• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin eski sevgilisi

Arkadaşlar teşekkür ederim düşünceleriniz için sanırım kendime söz verip bi daha bakmayacağım kızın sosyal medya hesaplarına öyle deneyecegim. Umarım kendimi yiyip bitirmem ona konuyu açmamak beni çok yoruyor çünkü.

Bu arada sevgilimin arkadaşı bana öneri olarak istersen ben ona söyleyeyim nellyyone bunu kafasına çok takıyor ama sana söylemeye çekiniyor sen onun kafasındaki soru isaretlerini çaktırmadan gidermeye çalış diyeyim dedi bilmiyorum dedim sizce napmayi yim?

Ya allah aşkına çocuk artık kızın adını ağzına almazken senin bu yaptığın ne? Çocukla mutlusunuz,sana bir yanlışı yok,arkadaş çevresine eski sevgilisi yerine ilk seninle tanışmak istediğini söylemiş eee daha ne derdin ne?Herkesin bir geçmişi var bu da erkek arkadaşının ki böyle kabul etmeli ve geçmişi deşmemelisin.Sevgilin fark ederse aranız bozulabilir.

Bu arada sevgilimin arkadaşı bana öneri olarak istersen ben ona söyleyeyim nellyyone bunu kafasına çok takıyor ama sana söylemeye çekiniyor sen onun kafasındaki soru isaretlerini çaktırmadan gidermeye çalış diyeyim dedi bilmiyorum dedim sizce napmayi yim?
Bence soylemesin. Sevgilimin eski sevgilimi kafasina taktigini duysam sevgilim o dakikadan sonra bana ozguvensiz gorunurdu. Kendi basina yapamiyorsan destek al, ama bence kendin halledebilirsin. Ben de cok takintiliyim, baska konularda. Boyle kafama taktigim dusunceler oldugunda baska seylerle ilgileniyorum, kendimi mesgul ediyorum. Ben yapiyorsam sen de yapabilirsin.

Ama şu an seninle birlikte ve bu durumda seni seviyor önemli olan bu. Başlarda böyle şeyler olur benim sevgilimde benden önce 2 yıl biriyle çıkmış aynı şekilde kız aldatmış ve ayrılmış kızdan. İlk çıktığımız zamanlar ben de bakardım falan kafama takardım ve insanlar bana hiç destek olmamıştı. Hatta bir gün beden eğitimi hocam beni yanına çağırıp onların ilişkisinden bahsetmişti durduk yere. Yahu sen hocasın ne karışıyon değil mi :işsiz: Şimdi 3,5 sene oldu ilişkimiz hiç umrumda değil. Aklıma bile gelmiyor unuttum gitti. Sonuçta benimle sevgili, beni seviyor çatlasın patlasın kızın hala aklındaysa :halay:(Gerçi onlar ayrılalı 5 sene oldu ama olsun) Sen de takmamaya çalış senin yanında sonuçta gerisi önemli değil. Hep mutlu olun :KK37:

Ama şu an seninle birlikte ve bu durumda seni seviyor önemli olan bu. Başlarda böyle şeyler olur benim sevgilimde benden önce 2 yıl biriyle çıkmış aynı şekilde kız aldatmış ve ayrılmış kızdan. İlk çıktığımız zamanlar ben de bakardım falan kafama takardım ve insanlar bana hiç destek olmamıştı. Hatta bir gün beden eğitimi hocam beni yanına çağırıp onların ilişkisinden bahsetmişti durduk yere. Yahu sen hocasın ne karışıyon değil mi :işsiz: Şimdi 3,5 sene oldu ilişkimiz hiç umrumda değil. Aklıma bile gelmiyor unuttum gitti. Sonuçta benimle sevgili, beni seviyor çatlasın patlasın kızın hala aklındaysa :halay:(Gerçi onlar ayrılalı 5 sene oldu ama olsun) Sen de takmamaya çalış senin yanında sonuçta gerisi önemli değil. Hep mutlu olun :KK37:
Gerçekten burada sorunlarıma çözüm buluyorum benimle aynı şeyi yaşamış ve atlatmış insanlar bana güç veriyor. Umarım sizde mutlu olursunuz teşekkür ederim. Bu arada bu ikisi suan aynı okuldalar ve çok fazla ortak arkadaşları var kız arkadaşlarının ınsta storysine kendini çekip koyuyor sevgilim görsün diye :( sinir oluyorum ya keşke sosyal medya diye birşey olmasa

