SEVGİLİMİN ESKİ SEVGİLİSİ

Canım eskiden olmuş bitmiş geçmişiyle yargılama bence. Ama Facebook ta neden arkadaşlar onu anlamadım ne alaka yani neden kabul etmiş

eski sevgilisiyle böyle bir geçmişi varsa neden bugün senin karşına durup dururken çıkarıyor hemde kendi facebookundan gösterme ihtiyacı duyuyor. çok da iyi niyetle yaklaşılacak bir durum değil..

Geçmişinde hatalar yapmiş olabilir,bence geçmişi ile yargılamamalısın. Ben böyle bir şeyi yeni sevgilimle asla geçmişimdeki bir üzücü hatayı paylaşmazdım.Ama bence görüşmesin silsin.uzak kalsınlar.Eski sevgilisi yaşadıgı kürtaj olayını kimse ile paylaşamıyorsa belki psikolojik durumundan dolayı arkadaşlik etmek istiyordur. Ama gerek yok,tavır yapmayıp silmesi gerektigini söyle.Yeni bir sayfa yeni bir hayatı var artık.geçmişin izlerini sürüklemesin

0

Facebookunda olmasi inanilmaz anormal bu durum. Gecmis te yasamislar bitmis gitmis ama belli ki bitmemis niye silmiyo niye ekliyo ve neden durup dururken sana anlTiyo

Benim başıma böyle bir olay gelse, ben o insanı sosyal medya hesabımda tutmam. Bay-bayan farketmez. Ne eklerim, ne beni eklemişse kabul ederim.

Sevgilin böyle birşey yaşamış, hadi dürüst olmak adına sana anlatmış diyelim. Ama hesabında ekli olması falan çok saçma... Bence esas sorun bu, bu konuda...

Hani bizdik marjinal bu insanlar ne yapıyor böyle. Hadi ilişki yaşadı bize laf düşmez de çocuk aldırmak ne ya. Face inde ekli olsun olmasın şahsen ben emri altındaki uckuruna bile sahip olamayıp eşya gibi bir bebeği aldırdım diyen adamdan tiksinirim. Bir de face e eklemiş aynı şehre gelince. Neden eklemiş doyamamislar mi çocuk aldırmaya

Olmuş bitmiş bir şey ama konuşmalarından rahatsız olduğunu söyleyebilirsin.
Sonuçta olup bitmiş iletişim kurmalarını gerektirecek bir durum olmamalı.

herkes aynı şeyleri söylemiş.bende aynı şeyleri söylüyorum.
facede ekli olmasının vicdanla ne alakası var.bence onun için daha vicdansızlık bebek aldırdığı adamın mutluluğunu izliyeyecek.
belki sevgiliniz az vicdan yaptı.vicdan azabından ölse ne yapacak.
facede arkadaş listenizde olanlarla ne zamandır arkadaş olduğunuzu gösteriyordu.şifresin kırıp bir bakın.

bundan sonra diyeceklerim için bana kızmayın kk üyeleri.benim teeeee 13-14 sene önceki sevgilim beni bulmuştu.facede ekli değildim.yalnız bir ara baya bir konuştuk.(tabii evli olduğunu bilmeden)o kadar ki tekrar başlamak istiyor sanmıştım.istemiyormuş.(bu arada konum o kadar enteresan ki her şey olabilirmiş gibime geliyor artık .galiba dengem bozuldu.neyse konuyu dağıtmayayım.belki kızı oyalıyor.(aklı sıra) (çok mu iyi nihyetli davrandım.)

5 yil once yaşı kaçtı bilmiyorum ama arkasinda durmamamasi kotu olmuş belki ergendi o zaman yasadigi seylerin ciddiyetinde degildi. Bu sizin karariniz ne yapip yapmayacaginza siz karar vermelisiniz

Evlenmedigi için mi kız bebeği aldırmak zorunda kalmış ?

Olay olmuş bitmiş ama neden sevgilin konuyu deşti ve neden hala ekli ben olsam olay yüzünden değil ekli olmasından dolayı ve böyle saçma sapan dıçurduk yere facebooktan gösterip anlatmasından tiksinir ayrılırdım... Evet geçmişini anlataında ne o öyle göstermeler deşmeler hala arkadaş olmalar

Gecmisini sizden saklamamasi size olan samimiyetini ve ciddiyetini gösterir ama kızı neden göstermiş onu anlamadım, ne gerek var? Acaba kız sevgilinizle irtibata falan geçmek istiyor da ondan mı bastan ben göstereyim ortalık karışmasın dedi ki? Yoksa tutup da kizi size göstermesi saçma.

Bir insan yıllar önce ilişkisi bitmiş bir insanla sosyal medyada neden arkadaş olur ki? Hala bir beklentisi olduğundan mı, acıdığından mı? İlişki bitmişse bitmiştir silersin hayatından. Bir de bunu seninle neden paylaşıyor? Çok mu dürüst? Sanmıyorum. Bence ona olan sevgini bağlılığını bir kez daha gözden geçir.

Mideniz nasıl aldı acaba çok merak ediyorum
Bende bir insan nasıl sizin kadar hadsiz terbiyesiz olur onu merak ediyorum.sana ne be kadın milletin kararından hayatından midesinden bağırsağından.sürekli okuyoruz duyuyoruz görüyoruz karı koca gidip bebek aldırıyorlar sonrasında evlide kalıyorlar sevişiyorlarda,bunlardamı midesiz.kimin geçmişte ne yaptığını yüzde yüz nasıl bilicez.ha bildik sana ne bana ne her koyun kendi bacağından asılır.millete b.k atacağınıza kendi hayatınızın doğrularına yanlışlarına bakın gidin bide hazmettirici mide ilacı alın

çok saçma.
sevgili olmuşlar birşeyler yaşamışlar olmuş bitmiş ee.
hala neden ekli ki? ha kız eklemiş ha erkek ne farkeder. biri ekliyorsa biri de kabul ediyor.
bir de seni neden söylemiş kıza sen kızla ne konuşacaksın.

Bence ayrıl. Bu adamdan sana yar da olmaz arkadaş da. Geçmişi kirli insandan ne bekliyorsun? Uzatma büyütme demiş tabii ki uzatırsın. Yok kızı hamile bırakmalar yok faceden ekli olmalar hiç haz etmediğim şeyler. Kızı hamile bırakmış ilişkiye girmiş neden sahip çıkmamış? Boşver be kardeşim acı çekersin üzülürsün ama ilerde geçmişi temiz alnı ak insanla evlenir ve mutlu olursun. Bilmediğinşeyler var demiş, duydukların zaten seni delirtmeye yetmiş.
Herkesin geçmişi var hepimiz saçmaladık hatalar yaptık ben de. Ama bu adam tekin değil ilerde çok üzülürsün kardeşim. Okurken bile midem bulandı.

faceden ekli olmasına kızıyoruz ya.çok haklıyız.ekli olmasa bile takip edebilecekken bir de ekli.
ayrıca gelişme oldu mu konu sahibi?merak ettim

Aynen öyle onlar bir cinayet işliyorlar öbür dünyada hesabı sorulur bunların elbet. Evet bu sözünüz doğru her koyun kendi bacağından asılır. Millete b.k atmak ne haddimize zaten ne b.ku varsa yiyorlar gerek yok atmaya yani. Olanları söylüyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…