SEVGİLİMİN ESKİ SEVGİLİSİ

ikn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
71
5
6
Kızlar 8 aylık bir ilişkim var geçen gün sevgilim bana sana bişey söylicem dedi bende söyle dedim facebooktan bana bi kız gösterdi bu benim eski sevgilim dedi biz bununla ilişkiye girdik dedi ben sus duymak istemiyorum dedim konu orda kapandı evlerimize gittik. Durdum duramadım dedim ki o kız sende facebookta eklimi evet ekli dedi ben artık dayanamıyorum neden ekliyosun dedim ben eklemiyorum o beni ekledi dedi bende sende kabul ettin yani dedim evet dedi ama bilmediğin şeyler var dedi bende neymiş o dedim 5 yıl önce o kız benden hamileydi dedi ailesi çocuğu istememiş kızı hastaneye götürüp kürtaj yaptırmışlar aldırdılar çocucğu dedi bende kendimi çok kötü hissettim belli süre cevap vermedim ama sürekli aradı mesaj attı hataydı yaptığım biliyorum tarzında şeyler söyledi ve bana geçmişte olan bişey bu kadar büyütme dedi bende dün geceden beri hiç bişey demedim sadece iyi değilim yatıyorum dedim yine aynı şekilde mesaj falan attı sizce ne yapmalıyım geçmişinden dolayı ayrılmalımıyım?

Eski sevgili hamile mi değil mi

İnsanların geçmişi kendine, kimseyi ilgilendirmez.
Geçmişinden dolayı değilde, eski sevgilisinin ekleyip senin gözüne soktuğu için ayrılmalısın.
Hangi niyetle söylüyor?
Bil diye mi?
Faceten neden ekledi?
O iş yaş...

geçen gün bi arkadaş konu açmıştı evli hamile, kocasının eski sevgilisinden çocuğu varmış kocası yeni söylemiş o aklıma geldi, seninki daha dürüst davranmış ama artık çocuk olmadığına göre söylemesine gerek yoktu, niye anlattı ki bunları, geçmiş geçmişte kalmış ve evet o kızı eklememeliydi
aslında karakterinde belli etmiş biraz, sonuçta kürtaj olmasına izin vermiş
yaşlar kaç o kızın yaşı kaç onu da merak ettim, çünkü kızın ailesi sevgilini şikayet edebilirdi

Şimdi hamile mi ?değil mi ? eski sevgili

kız eklemiş bunu istersen kızla konuşabilirsin seni söyledim dedi

şimdi hamile değil galiba 5 sene önce ve zorla kürtaja götürmüş kızın ailesi.

tamam dürüst davranmış mı diym bunu anlatmaya gerek yoktu mu diym bilemedim ama neden facebookta ekli. bence asıl sorun bu?
geçmiş gitmiş yani yaşanmış bitmiş hala neden görüşüyolarmış asıl bunu sorun sevgilinize.

Yaş kaç?
Benim eşimle eski sevgilisi de bebek aldırmışlar.
Olmuş bitmiş.
Bu kadar kompleksli olmayun.
sana dürüst olmak istedim dedi başka birinden sonra duymanı istemedim dedi

Ne kaar gereksiz nie ekliyor ekliyor madem neden soyluyor sacma sapan bisi sonic yok soylemesindeki amac bey yani vicdan yapiom ona donecemmi dior sonuc yokk bosu bosuna huzursuzluk yeni mevzu da deil 5 yilll

kız bunu eklemiş

Kız eklemişte sevgilin neden eklemiş?
Geçmiş gitmiş neden ekliyor?
Görüşecekler sende bil iyi niyetliyiz izlenimi yaratıyor.
Sen bir daha düşün bu adamı.
Hiç masum gelmedi.
kızla görüşme desem sil desem uygun olur mu

Tabiki ayrıl öyle sevgilimi olurmuş sana söylemeye nasıl cesaret ediyorki maşşallah özgüveni tavan sevgilinin

Kız eklemişte sevgilin neden eklemiş?
Geçmiş gitmiş neden ekliyor?
Görüşecekler sende bil iyi niyetliyiz izlenimi yaratıyor.
Sen bir daha düşün bu adamı.
Hiç masum gelmedi.
kafamdan aşağıga yaknar sular döküldü duyunca zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…