Sevgilimin eski sevgililerine olan takıntım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Erkek arkadaşınız anlatacak başka şey bulamamış mi, bu mahrem konuları konuşması hiç hoş değil bence. Siz de bu adam yüzünden komplekse girip kendinizi değersiz görüyorsunuz

Şanslıymışsınız o zaman hanımefendi nereye verirsen ver rahatlığına sahip insanlar denk gelmemiş size ne mutlu. Keşke herkes sizin gibi şanslı olsa da kimse bu zulümlere ugramasa.
Sizin mahkemeye gidecek cesaretiniz var ama milyonlarca kadın adım çıkmasın diye, çevre baskısına maruz kalmamak için tacize uğrasa dahi gidemeyecek durumda, gitse bile dediğiniz gibi 500 kere uzaklaştırma çıkarsa bile sonuç değişmiyor bazen. Ondan dolayı kimse kimsenin peşinde koşmaz bir taraf istemiyorsa gibi bir cümleyi bizim ülkemizde kuramıyoruz maalesef.

Kesinlikle, günaydın bile diyemiyoruz bazen günlük karşılaştığımız insanlara dersek bana kuyruk salladı deyip her şeyi yapma hakkını bulabiliyor bu adamlar.

Nereye verirsen ver rahatlığı ne demek ?
Ben bu cümleyi anlamadım.
Ne demek istediğini açıkla bana.
Ben şanslı değilim kafam çalışıyor sadece.
Kendi standartıma uygun olmayan kimseyle olmadım mesela.
Serseri tiplerle işim olmadı .
Konuda yazan kişinin de olmadığına eminim.kendisi belli bir eğitim seviyesinde ve çevresinde de öyle insanlar var belli.
Ben genel konuşmuyorum duyar kasmana gerek yok.

eski sevgilisinde ter kokusu alıp tüy gördüğünü söyleyen adamın orangutandan hallice ve yazın cayır cayır ter koktuğuna eminim

Mahkemeye vereceğim deyince nereye verirsen ver diyen adamlardan bahsediyorum hanımefendi.
Sizinle tartışmaya lüzum görmüyorum daha fazla iyi günler.

Mahkemeye vereceğim deyince nereye verirsen ver diyen adamlardan bahsediyorum hanımefendi.
Sizinle tartışmaya lüzum görmüyorum daha fazla iyi günler.
Saçmalıyorsun çünkü.
Burda bana demagoji yapma.
Öldürülen kadınların üzerinden prim yapamazsınız.
Senden daha fazla bilgim var bu konular hakkında duyarsız biri değilim .
Bir sürü yazım var Twitter da aç oku .
Ben o bayana yazdım .
Genele çekemezsin yazdıklarımı.
Hepimiz burda belli bir kültür seviyesinde belli standartlar içinde yaşayan kadınlarız.
Hayatımıza aldığımız tiplerde o ölçüde insanlar.

zorunlulun evlenmekten yana pek gönlü yok bence. Sürekli bir bahane arar gibi bir hali var yada cani s1k1lcikca konu aciyor anlamadim.

Oha cidden nasıl bir kıskançlık bu :) iftira attığınızın farkındasınız değil mi ? şuan sosyal medyadan sene de bir şarkı türkü gönderen ( ki engelliyorum yeni hesap alıyor ) unutamadım diyen adamın neyini savcılığa vereyim kapıma dayanmıyor beni fiziksel olarak rahatsız etmiyor egom yeterince tatmin olmuş durumda merak etmeyin erkeklerin ilgisine alışığım ve nasıl bertaraf edeceğimi iyi bilirim sanırım kimse sizin peşinize düşmemiş ya da vazgeçilmez biri değilsiniz o yüzden bu durumları anlamıyor olmanız normal

Ay neyini kıskanıcam senin güldürme beni.
Apaçi gibi şarkı türkü gönderen evli olduğu halde evli bir kadına ahlaksızlar peşimde gezmiyor diye mi
Böyle bir adamı şikayet edicektim konuya yazdım zaten.
Senin hoşuna gidiyor belli her konuda yazıyorsun dikkatimi çekti.
Yaşlı bir adamla evlisin zavallı gibi yaşıyorsun gelmiş burda bana laf sokuyorsun şaka gibi.
Kızım ben senin gibi babam yaşındaki adamlarla bırak evlenmeyi kahve bile içmem .
Hadi işine.

tabi tabi kesin ben senin hakkında hiç bişey bilmiyorum araştırmaya tenezzül bile etmedim maşallah herşeyimi araştırmışsın kıskanmadığına ikna oldum şuan

tabi tabi kesin ben senin hakkında hiç bişey bilmiyorum araştırmaya tenezzül bile etmedim maşallah herşeyimi araştırmışsın kıskanmadığına ikna oldum şuan
Her dakka yazıyorsun çünkü her yerde evli olduğunu evli sevgilinin peşinde olduğunu .
Kim bu kekocan dedim evet

Size şöyle katılıyorum. Eğer eski eş kişisi tekrardan evlendiyse o zaman saplantı yapma oranı düşüyor. Benim erkek arkadaşım evlendikten sonra 1 kere instagramdan mesaj attı. “ sen dedim napıyorsun. Kocam görürse benim için çok problem olur. Rica ederim artık mesaj atma” dedim. Atmadı bir daha. Bir de ben eski numaramı değiştirdim. Numaramı değiştrmeseydim ve evlenmeseydim muhakkak exlerim benle irtibata geçmeye çalışırdı. Sosyal medya haricinde ulaşabilecekleri kanal tıkandı. Orda da eşimle fotografım var. Soyadım değişmiş. Hem cesaret edemezler hem de o kadar gurursuz sevgililerim olmadı.
Bu saplantılı olanlar kadın nasılsa yalnız, koruyanı kollayanı olmaz diye de peşine düşüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…