki kişiyle olması benim takıntı yapmama neden oluyor . Aklımı kaçıracağım artık ;( hele ki özel dönemlerde bu takıntım hat safhada olıyor , ona sürekli neler yaptın onları özledin mi gibi saçma sapan sorular soruyorum yetmiyor stalkladığım Facebook resmini ona atıyorum , bilmiyorum unutmak mümkün mü
Şanslıymışsınız o zaman hanımefendi nereye verirsen ver rahatlığına sahip insanlar denk gelmemiş size ne mutlu. Keşke herkes sizin gibi şanslı olsa da kimse bu zulümlere ugramasa.O öldürülen kadınlar 500 kez uzaklaştırma çıkartıyorlar hanımefendi önce bir sakin olun.
Hiçbir şekilde bir şikayet edilmemiş kişiler değil.
Evli bir kadın benim evli sevgilim bile peşimde şeklinde konuşuyorsa demek ki sınırını çizmemiş.
Geçin bunları.
Beni bir kere rahatsuz eden eski tanıştığım biri ki sevgilim bile değildi o kişi ve bu kişide evli mahkemeye veririm tehditinden sonra hiç bir şekilde beni rahatsuz etmedi .
Fake hesaplar açıp sosyal medyadan yazmıştı bana .
Çünkü her yerden engellemiştim.
Net tavırda olucaksın by insanlara.
Bilmiyorum sokak serserisiyse anca peşine takılır işi gücü kariyeri olan bir adam da öyle kolay kolay kendini yakmaz bir kadın için.
Kesinlikle, günaydın bile diyemiyoruz bazen günlük karşılaştığımız insanlara dersek bana kuyruk salladı deyip her şeyi yapma hakkını bulabiliyor bu adamlar.Ya zaten ortadoğudayız, erkekler iki bişey paylaştığı kadının sahibi sanıyor kendini burda, peşine düşüyor, kabusu oluyor. Çok iddialı bir laf bu coğrafyada, "İstemediğin sürece kimse kimsenin peşinde olmaz".
Nereye verirsen ver rahatlığı ne demek ?Şanslıymışsınız o zaman hanımefendi nereye verirsen ver rahatlığına sahip insanlar denk gelmemiş size ne mutlu. Keşke herkes sizin gibi şanslı olsa da kimse bu zulümlere ugramasa.
Sizin mahkemeye gidecek cesaretiniz var ama milyonlarca kadın adım çıkmasın diye, çevre baskısına maruz kalmamak için tacize uğrasa dahi gidemeyecek durumda, gitse bile dediğiniz gibi 500 kere uzaklaştırma çıkarsa bile sonuç değişmiyor bazen. Ondan dolayı kimse kimsenin peşinde koşmaz bir taraf istemiyorsa gibi bir cümleyi bizim ülkemizde kuramıyoruz maalesef.
eski sevgilisinde ter kokusu alıp tüy gördüğünü söyleyen adamın orangutandan hallice ve yazın cayır cayır ter koktuğuna eminimArkadaşlar biz erkek arkadaşım ile önceden arkadaştık yani bana ilişkiye girdiklerine kadar anlatmıştı … şimdi 7 aydır sevgiliyiz. Aileler tanıştı ama ben onun bana anlattıklarını unutamıyorum ;( iki kızla birlikte olmuş, ikisi içinde hep bana çok bakımlılar diyordu , seni tanıdıktan sonra bakımlı olmadıklarını anladım diyor , ter kokusu aldığını bazen tuy gördüğünü söylüyor ve ben yalan söylediğine eminim , gerçekten ben ilk kez onunla birlikte oldum onun benden önce iki kişiyle olması benim takıntı yapmama neden oluyor . Aklımı kaçıracağım artık ;( hele ki özel dönemlerde bu takıntım hat safhada olıyor , ona sürekli neler yaptın onları özledin mi gibi saçma sapan sorular soruyorum yetmiyor stalkladığım Facebook resmini ona atıyorum , bilmiyorum unutmak mümkün mü
Mahkemeye vereceğim deyince nereye verirsen ver diyen adamlardan bahsediyorum hanımefendi.Nereye verirsen ver rahatlığı ne demek ?
Ben bu cümleyi anlamadım.
Ne demek istediğini açıkla bana.
Ben şanslı değilim kafam çalışıyor sadece.
Kendi standartıma uygun olmayan kimseyle olmadım mesela.
Serseri tiplerle işim olmadı .
Konuda yazan kişinin de olmadığına eminim.kendisi belli bir eğitim seviyesinde ve çevresinde de öyle insanlar var belli.
Ben genel konuşmuyorum duyar kasmana gerek yok.
Saçmalıyorsun çünkü.Mahkemeye vereceğim deyince nereye verirsen ver diyen adamlardan bahsediyorum hanımefendi.
