Sevgilimin eski sevgililerine olan takıntım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı kafa yapılarını kendimi parçalasam da anlayabilmem mümkün değil !

Diğer adam ereksiyon sorunu olan ve göbekten alta inmedigi için ilk kez şimdiki sevgilinle birlikte oldun. Birine tüm sene yarımsar saatten oral yapıp, beni bilmemneyapmadi diye kavga çıkartan bir insan 'ilk biribirligim inli ildi,kiskiniyirim' dememeli
Ayrıca insan insanla sevisirse pekala kıl tüy de görebilir, ter de kokabilir. Zaten terli bir eylem, kizilayda kan verir gibi yatmayan herkes ter içinde kalır, gayet doğal olarak.
Herkes senin gibi ayda bir sevgilisi gelmeden hemen önce ağda yapmıyor. Düzenli birlikte olan insanlar birbirinin kılına tüyüne tabii ki muhatap olabilir
Yememiş içmemis sicmamis birlikte olacak kadar yakın olduğu kadının kasigındaki kılı sana mi anlatmış?
Sen de bu adamı evlenicem diye koluna mi taktın?
Yarın ayrılınca seni de reklam ederse o zaman gelip KKda 'bilemedim böyle brii olduğunu' diye aglama sakin

Valla adam zamanında kıllı terli dememiş hapır hupur gitmiş. Zorunlu da bi sevişecek diye tırnak uçlarına kadar bakım yapsın dursun.

Valla adam zamanında kıllı terli dememiş hapır hupur gitmiş. Zorunlu da bi sevişecek diye tırnak uçlarına kadar bakım yapsın dursun.
Bir de o kadar mahrem şeyler yaşadığın birini nasıl killiydi, kokuyordu diye anlatırsın. Pis terbiyesiz. Bir erkekte en tahammül edemediğim şey eski sevgilisine bok atması. Gerekirse sevgilim olsun, 'cok iyi biriydi, biz ayrıldık ama çok isterim mutlu olsun' cümlesi 'iyy çirkindi o zaten,kokardı, kılları cikardi, hiç sevmiyordum onu' cümlesinden yüzelli milyon kat güzel benim için

Sanki kendi mermerden yontulmuş (erkekler için haspam yerine ne kullanılıyor, paşam falan mı? İşte o)!

İşsiz güçsüz gereksiz zevzek herifin teki, katlanılabilir yapan tek şey bir müddet dik kalması olabilir.

İşte madem kıllı,ter kokulu kadınlar sevgilisi niye yapmış?Silah mı dayamışlar kafasına?

Ama gerçekten öyle ya , tamam diğer şeyleri yapıyoruz ama sonuçta o konuda ilkti benim için ;(
Çok tatlı ya, gülsem mi erisem mi bilemedim. Boş ver ilki sonu, anı yaşa. Kendi geçmişini de onun geçmişini de sil. Bak lütfen bu kadar bakım olaylarına da girme kimse için, kendi rutinini bozma. Kıldan tüyden bir şey olmaz, insan ilişkileri o kadar da bedensel değildir.

Zorunlu bence kıskanmasın diye diğer kızlara bk atmış adam.
Ya neyi kıskanıyorsun ayrıca bitmiş gitmiş işte.
Çiftlerin geçmişini böyle çarşaf çarşaf açmasına karşıyım birbirine saygısızlık geliyor bana.
Kimseye geçmişini sormam mesela

Herhalde bu dünyada devamlı ilişkiye girip kızlığı bozulmayan tek insan evladısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…