Sevgilimin eski sevgilisi ünlü biri

Merhabalar

Sırf bunu yazmak için konu açtım gerçekten içim huzursuz baya bunu öğrendiğimden beri. Aslında huzursuz olacak bir şey de yok ama kendi kendime komplekse girdim bunu aşamıyorum.

Benim evlilik düşündüğüm ciddi giden bi ilişkim var, ben 24 yaşındayım o 26 yaşında. Kendi işi var, övmek gibi olmasın gerçekten zeki kültürlü iyi görünümlü biridir, ben de ortalama sayılabilecek biriyim. Boyum 158 kilom 65 son zamanlarda kilo vermiş halim de bu daha fazla gerçekten zayıflayamıyorum ve son zamanlarda yemekten kendimi de alamıyorum moralim bozuluyor sürekli yerken buluyorum kendimi.

Her neyse benim sevdiğim ve takip ettiğim oyuncu bir kız var bu kız da sarışın yeşil gözlü 170 boylarında baya güzel bir kız kısacası. İnstagramda ne giydiğine bakarken baktım sevgilim gülmeye başladı kendi kendine neyse dedi normalde bir şey denmez ama ne bileyim içime bi kurt düştü.
Telefonumu karıştırdım instagramda bu kızı çok önceden engellediğini gördüm. Bir insan neden bi ünlüyü engeller üstelik güzel bir kızı?

Zamanında kendisi liseden tanışıp unutamadığı sonra da ergenlik aşkı heves olduğunu fark ettim gerçekten tanıyınca diye anlattığı biri olmuştu, (bu kişiyle geçen senelerde sevgili olmuş tanışmışlar sonrasında heves olduğuna karar vermiş yürümez diyerek ayrılmışlar) tabii ben bu anlattığı kişinin bu ünlü kişi olduğunu bilmiyordum

Engellediğini görünce sordum kavga ettik telefonunu karıştırdığım için ısrar ettim evet oydu dedi ama ne önemi var ki çok eski bir şey vsvs dedi

Ben de gerçekten kompleks yapıyorum kendime bu durumu ister istemez kıyaslıyorum ve psikolojik olarak kötü haldeyim kız gerçekten çok güzel sanki sevgilim bazen beni kilomdan dolayı çok da beğenmiyor gibi hissediyorum hafif tombul bir yapım var bilmiyorum bu psikolojiden nasıl çıkabilirim lütfen yardım edin bir şey söyleyin
Belli ki özgüven sorunun var. Bu sorunu çözmeye çalış.

Sen o kızın paylaşımlarına bakarken sevgilinin gülmesi aşırı gıcık bir hareket yalnız. Sevgilinin eski sevgilisinden ziyade buna takılmalısın bence.

Bu arada boyunla kilon uyumlu. 65 kilo şişko olmuyor, merak etme . :) Boyuna ve vücut tipine göre en fazla 5 kilo vermen gerekiyordur. 5 kilo ise dert etmeye değmez.

Amann takılma. Sizi o haliniz ile sevmiş, beğenmiş. Birbirinize de uygunsunuz demek ki, karakterini de sevmiş ki sevgili olmuşsunuz. Takılıp kendine kompleks yapma, bu özgüvensizliğini de sevgiline belli etme.
Bu arada o ünlü kim ya çok merak ettimm :) Söyle kız, nereden görüp bilecek sevgilin bu konuyu? En kötü özelden yaz bari. Ben unuturum zaten hemen, B12 düşük bende, yerlerdee :D

Nasıl yapacağımı bilsem keşke gerçekten kolay bir şey değil
Aslında çok kolay sadece kendinizle yüzleşmeniz gerekiyor. Değiştirebileceğiniz ve değiştirmek istediklerinizi değiştirmeye çabalamanız, değiştiremeyecekleriniz( bedensel özellikleriniz) kabul edip sevmeniz gerekiyor. Hayattımızdaki her şeyin sorumlusu biziz. Bunun farkına varıp değiştirebilme gücümüz var. Şöyle düşünün bu dünya siz olmasanızda var olmaya devam edecek. Ama sizin bedeniniz bu dünyayı deneyimlemenizi sağlıyor. İşte siz bu kadar kıymetlisiniz. Başkalarıyla kendinizi kıyaslamak yerine en iyi halinize dönüşmeniz gerekiyor. Çünkü ilk yaptığınız hiç bir sonuca sizi ulaştırmayacak ve mutsuz bir hayatı garantileyecek. Ama ikincisi aklınızın hayalinizin almadığı kapıları açacak.

Back
X