Sevgilimin eski sevgililerine olan takıntım ;(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helal.

Sevgilisi kılsız demiş, Zorunlunun bile ondan daha iyi bilecek hali yok.
Boşuna mı adam gelmeden hemen önce kuaföre yüklüce para veriyor. Adam kılsız sanıyordur işte, ayda bir agdadan sonra görünce.
Yakında zorunlunun kılı tüyü için de sağa sola yayar, "kazak gibi sevgilim var" diye

Adı üstünde, eski sevgili! Bittiyse iyi gitmeyen de birşeyler vardı demek, geçmişi deşmeye ne gerek var. Bu arada ekonomi sayfadında haber bekliyoruz :)

Ahhh zorunlu borçları bitirdinmi?

Kızlar gülme emojisi atmaktan öldüm size :)

Eski sevgilisini bir insan karalıyorsa terkedilen taraftır, hazmedememiştir. Eski sevgilileri zaten ne yapsın işsiz güçsüz yiyici herifi, terketmişler, içine oturmuş ondan karalıyor.

Bunu bil zorunlu da ona göre davran, seni de karalar yakında

Benim iki sevgilim var böyle biri evli ama hala peşimde diğerinin sevgilisi var ama kıza sürekli benden bahsediyormuş kız bana yazmıştı sosyal medyadan barışmak istiyormusun diye dedim kardeşim evliyim ben hiç öyle bir niyetim yok demem o ki senin takıntı yaptığın o kızlar sevgilini kıçına bile takmıyor öyle olsa terketmezlerdi zaten önemli olan senin sevgilinin aklından çıkmaması çünkü terkedilen erkek takıntılı oluyor önceden arkadaşsanız bunu zaten biliyorsundur ama kızları suçlama sevgilin seni kıllandırmış ki takip ediyorsun kızları

Evli adam sizde evlisiniz nasıl peşinde hala?
Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz mesela.
Rahatsız değilsiniz demek ki bu durumdan.
Egonuzu tatmin ediyorsunuz.
Kimse kimsenin peşinde olamaz eğer karşı taraf istemiyorsa.

Ilk mi Hahahha

Zorunlu deyince aklıma 30 dakkalık oral yaptığı geliyor ve ben ona bu kadar yaptım ama o yapmadı diye açtığı konu aklıma geliyor

Benim ve diğer kızların aklına bunlar gelirken zorunlu buraya gelip senin bunlar aklına gelmeden ilk demek oldumu

O erkeklere yutturursunuz ilk bu bakireyim elime erkek değmedi gözüme erkek bakmadı diyede

Işte bu kandırmayı bize ve vicdanına yapamazsın zorunlu o ağzının dili olsa da konuşsa gerçi var ama başka işler için

Kimse kimsenin peşinde olamaz eğer karşı taraf istemiyorsa.
Biz nerede yaşıyoruz haberiniz mi yok da bu kadar net bir şekilde yorum yazabiliyorsunuz şok oldum.
Ayrılmak istedi diye öldürülen o kadar kadın, sevgili olmak istemedi diye öldürülen binlerce kadın varken bu ülkede dediğiniz cümle mantıklı mı cidden?
Hayır deseniz bile naz yapıyor diye algılanıp vazgeçmeyen bir sürü manyak varken katilleri ve sapiklari aklamaktan başka bir şey değil bu cümleniz.

Allah aşkına, evleniyor musun artık yoksa fckbddy mi olacaksın ne yapacaksan yap artık sen de rahatla biz de ya

O öldürülen kadınlar 500 kez uzaklaştırma çıkartıyorlar hanımefendi önce bir sakin olun.
Hiçbir şekilde bir şikayet edilmemiş kişiler değil.
Evli bir kadın benim evli sevgilim bile peşimde şeklinde konuşuyorsa demek ki sınırını çizmemiş.
Geçin bunları.
Beni bir kere rahatsuz eden eski tanıştığım biri ki sevgilim bile değildi o kişi ve bu kişide evli mahkemeye veririm tehditinden sonra hiç bir şekilde beni rahatsuz etmedi .
Fake hesaplar açıp sosyal medyadan yazmıştı bana .
Çünkü her yerden engellemiştim.
Net tavırda olucaksın by insanlara.
Bilmiyorum sokak serserisiyse anca peşine takılır işi gücü kariyeri olan bir adam da öyle kolay kolay kendini yakmaz bir kadın için.

Ya zaten ortadoğudayız, erkekler iki bişey paylaştığı kadının sahibi sanıyor kendini burda, peşine düşüyor, kabusu oluyor. Çok iddialı bir laf bu coğrafyada, "İstemediğin sürece kimse kimsenin peşinde olmaz".

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…