- 16 Kasım 2021
- 1.412
- 3.865
- 83
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Helal.Diğer adam ereksiyon sorunu olan ve göbekten alta inmedigi için ilk kez şimdiki sevgilinle birlikte oldun. Birine tüm sene yarımsar saatten oral yapıp, beni bilmemneyapmadi diye kavga çıkartan bir insan 'ilk biribirligim inli ildi,kiskiniyirim' dememeli
Ayrıca insan insanla sevisirse pekala kıl tüy de görebilir, ter de kokabilir. Zaten terli bir eylem, kizilayda kan verir gibi yatmayan herkes ter içinde kalır, gayet doğal olarak.
Herkes senin gibi ayda bir sevgilisi gelmeden hemen önce ağda yapmıyor. Düzenli birlikte olan insanlar birbirinin kılına tüyüne tabii ki muhatap olabilir
Yememiş içmemis sicmamis birlikte olacak kadar yakın olduğu kadının kasigındaki kılı sana mi anlatmış?
Sen de bu adamı evlenicem diye koluna mi taktın?
Yarın ayrılınca seni de reklam ederse o zaman gelip KKda 'bilemedim böyle brii olduğunu' diye aglama sakin
Sevgilisi kılsız demiş, Zorunlunun bile ondan daha iyi bilecek hali yok.Ayrıca zorunlunun da kıl sorunu var.
Kendini niye kılsız kadın kategorisine sokmuş anlam veremedim akkfjffn
Bir atasözü daha var da hem çok cinsiyetçi hem ayıp :)Helal.
Boşuna mı adam gelmeden hemen önce kuaföre yüklüce para veriyor. Adam kılsız sanıyordur işte, ayda bir agdadan sonra görünce.Sevgilisi kılsız demiş, Zorunlunun bile ondan daha iyi bilecek hali yok.
Adı üstünde, eski sevgili! Bittiyse iyi gitmeyen de birşeyler vardı demek, geçmişi deşmeye ne gerek var. Bu arada ekonomi sayfadında haber bekliyoruz :)Arkadaşlar biz erkek arkadaşım ile önceden arkadaştık yani bana ilişkiye girdiklerine kadar anlatmıştı … şimdi 7 aydır sevgiliyiz. Aileler tanıştı ama ben onun bana anlattıklarını unutamıyorum ;( iki kızla birlikte olmuş, ikisi içinde hep bana çok bakımlılar diyordu , seni tanıdıktan sonra bakımlı olmadıklarını anladım diyor , ter kokusu aldığını bazen tuy gördüğünü söylüyor ve ben yalan söylediğine eminim , gerçekten ben ilk kez onunla birlikte oldum onun benden önce iki kişiyle olması benim takıntı yapmama neden oluyor . Aklımı kaçıracağım artık ;( hele ki özel dönemlerde bu takıntım hat safhada olıyor , ona sürekli neler yaptın onları özledin mi gibi saçma sapan sorular soruyorum yetmiyor stalkladığım Facebook resmini ona atıyorum , bilmiyorum unutmak mümkün mü
Ahhh zorunlu borçları bitirdinmi?Arkadaşlar biz erkek arkadaşım ile önceden arkadaştık yani bana ilişkiye girdiklerine kadar anlatmıştı … şimdi 7 aydır sevgiliyiz. Aileler tanıştı ama ben onun bana anlattıklarını unutamıyorum ;( iki kızla birlikte olmuş, ikisi içinde hep bana çok bakımlılar diyordu , seni tanıdıktan sonra bakımlı olmadıklarını anladım diyor , ter kokusu aldığını bazen tuy gördüğünü söylüyor ve ben yalan söylediğine eminim , gerçekten ben ilk kez onunla birlikte oldum onun benden önce iki kişiyle olması benim takıntı yapmama neden oluyor . Aklımı kaçıracağım artık ;( hele ki özel dönemlerde bu takıntım hat safhada olıyor , ona sürekli neler yaptın onları özledin mi gibi saçma sapan sorular soruyorum yetmiyor stalkladığım Facebook resmini ona atıyorum , bilmiyorum unutmak mümkün mü
