Sevgilimin eski sevgilisi ünlü biri

Yapay zekadan dev hizmet. 😂

İşte sarışın, yeşil gözlü, yaklaşık 1.70 boylarında, 20’li yaşlarında olan bazı popüler Türk kadın oyuncular (2025 itibarıyla):

---

🌟 1. Alina Boz

Doğum Yılı: 1998 (27 yaşında ama genç görünümüyle 20’li yaş rollerinde çokça oynuyor)

Boy: 1.73 m

Göz Rengi: Yeşil

Saç: Sarışın (doğal değil ama sıkça sarı kullanıyor)

Dizi/Film: Maraşlı, Aşk 101, Bandırma Füze Kulübü

---

🌟 2. Melis Sezen

Doğum Yılı: 1997

Boy: 1.70 m

Saç: Sarı (zaman zaman sarı tonlarında kullanıyor)

Dizi/Film: Sadakatsiz, Gülcemal, Sadece Arkadaşız

---

🌟 3. Miray Daner

Doğum Yılı: 1999

Göz Rengi: Yeşile çalan ela

Saç: Açık kumral/sarışın

Dizi/Film: Vatanım Sensin, Saygı, Kuş Uçuşu

---

🌟 4. Afra Saraçoğlu

Saç: Sarışın (zaman zaman daha koyu tonlar da kullanıyor)

Dizi/Film: Yalı Çapkını, Öğretmen, Kardeş Çocukları

Edit: Yukarıdaki ChatGpt cevapları. Şu da Gemini cevapları.

Popüler Sarışın ve Yeşil Gözlü Türk Kadın Oyuncular
Sarışın ve yeşil gözlü, 1.70 boy civarında ve 20'li yaşlarda olan popüler Türk kadın oyuncular arasında şunlar öne çıkıyor:
* Afra Saraçoğlu: Son dönemde oldukça popüler olan Afra Saraçoğlu, bu tanıma uyan isimlerden biri.
* Melisa Döngel: Genç yaşına rağmen birçok projede yer alan Melisa Döngel de sarışın ve yeşil gözlü oyuncular arasında yer alıyor.
* Bahar Şahin: Farklı projelerdeki performansıyla dikkat çeken Bahar Şahin de belirtilen özelliklere sahip.
Bu isimler, hem fiziksel özellikleriyle hem de oyunculuklarıyla izleyicilerin beğenisini kazanmışlardır.

Son düzenleme:
Aa Afra Saraçoğlu olabilir belki. Yaşları aynı ve liseyi balıkesirde okumuş. konu sahibinin profilinde balıkesirde yaşıyor yazıyor
İşte sarışın, yeşil gözlü, yaklaşık 1.70 boylarında, 20’li yaşlarında olan bazı popüler Türk kadın oyuncular (2025 itibarıyla):

---

🌟 1. Alina Boz

Doğum Yılı: 1998 (27 yaşında ama genç görünümüyle 20’li yaş rollerinde çokça oynuyor)

Boy: 1.73 m

Saç: Sarışın (doğal değil ama sıkça sarı kullanıyor)

Dizi/Film: Maraşlı, Aşk 101, Bandırma Füze Kulübü

---

🌟 2. Melis Sezen

Saç: Sarı (zaman zaman sarı tonlarında kullanıyor)

Dizi/Film: Sadakatsiz, Gülcemal, Sadece Arkadaşız

---

🌟 3. Miray Daner

Doğum Yılı: 1999

Göz Rengi: Yeşile çalan ela

Saç: Açık kumral/sarışın

Dizi/Film: Vatanım Sensin, Saygı, Kuş Uçuşu

---

🌟 4. Afra Saraçoğlu

Saç: Sarışın (zaman zaman daha koyu tonlar da kullanıyor)

Dizi/Film: Yalı Çapkını, Öğretmen, Kardeş Çocukları
alina evli. melisin gözü yeşil değil. afra olabilir kriterlere uyuyor baya

Amaaan ne gereksiz kompleksler.
Eski sevgili işte ünlü olsa ne olmasa ne?
Benim de lise aşkım ünlü sayılan biri, üstelik selam sabah sosyal medya arkadaşlığımız da devam ediyor. Ne önemi var ki?
Olmuş bitmiş.
Allah aşkına hepimizin bir sürü sevgilisi oluyor neticede. Bana saçma geliyor bu kompleksler

Yok be çok da güzel ve çıtır bir hatun değil. Hatta yaşına göre kart diyordum ben
Ay yok bugun instasinda bakıyordum, Nihal'in kankaligindan sonra epey guzellesmis geldi bana.

Afra mi yoksa?

Ay eger Afra'ysa bu arkadasin sevgilisi şey olabilir, su Ozcan'in dizisindeki oglan?

Mert Yazicioglu?

Bence Afra degil.

Ay yok bugun instasinda bakıyordum, Nihal'in kankaligindan sonra epey guzellesmis geldi bana.

Afra mi yoksa?

Ay eger Afra'ysa bu arkadasin sevgilisi şey olabilir, su Ozcan'in dizisindeki oglan?
Sevgilisi ünlü değilmiş ki yanlış mı anladım

Hanımlar ünlü isim tahmini yapmayın hatta o kişiyi bulursanız bile yazmayın çünkü seneler önce benzer bir konu vardı, ünlü bir adamla olan ilişkiydi konu, neyse o adamın kim olduğu ifşa oldu sitede ve adı geçtiği için mahkemelik durumlar oldu konu sahibesiyle bu yüzden topikten ismi tek tek kaldırmak zorunda kaldık, sayfalarca konuda yüzlerce mesajdan isim kaldırana kadar göbeğimizden çatlamıştık, dava açıyorlar yani haberiniz olsun.

Hanımlar ünlü isim tahmini yapmayın hatta o kişiyi bulursanız bile yazmayın çünkü seneler önce benzer bir konu vardı, ünlü bir adamla olan ilişkiydi konu, neyse o adamın kim olduğu ifşa oldu sitede ve adı geçtiği için mahkemelik durumlar oldu konu sahibesiyle bu yüzden topikten ismi tek tek kaldırmak zorunda kaldık, sayfalarca konuda yüzlerce mesajdan isim kaldırana kadar göbeğimizden çatlamıştık, dava açıyorlar yani haberiniz olsun.
Ama ben çatlarım şimdi :(

Back
X