0Kızlar 8 aylık bir ilişkim var geçen gün sevgilim bana sana bişey söylicem dedi bende söyle dedim facebooktan bana bi kız gösterdi bu benim eski sevgilim dedi biz bununla ilişkiye girdik dedi ben sus duymak istemiyorum dedim konu orda kapandı evlerimize gittik. Durdum duramadım dedim ki o kız sende facebookta eklimi evet ekli dedi ben artık dayanamıyorum neden ekliyosun dedim ben eklemiyorum o beni ekledi dedi bende sende kabul ettin yani dedim evet dedi ama bilmediğin şeyler var dedi bende neymiş o dedim 5 yıl önce o kız benden hamileydi dedi ailesi çocuğu istememiş kızı hastaneye götürüp kürtaj yaptırmışlar aldırdılar çocucğu dedi bende kendimi çok kötü hissettim belli süre cevap vermedim ama sürekli aradı mesaj attı hataydı yaptığım biliyorum tarzında şeyler söyledi ve bana geçmişte olan bişey bu kadar büyütme dedi bende dün geceden beri hiç bişey demedim sadece iyi değilim yatıyorum dedim yine aynı şekilde mesaj falan attı sizce ne yapmalıyım geçmişinden dolayı ayrılmalımıyım?
Bir insan yıllar önce ilişkisi bitmiş bir insanla sosyal medyada neden arkadaş olur ki? Hala bir beklentisi olduğundan mı, acıdığından mı? İlişki bitmişse bitmiştir silersin hayatından. Bir de bunu seninle neden paylaşıyor? Çok mu dürüst? Sanmıyorum. Bence ona olan sevgini bağlılığını bir kez daha gözden geçir.Kızlar 8 aylık bir ilişkim var geçen gün sevgilim bana sana bişey söylicem dedi bende söyle dedim facebooktan bana bi kız gösterdi bu benim eski sevgilim dedi biz bununla ilişkiye girdik dedi ben sus duymak istemiyorum dedim konu orda kapandı evlerimize gittik. Durdum duramadım dedim ki o kız sende facebookta eklimi evet ekli dedi ben artık dayanamıyorum neden ekliyosun dedim ben eklemiyorum o beni ekledi dedi bende sende kabul ettin yani dedim evet dedi ama bilmediğin şeyler var dedi bende neymiş o dedim 5 yıl önce o kız benden hamileydi dedi ailesi çocuğu istememiş kızı hastaneye götürüp kürtaj yaptırmışlar aldırdılar çocucğu dedi bende kendimi çok kötü hissettim belli süre cevap vermedim ama sürekli aradı mesaj attı hataydı yaptığım biliyorum tarzında şeyler söyledi ve bana geçmişte olan bişey bu kadar büyütme dedi bende dün geceden beri hiç bişey demedim sadece iyi değilim yatıyorum dedim yine aynı şekilde mesaj falan attı sizce ne yapmalıyım geçmişinden dolayı ayrılmalımıyım?
Bende bir insan nasıl sizin kadar hadsiz terbiyesiz olur onu merak ediyorum.sana ne be kadın milletin kararından hayatından midesinden bağırsağından.sürekli okuyoruz duyuyoruz görüyoruz karı koca gidip bebek aldırıyorlar sonrasında evlide kalıyorlar sevişiyorlarda,bunlardamı midesiz.kimin geçmişte ne yaptığını yüzde yüz nasıl bilicez.ha bildik sana ne bana ne her koyun kendi bacağından asılır.millete b.k atacağınıza kendi hayatınızın doğrularına yanlışlarına bakın gidin bide hazmettirici mide ilacı alınMideniz nasıl aldı acaba çok merak ediyorum
Aynen öyle onlar bir cinayet işliyorlar öbür dünyada hesabı sorulur bunların elbet. Evet bu sözünüz doğru her koyun kendi bacağından asılır. Millete b.k atmak ne haddimize zaten ne b.ku varsa yiyorlar gerek yok atmaya yani. Olanları söylüyorum sadece.Bende bir insan nasıl sizin kadar hadsiz terbiyesiz olur onu merak ediyorum.sana ne be kadın milletin kararından hayatından midesinden bağırsağından.sürekli okuyoruz duyuyoruz görüyoruz karı koca gidip bebek aldırıyorlar sonrasında evlide kalıyorlar sevişiyorlarda,bunlardamı midesiz.kimin geçmişte ne yaptığını yüzde yüz nasıl bilicez.ha bildik sana ne bana ne her koyun kendi bacağından asılır.millete b.k atacağınıza kendi hayatınızın doğrularına yanlışlarına bakın gidin bide hazmettirici mide ilacı alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?