Benim iki sevgilim var böyle biri evli ama hala peşimde diğerinin sevgilisi var ama kıza sürekli benden bahsediyormuş kız bana yazmıştı sosyal medyadan barışmak istiyormusun diye dedim kardeşim evliyim ben hiç öyle bir niyetim yok demem o ki senin takıntı yaptığın o kızlar sevgilini kıçına bile takmıyor öyle olsa terketmezlerdi zaten önemli olan senin sevgilinin aklından çıkmaması çünkü terkedilen erkek takıntılı oluyor önceden arkadaşsanız bunu zaten biliyorsundur ama kızları suçlama sevgilin seni kıllandırmış ki takip ediyorsun kızlarıO kızı da çok sevmiş onu biliyordum o kız bırakmış bunu bazen hazmedemiyorum gerçekten teşekkür ediyorum yorumun için unutmaya çalışıyorum;( inşallah bu takıntılı ruh halimden bi an önce kurtulurum
Evli adam sizde evlisiniz nasıl peşinde hala?Benim iki sevgilim var böyle biri evli ama hala peşimde diğerinin sevgilisi var ama kıza sürekli benden bahsediyormuş kız bana yazmıştı sosyal medyadan barışmak istiyormusun diye dedim kardeşim evliyim ben hiç öyle bir niyetim yok demem o ki senin takıntı yaptığın o kızlar sevgilini kıçına bile takmıyor öyle olsa terketmezlerdi zaten önemli olan senin sevgilinin aklından çıkmaması çünkü terkedilen erkek takıntılı oluyor önceden arkadaşsanız bunu zaten biliyorsundur ama kızları suçlama sevgilin seni kıllandırmış ki takip ediyorsun kızları
Biz nerede yaşıyoruz haberiniz mi yok da bu kadar net bir şekilde yorum yazabiliyorsunuz şok oldum.Kimse kimsenin peşinde olamaz eğer karşı taraf istemiyorsa.
Ben de karşılıklı ağda yapmak isterdim.Pijamalarımızla mutfakta ankastre ışığı + kahve eşliğinde zorunluyla sohbet etsem dert tasa kalmazdı……
O öldürülen kadınlar 500 kez uzaklaştırma çıkartıyorlar hanımefendi önce bir sakin olun.Biz nerede yaşıyoruz haberiniz mi yok da bu kadar net bir şekilde yorum yazabiliyorsunuz şok oldum.
Ayrılmak istedi diye öldürülen o kadar kadın, sevgili olmak istemedi diye öldürülen binlerce kadın varken bu ülkede dediğiniz cümle mantıklı mı cidden?
Hayır deseniz bile naz yapıyor diye algılanıp vazgeçmeyen bir sürü manyak varken katilleri ve sapiklari aklamaktan başka bir şey değil bu cümleniz.
Ya zaten ortadoğudayız, erkekler iki bişey paylaştığı kadının sahibi sanıyor kendini burda, peşine düşüyor, kabusu oluyor. Çok iddialı bir laf bu coğrafyada, "İstemediğin sürece kimse kimsenin peşinde olmaz".Biz nerede yaşıyoruz haberiniz mi yok da bu kadar net bir şekilde yorum yazabiliyorsunuz şok oldum.
Ayrılmak istedi diye öldürülen o kadar kadın, sevgili olmak istemedi diye öldürülen binlerce kadın varken bu ülkede dediğiniz cümle mantıklı mı cidden?
Hayır deseniz bile naz yapıyor diye algılanıp vazgeçmeyen bir sürü manyak varken katilleri ve sapiklari aklamaktan başka bir şey değil bu cümleniz.
Adam gider.onları özledin mi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?