SEVGİLİMİN ESKİ SEVGİLİSİ

ben 20 yaşındaym

bunlarla sakın kafanı yorma. eski sevgili bla bla. çayrıl gitsin. geçmiş her zaman geçmişte kalır. böyle şeylerle uğraşmaya değmez daha çok gençsin

Alla alla sanane cnm gecmıste olan seyden.. Ben de sandım su an hamile..

Bence onlar bir nane yemişler kız bunu tehtid etmiş olabilir söyleyeceğim diye. Sevgilinde konuyu anlattı geçmişe istinaden kız bana aşık iftira diyecek.

güldüm senaryo uydurmakta üstümüze yok.

şaka bi yana doğru olabilir. yoksa neden şimdi 8 ay sonra. ay hiç güven olmaz erkek milletine (feminist kesildim)

geçmişte insanlar hata yapmış olabilir. ama hala facebooktan falan görüşüyorlarsa bunun izahı yoktur. koşarak uzaklaşmak gerekir.

eskiden sevgilinden hamile kalan kadının sevgilinin face.inde işi ne. kürtaj olmuş bitmiş, o olay eskide kalmış da niye face.de ekleşmeler falan devam ediyor. sonuçta bu iletişim devam ediyor demektir. hiç görüşüp konuşmasalar da. bence bu işe bi el atın.

bana yalan söyliyebilirmi acaba kürtaj oldu deyip kızın olmaması ya dünyaya getirdiyse bebeği

Tam benim konum eşimde de eski nişanlısı ekliydi biz evlendiğimizde yedirdim o bilgisayarı ona, en küçk parçasına kadar 1 sene boyunca işkenceyle yedirdim hemde. Mezhebi geniş derler eskiler, o kızı neden ekliyor ne alaka yani. Çocuk aldırmış olması geçmiş ama bugüne neden taşıyor???
Yine sinirlerim bozuldu boşanasım tuttu

güldüm senaryo uydurmakta üstümüze yok.

şaka bi yana doğru olabilir. yoksa neden şimdi 8 ay sonra. ay hiç güven olmaz erkek milletine (feminist kesildim)

100 kere arayıp ayrılmamak için diretiyorsa aklıma sadece bu geliyor.
Hiç kimseye % 100 güvenilmez.
Benim bir yanım hep feminist

bence yakında şöyle bir olayla gelebilir: ben kürtaj oldu sanıyordum meğer olmamış 5 yaşında çocuğum var... diyerek.
insan durup dururken neden anlatır ki bir de face den göstermiş işte bu kız diye..çok saçma geldi bana.bir sebebi olmalı.ilerde başkasından duyarsın diye birşey yok.kimden duyacaksın sanki kürtajı taksim meydanında olmuş gibi..
sen 20 yaşında adam kaç yaşında peki?
gerek yok bu zamanlarda böyle alengirlli işlerin içinde olmaya benceçç

bana yalan söyliyebilirmi acaba kürtaj oldu deyip kızın olmaması ya dünyaya getirdiyse bebeği
yok bence yoktur öyle bişey. o kadar yalana cesaret edemez diye düşünüyorum. 5 sene olmuş, geçmiş gitmiş de, niye hala ekli ve sizin gözünüze sokuyor baaak bu benim eski sevgilim benden bebek aldırdı diye. niye iletişim hala devam ediyor bence bu konuya eğilmelisiniz.

5 yıl önce olmuş bitmiş bir olaydan dolayı şimdi mi arkadaşlık isteği göndermişte kabul etmiş...garip bence..

25 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…