- 3 Eylül 2018
- 9.112
- 48.439
- 548
Sude'nin gözleri yeşil miSude zülal güler ve Miray daner var bi de. Mirayla yaşları aynı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sude'nin gözleri yeşil miSude zülal güler ve Miray daner var bi de. Mirayla yaşları aynı.
alina evli. melisin gözü yeşil değil. afra olabilir kriterlere uyuyor bayaİşte sarışın, yeşil gözlü, yaklaşık 1.70 boylarında, 20’li yaşlarında olan bazı popüler Türk kadın oyuncular (2025 itibarıyla):
---
1. Alina Boz
Doğum Yılı: 1998 (27 yaşında ama genç görünümüyle 20’li yaş rollerinde çokça oynuyor)
Boy: 1.73 m
Göz Rengi: Yeşil
Saç: Sarışın (doğal değil ama sıkça sarı kullanıyor)
Dizi/Film: Maraşlı, Aşk 101, Bandırma Füze Kulübü
---
2. Melis Sezen
Doğum Yılı: 1997
Boy: 1.70 m
Saç: Sarı (zaman zaman sarı tonlarında kullanıyor)
Dizi/Film: Sadakatsiz, Gülcemal, Sadece Arkadaşız
---
3. Miray Daner
Doğum Yılı: 1999
Göz Rengi: Yeşile çalan ela
Saç: Açık kumral/sarışın
Dizi/Film: Vatanım Sensin, Saygı, Kuş Uçuşu
---
4. Afra Saraçoğlu
Doğum Yılı: 1997
Saç: Sarışın (zaman zaman daha koyu tonlar da kullanıyor)
Dizi/Film: Yalı Çapkını, Öğretmen, Kardeş Çocukları
Evelynn bu nilsu, su sorunlu eski kocasi yuzunden gec unlenen kiz degil mi ya, zaman dilimi uymuyor, konu sahibinin sevgilisinin eski sevgilisi olmasi icin sanki?
Ay yok bugun instasinda bakıyordum, Nihal'in kankaligindan sonra epey guzellesmis geldi bana.Yok be çok da güzel ve çıtır bir hatun değil. Hatta yaşına göre kart diyordum ben
Sevgilisi ünlü değilmiş ki yanlış mı anladımAy yok bugun instasinda bakıyordum, Nihal'in kankaligindan sonra epey guzellesmis geldi bana.
Afra mi yoksa?
Ay eger Afra'ysa bu arkadasin sevgilisi şey olabilir, su Ozcan'in dizisindeki oglan?
Pelin dedim okurkenHayal Köseoğlu
Ama ben çatlarım şimdiHanımlar ünlü isim tahmini yapmayın hatta o kişiyi bulursanız bile yazmayın çünkü seneler önce benzer bir konu vardı, ünlü bir adamla olan ilişkiydi konu, neyse o adamın kim olduğu ifşa oldu sitede ve adı geçtiği için mahkemelik durumlar oldu konu sahibesiyle bu yüzden topikten ismi tek tek kaldırmak zorunda kaldık, sayfalarca konuda yüzlerce mesajdan isim kaldırana kadar göbeğimizden çatlamıştık, dava açıyorlar yani haberiniz olsun.
Sassyi bulamayan bunu hiç bulamazOzelden birimize yazsa bari, konuya odaklanamam simdi ben meraktan.
Onun boyu 1,50 diye biliyorum o değildir muhtemelenCemre Baysel mi yooosam![]()
Sassyi bulamayan bunu hiç bulamaz![]()