Sevgilimin eski sevgililerini aldattığını öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi sizi de arayıp evlenme teklifi edecek. Hobisi galiba.

Ay kız hiç sallamamış git sevgiline ben evleniyorum 1 aydır görüştüğüm biri var ben ciddi ilişki istedim buldum uzak dur benden demiş hala bu işte sen çok başkasın şöylesin böylesin bi aç telefonu azıcık sesini duyayım ne desen haklısınlar falan

Allahından bulsun ona donecek bu yaptıgı ıtlık sız kendınızı kurtardıgnıza şukredın şerefsız
Bin şükür tuvalete telefonla girdiğini çok uzun kaldığını görünce şüphelendim hiç kurcalamazdım telefonu baktım bizim resim kalkmış kendi resmi konmuş şifre değişmiş neyse bu telefonuna şifreyi girerken çaktırmadan baktım öğrendim o uyurkwn aldın inceledim bişe bulamadım önce allah göstercek ya elim değdi instagramda aağ alt tarafa altta bi instagram dah çıktı griş yapılmış bi açtım sahte hesap beni de takip ediyor eski sevgilisini de ve kıza mesajlar atmış ordan iş yerinden arkadaşının telefonundan kızı aramış manyak sapık ay verilmiş sadakam varmış

Valla ben beni de aldatıyor olmasına pek şaşırmaxım kıçına tekmeyi bastım

Bence kendine haksızlık etme öyle hiçbir şeyi göremeyen salak bir kadın değilsin. adamın başkalarını aldatmasından seni de aldatma potansiyeli olduğu kanaatine varıp araştırmış ve gerçeği öğrenmişsin.

Şurdaki başka aldatmalı konuları okusan ne demek istediğimi anlarsın. Daha bu konuda bile eskileri aldatmışsa nolmuş seni aldatcak diye bir şey yok yazılmış. O heriften kurtulmana sevindim geçmiş olsun.

Verilmiş sadakam varmış çok teşekkür ederim

Yani işte onun yaptığı hareketler gerizekalıca
Hayır bi de küçüksemek için söylemiyorum ama lise mezunu kitap bile okumaz doğru düzgün bi işi yok tip desen öyle aman aman bi tipi yok herkes bana derdi bula bula bunu mu buldun sen çok güzelsin gül gibi kızsın gencecik öğretmensin bu yaşında altında jip var niye bunla vakit harcıyosun diyolardı maddi imkanları yok işi pek iyi değil diye ben de insanlığına vicdanına bakarım gerisi mühim değil diyordum nitekim insanlıkta yokmuş. Standartlarının çok üstünde bir kızı kaçırdı salak

Ama siz de çok safça davranışsınız yanlış anlamayın davul bile dengi dengine çalar derler ya o hesap işte. İstisnalar olsa da çok dikkate almamak lazım. Bir de o kadar eğitim farkınız varken paylaşımlarınız nasıl oluyordu? Yani sohbetiniz, ilgi alanlarınız farklı değil miydi? Bir yerden patlak verir ya mümkün değil.

Yok kafalar uyuyordu doğa hayvanlar kamp hayatı filmler vs. Lise mezunu evet ama elektrik okumuştu bir de askeriyeye geçiş yapmış sonradan özel harekatçıydı. Sohbet konusunda açıkçası çok iyi vakit geçiriyor çok da eğleniyorduk bütün gün işten sonra geç saatlere kadar hep birlikte hatta çoğu zaman kamplara giderdik kafalar uyuyordu bir de çok internetten araştırma yapan video izleyen bi insandı böyle biraz geliştirmiş işte kendini bu sebepten lise mezunu olması çok sorun olmuyordu sadece iş olayını biraz takıyordum ben devlet memuru o da öyle olsaydı keşke diye

İyi düşünmüşssün ayrıl hemen ne hali varsa görsün onun içine işlemiştir aldatmak yapmaması imkansız bence

İyi düşünmüşssün ayrıl hemen ne hali varsa görsün onun içine işlemiştir aldatmak yapmaması imkansız bence
Beni de aldatıyormuş telefonunu kurcaladım. İyice karıştırdım farklı sahte İnstagram açmış. Ordan eski sevgilisine mesajlar atmış snaa çok yanlış yaptım affet beni benle evlenir misin falan

Beni de aldatıyormuş telefonunu kurcaladım. İyice karıştırdım farklı sahte İnstagram açmış. Ordan eski sevgilisine mesajlar atmış snaa çok yanlış yaptım affet beni benle evlenir misin falan
Amannnn vay üç kağıtçı vayyyy… prostat olsun inşallahh böyle erkekler terbiyesiz karaktersiz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…