Merhaba arkadaşlar,
Ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Sevgilimle 2 aydır birlikteyiz ve aynı yaştayız, çok şükür hiç bir sorunumuz yok gayet mutluyuz ancak ben onun eski sevgilisini çok kafama takmaya başladım. Öncelikle kızla olan ilişkilerinden bahsedeyim.. Kızla 2.5 yıl çıkmışlar ciddi olarak ve evlenmeyi düşünüyorlarmış ancak kız geçtiğimiz yaz yazlıkta sevgilimi aldatmış yaz tatilinden sonra öğrenci olduğumuz şehirlere dönünce kızın mesajlarını okumuş sevgilim. "Dünyadaki tek erkek o değil ama evi var arabası var parası var o yüzden bırakıp diğer çocukla cikamam" gibi söylemlerini görmüş ve evden kovmuş kızı o günden sonra bir daha asla konusmamis ve geri dönmemiş. Aradan 5 ay geçtikten sonra da ben çıktım karşısına ve birlikte olmaya başladık. İlişkilerine dair bildiğim tek şey bu. Kendi imkanlarimla kızın adını soyadını buldum ve sürekli sosyal medya hesaplarindan kızı takip etmeye başladım ancak bunu takıntı haline getirdiğimi asla sevgilime hissettirmedim sormadım bile bi an gelirde aklına getiririm kızı diye. Acaba hata mı yaptım bilmiyorum sormamakla, çünkü şimdi kendi kendimi yiyorum. 2 gün önce sevgilimin en yakın kız arkadaşıyla buluştuk dayanamayıp ona sordum. Ailelerinin tanıştığını yemek yendiğini ağzından kaçırdı ancak seni çok seviyor aradığım herşey onda keşke ilk nellyyone çıksaydı karşıma, zamanı geri alabilsem falan demiş. Hatta geçmişe baktığımda mutlu hiç bir anımız aklıma gelmiyor sadece son günümüz var aklımda demiş. Burda da sorun yok, aslında ben sevgilimden eminim ama ya onu benden çok sevdiyse ya ona benden daha çok değer verip güzellikler yaptıysa diye diye kafayı yemek üzereyim. Hatta şimdi bu daha da arttı çünkü evin hertarafinda kızı görüyorum sanki. Acaba bu çatalla mi yedi en sevdigi bardak bu muydu o da yatagin solunda mi yatardı diye diye psikolojim bozuldu. Bir de bunların hiçbirini ona yansıtamamak beni daha çok yoruyor. Özgüven eksikliği vs diyebilirsiniz emin olun sebeplerini bende düşündüm ama bana çözüm gerekli lütfen yardımcı olun işin içinden kendim çıkamıyorum çünkü. O kızı düşünmediğim tek bir an bile yok sizce ne yapmalıyım?

Ay okurken sıkıntı geldi.GEÇMİŞ GEÇMİŞ SENDEN ÖNCEYMİŞ.Nedir bu özgüvensizlik.seni bırakırda eski sevgilisine döner korkusumu dönerse salaktır zaten aldatmış knu ki öylr bir düşünceside yok adamın adam sana odaklanmış sen adamın eski sevgilisine çok saçma ya.önünüze bakıp mutlu olacağınıza eskileri karıştırıyorsun ve aslında bu bir saygısızlık.herkezin geçmişi kendisine özeldir karıştırmak kimsenin haddine değildir.sizi ilgilendiren bir durum yok ortada.sizden çok sevmişse bile BİTMİŞ.siz varsınız şuan mutlu olmaya çalışın.geçmişe bakıp üzgün geleceğe bakıp tedirgin olmaktan anı yaşayamıyoruz.

Ay herkes psikolog, herkes cool.
Hemen özgüvensizsin diye yapıştıralım, aman özgüvensizse hakikaten daha çok yaralar mıyım, diye düşünmeyelim.
Neyse.

Bana kalırsa arkadaşım, özgüvensizlik değil.
Iliskinin başlarında olan o aşırılıklardan biri gibi duruyor :)
Bu da zamanla geçecektir.

Ben olsam arkadaşımla paylaşırdım.
Belki direkt kendisinden duymadığınız için tamamen rahat edemiyor olabilirsiniz.
Hea, isterseniz delirene kadar takip edin, elbet bir gün bıkacaksınız yani :)

Ay herkes psikolog, herkes cool.
Hemen özgüvensizsin diye yapıştıralım, aman özgüvensizse hakikaten daha çok yaralar mıyım, diye düşünmeyelim.
Neyse.

Bana kalırsa arkadaşım, özgüvensizlik değil.
Iliskinin başlarında olan o aşırılıklardan biri gibi duruyor :)
Bu da zamanla geçecektir.

