- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Binim kocişim yipmiz.Aslında anket konusu
Ayrılmak istemese bu garip muhabbeti yapar mı?ayrılmak istese 100 kere ararmı
isterseniz randevu ayarlayin bu uygun olurkızla görüşme desem sil desem uygun olur mu
Sindiremiceğin için ayrıl diyorum ya sana zatenbende sindiremiyorum
bu nasıl yorumdur Allah aşkına? yorum yapıyosanız bile seviyeli yapın. kimse kimseye bu şekilde konuşamaz.
ben 20 yaşındaym
Bence onlar bir nane yemişler kız bunu tehtid etmiş olabilir söyleyeceğim diye. Sevgilinde konuyu anlattı geçmişe istinaden kız bana aşık iftira diyecek.ayrılmak istese 100 kere ararmı
başka birinden duymanı istemedim benden duy diye söyledim dediAyrılmak istemese bu garip muhabbeti yapar mı?
O kadın sosyal ağlarda tutar mı?
Bence onlar bir nane yemişler kız bunu tehtid etmiş olabilir söyleyeceğim diye. Sevgilinde konuyu anlattı geçmişe istinaden kız bana aşık iftira diyecek.
Oooooo ne kadar düşünceli biri.başka birinden duymanı istemedim benden duy diye söyledim dedi
geçmişte insanlar hata yapmış olabilir. ama hala facebooktan falan görüşüyorlarsa bunun izahı yoktur. koşarak uzaklaşmak gerekir.Kızlar 8 aylık bir ilişkim var geçen gün sevgilim bana sana bişey söylicem dedi bende söyle dedim facebooktan bana bi kız gösterdi bu benim eski sevgilim dedi biz bununla ilişkiye girdik dedi ben sus duymak istemiyorum dedim konu orda kapandı evlerimize gittik. Durdum duramadım dedim ki o kız sende facebookta eklimi evet ekli dedi ben artık dayanamıyorum neden ekliyosun dedim ben eklemiyorum o beni ekledi dedi bende sende kabul ettin yani dedim evet dedi ama bilmediğin şeyler var dedi bende neymiş o dedim 5 yıl önce o kız benden hamileydi dedi ailesi çocuğu istememiş kızı hastaneye götürüp kürtaj yaptırmışlar aldırdılar çocucğu dedi bende kendimi çok kötü hissettim belli süre cevap vermedim ama sürekli aradı mesaj attı hataydı yaptığım biliyorum tarzında şeyler söyledi ve bana geçmişte olan bişey bu kadar büyütme dedi bende dün geceden beri hiç bişey demedim sadece iyi değilim yatıyorum dedim yine aynı şekilde mesaj falan attı sizce ne yapmalıyım geçmişinden dolayı ayrılmalımıyım?
bana yalan söyliyebilirmi acaba kürtaj oldu deyip kızın olmaması ya dünyaya getirdiyse bebeğieskiden sevgilinden hamile kalan kadının sevgilinin face.inde işi ne. kürtaj olmuş bitmiş, o olay eskide kalmış da niye face.de ekleşmeler falan devam ediyor. sonuçta bu iletişim devam ediyor demektir. hiç görüşüp konuşmasalar da. bence bu işe bi el atın.
güldümsenaryo uydurmakta üstümüze yok.
şaka bi yana doğru olabilir. yoksa neden şimdi 8 ay sonra. ay hiç güven olmaz erkek milletine(feminist kesildim)
yok bence yoktur öyle bişey. o kadar yalana cesaret edemez diye düşünüyorum. 5 sene olmuş, geçmiş gitmiş de, niye hala ekli ve sizin gözünüze sokuyor baaak bu benim eski sevgilim benden bebek aldırdı diye. niye iletişim hala devam ediyor bence bu konuya eğilmelisiniz.bana yalan söyliyebilirmi acaba kürtaj oldu deyip kızın olmaması ya dünyaya getirdiyse bebeği
25 yaşındabence yakında şöyle bir olayla gelebilir: ben kürtaj oldu sanıyordum meğer olmamış 5 yaşında çocuğum var... diyerek.
insan durup dururken neden anlatır ki bir de face den göstermiş işte bu kız diye..çok saçma geldi bana.bir sebebi olmalı.ilerde başkasından duyarsın diye birşey yok.kimden duyacaksın sanki kürtajı taksim meydanında olmuş gibi..
sen 20 yaşında adam kaç yaşında peki?
gerek yok bu zamanlarda böyle alengirlli işlerin içinde olmaya benceçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?