Sizinle tartışmaya lüzum görmüyorum daha fazla iyi günler.
Oha cidden nasıl bir kıskançlık bu :) iftira attığınızın farkındasınız değil mi ? şuan sosyal medyadan sene de bir şarkı türkü gönderen ( ki engelliyorum yeni hesap alıyor ) unutamadım diyen adamın neyini savcılığa vereyim kapıma dayanmıyor beni fiziksel olarak rahatsız etmiyor egom yeterince tatmin olmuş durumda merak etmeyin erkeklerin ilgisine alışığım ve nasıl bertaraf edeceğimi iyi bilirim sanırım kimse sizin peşinize düşmemiş ya da vazgeçilmez biri değilsiniz o yüzden bu durumları anlamıyor olmanız normalEvli adam sizde evlisiniz nasıl peşinde hala?
Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz mesela.
Rahatsız değilsiniz demek ki bu durumdan.
Egonuzu tatmin ediyorsunuz.
Kimse kimsenin peşinde olamaz eğer karşı taraf istemiyorsa.
Ay neyini kıskanıcam senin güldürme beni.Oha cidden nasıl bir kıskançlık bu :) iftira attığınızın farkındasınız değil mi ? şuan sosyal medyadan sene de bir şarkı türkü gönderen ( ki engelliyorum yeni hesap alıyor ) unutamadım diyen adamın neyini savcılığa vereyim kapıma dayanmıyor beni fiziksel olarak rahatsız etmiyor egom yeterince tatmin olmuş durumda merak etmeyin erkeklerin ilgisine alışığım ve nasıl bertaraf edeceğimi iyi bilirim sanırım kimse sizin peşinize düşmemiş ya da vazgeçilmez biri değilsiniz o yüzden bu durumları anlamıyor olmanız normal
tabi tabi kesinAy neyini kıskanıcam senin güldürme beni.
Apaçi gibi şarkı türkü gönderen evli olduğu halde evli bir kadına ahlaksızlar peşimde gezmiyor diye mi
Böyle bir adamı şikayet edicektim konuya yazdım zaten.
Senin hoşuna gidiyor belli her konuda yazıyorsun dikkatimi çekti.
Yaşlı bir adamla evlisin zavallı gibi yaşıyorsun gelmiş burda bana laf sokuyorsun şaka gibi.
Kızım ben senin gibi babam yaşındaki adamlarla bırak evlenmeyi kahve bile içmem .
Hadi işine.
Her dakka yazıyorsun çünkü her yerde evli olduğunu evli sevgilinin peşinde olduğunu .tabi tabi kesinben senin hakkında hiç bişey bilmiyorum araştırmaya tenezzül bile etmedim maşallah herşeyimi araştırmışsın kıskanmadığına ikna oldum şuan
aynen ya,Shssjsjsj seni gerçekten reelde tanımak isterdim ya şu sitede en merak ettiğim üyesin
Yok yaa hayata böyle baksam huni takarlar bana siz iyisinizAma gerçekten öyle ya , tamam diğer şeyleri yapıyoruz ama sonuçta o konuda ilkti benim için ;(
HahaYok artık, gören de seni açılmamış gül goncası sanır ahsjahs
Size şöyle katılıyorum. Eğer eski eş kişisi tekrardan evlendiyse o zaman saplantı yapma oranı düşüyor. Benim erkek arkadaşım evlendikten sonra 1 kere instagramdan mesaj attı. “ sen dedim napıyorsun. Kocam görürse benim için çok problem olur. Rica ederim artık mesaj atma” dedim. Atmadı bir daha. Bir de ben eski numaramı değiştirdim. Numaramı değiştrmeseydim ve evlenmeseydim muhakkak exlerim benle irtibata geçmeye çalışırdı. Sosyal medya haricinde ulaşabilecekleri kanal tıkandı. Orda da eşimle fotografım var. Soyadım değişmiş. Hem cesaret edemezler hem de o kadar gurursuz sevgililerim olmadı.O öldürülen kadınlar 500 kez uzaklaştırma çıkartıyorlar hanımefendi önce bir sakin olun.
Hiçbir şekilde bir şikayet edilmemiş kişiler değil.
Evli bir kadın benim evli sevgilim bile peşimde şeklinde konuşuyorsa demek ki sınırını çizmemiş.
Geçin bunları.
Beni bir kere rahatsuz eden eski tanıştığım biri ki sevgilim bile değildi o kişi ve bu kişide evli mahkemeye veririm tehditinden sonra hiç bir şekilde beni rahatsuz etmedi .
Fake hesaplar açıp sosyal medyadan yazmıştı bana .
Çünkü her yerden engellemiştim.
Net tavırda olucaksın by insanlara.
Bilmiyorum sokak serserisiyse anca peşine takılır işi gücü kariyeri olan bir adam da öyle kolay kolay kendini yakmaz bir kadın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?