Ben olsam arkadaşımla paylaşırdım.
Belki direkt kendisinden duymadığınız için tamamen rahat edemiyor olabilirsiniz.
Hea, isterseniz delirene kadar takip edin, elbet bir gün bıkacaksınız yani :)
valla bence de özgüven eksikliği filan değil:))
ben de takardım kesin
ama bir süre sonra sevgilinin aşkından emin olduktan sonra kendiliğinden sıkılıyor insan amaan diyor unutuyor gidiyor:))
zamana bırak gitsin

Merhaba arkadaşlar,
Ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Sevgilimle 2 aydır birlikteyiz ve aynı yaştayız, çok şükür hiç bir sorunumuz yok gayet mutluyuz ancak ben onun eski sevgilisini çok kafama takmaya başladım. Öncelikle kızla olan ilişkilerinden bahsedeyim.. Kızla 2.5 yıl çıkmışlar ciddi olarak ve evlenmeyi düşünüyorlarmış ancak kız geçtiğimiz yaz yazlıkta sevgilimi aldatmış yaz tatilinden sonra öğrenci olduğumuz şehirlere dönünce kızın mesajlarını okumuş sevgilim. "Dünyadaki tek erkek o değil ama evi var arabası var parası var o yüzden bırakıp diğer çocukla cikamam" gibi söylemlerini görmüş ve evden kovmuş kızı o günden sonra bir daha asla konusmamis ve geri dönmemiş. Aradan 5 ay geçtikten sonra da ben çıktım karşısına ve birlikte olmaya başladık. İlişkilerine dair bildiğim tek şey bu. Kendi imkanlarimla kızın adını soyadını buldum ve sürekli sosyal medya hesaplarindan kızı takip etmeye başladım ancak bunu takıntı haline getirdiğimi asla sevgilime hissettirmedim sormadım bile bi an gelirde aklına getiririm kızı diye. Acaba hata mı yaptım bilmiyorum sormamakla, çünkü şimdi kendi kendimi yiyorum. 2 gün önce sevgilimin en yakın kız arkadaşıyla buluştuk dayanamayıp ona sordum. Ailelerinin tanıştığını yemek yendiğini ağzından kaçırdı ancak seni çok seviyor aradığım herşey onda keşke ilk nellyyone çıksaydı karşıma, zamanı geri alabilsem falan demiş. Hatta geçmişe baktığımda mutlu hiç bir anımız aklıma gelmiyor sadece son günümüz var aklımda demiş. Burda da sorun yok, aslında ben sevgilimden eminim ama ya onu benden çok sevdiyse ya ona benden daha çok değer verip güzellikler yaptıysa diye diye kafayı yemek üzereyim. Hatta şimdi bu daha da arttı çünkü evin hertarafinda kızı görüyorum sanki. Acaba bu çatalla mi yedi en sevdigi bardak bu muydu o da yatagin solunda mi yatardı diye diye psikolojim bozuldu. Bir de bunların hiçbirini ona yansıtamamak beni daha çok yoruyor. Özgüven eksikliği vs diyebilirsiniz emin olun sebeplerini bende düşündüm ama bana çözüm gerekli lütfen yardımcı olun işin içinden kendim çıkamıyorum çünkü. O kızı düşünmediğim tek bir an bile yok sizce ne yapmalıyım?
Sakin sevgiline hissettirme büyü bozulur. Yavas yavaş at kafandan. Simdi seninle seni seviyor seni istiyor. Istese o kizin yaninda olurdu dimi ama o seni seçti. Sevgisini ölçme onu mu beni mi cok sevdi diye. Sana ne hissettiriyor onu düşün. Böyle yiyip bitirme kendini.

valla bence de özgüven eksikliği filan değil:))
ben de takardım kesin
ama bir süre sonra sevgilinin aşkından emin olduktan sonra kendiliğinden sıkılıyor insan amaan diyor unutuyor gidiyor:))
zamana bırak gitsin

Kesinlikle.
Hic olmazsa insan neyin nesiydi acaba, diye merak ediyor :)
Gayet normal, yeni bir telefonu bile günlerce kurcalıyorsun da bir insanı hayatına alırken bildiğin şeylerini araştırmayacak mısın?
Bakarsın elbet.
Kiminde uzun sürer, kiminde kısa.
Orası kişiye bağlı.

Gerçekten burada sorunlarıma çözüm buluyorum benimle aynı şeyi yaşamış ve atlatmış insanlar bana güç veriyor. Umarım sizde mutlu olursunuz teşekkür ederim. Bu arada bu ikisi suan aynı okuldalar ve çok fazla ortak arkadaşları var kız arkadaşlarının ınsta storysine kendini çekip koyuyor sevgilim görsün diye :KK43: sinir oluyorum ya keşke sosyal medya diye birşey olmasa
Vay pislik :sinirli: O kendi kendine avunsun orada çekip çekip atsın kendini bi zaman sonra bıkacaktır zaten. Ayrıca ben de teşekkür ederim. Oluyor böyle şeyler siz sevgilinize odaklanın takmamaya çalışın. En azından uğraşmaya çalışmıyormuş. Benimkinin eski sevgilisi ve tayfası sahte hesaplar açıp taciz ediyorlardı:KK48: Seneler geçti bıktılar şimdi onlarda umursamıyor. Kısacası bir süre sonra öyle oluyor artık umursanmamaya başlıyor

Back
X