SEVGİLİMİN ESKİ SEVGİLİSİ

ben de simdi hamile sandım. benim 3 senelik erkek arkadasım benimleyken baska birini hamile bırakmıstı. benim basıma geleni yasadın sandım

esas oğlanımız tam bir salakmış diyecektim ki farklı durumlar var hmmm. çok gereksiz çünkü 5 yıl önce olan bebek muhabbetini etmenin.övündü mü ne yaptı bilemedim. 5 sene önce çocuğumu taşıdı bu deyip ömrünün her alanında yer verecek demek ki, ısıtıp ısıtıp ee ama 5 yıl, 10 yıl 15 yıl vs artık ne kadar süre geçmişse çocuuumu taşıdı deyip olayı ört bas eder.

Eski sevgilinin geçmişte hamile kalıp kürtaj olması sorun değil şu an Facebook'ta ekli olması sorun bence..
Benim eşimin de geçmişte böyle bir vukuati olmuş ve hiccc umrumda değil. Beni benden sonrası ilgilendirir.

5 yıl önceki kızı sana facebooktan göstermesi,irtibata geçmeleri,olmuş bitmiş şeyleri sen didiklemeden anlatması filan...
Ya bir tek bana mı itici geliyor?

Facebook ta ekli olmasının açıklaması çok saçma olmuş eskide kalan bi olay neticede

Zor bu durum Allah kimseye göstermesin .canım eski de kalmış bi olay ama keşke bunu sana en baştan söyleseydi sende bilip ona göre davransaydin bu çok yanlış bi hareket olmuş .bu kızın isteğini kabul etmesi sana söylemesi pek doğru bişey değil .demekki uzuluyo böyle bi durum yarattığı için .sen bilirsin Allah kolaylık versin ama sürekli aynı konuyu önüne getirmesine izin verme derim 5 yıl önce olan bir durum .vicdani rahat değil belliki

Ben de olsam istemezdim eklemesini falan, ne münasebet yani geçmiş geçmişte kalmalı

Facebooktan eklemesi bir vicdan meselesiyse (sanırım yaşlar küçükmüş,sahip çıkamamış,kızcağız kürtaj olmuş) eklendiğine göre ne diyecekse demiştir,artık silmeli.5Yıldır eklemeye devam eden kişi sence ilişkimize zararlı değil mi normal mi sıradan bir arkadaş kalalım durumu bu kadar ısrarla sürer mi diye sorabilirsin.
Geçmişte yaşanmış olaya gelince,burada eşinin evlenmeden önce beraber olduğu bir kadından çocuğu olduğunu yeni öğrenmiş bir hanım vardı geçenlerde.Kürtaj filan da değil çocuk var ortada başkasını baba bilen üstelik konu sahibinin eşi çocuğa sahip çıkma derdindeydi.Birçoğumuz "olabilir sonuçta seninle karşılaşacağını bilmiyordu yapmış bir hata" dedik ama asıl bunca zaman söylememesini kınadık."Önceden söyleseydi" dedik.Ee seninki de önceden söylüyor işte henüz sevgiliyken.Ha sen diyorsan ki ben bakir olmasını beklerim ve bugüne kadar bu adamı bakir sanıyordum,o zaman haklısın yol yakınken ayrılmalısın.

Bence onlar bir nane yemişler kız bunu tehtid etmiş olabilir söyleyeceğim diye. Sevgilinde konuyu anlattı geçmişe istinaden kız bana aşık iftira diyecek.
Aynen böyle düşünüyorum, bu olay geçmişten geleceğe uzanıyor.

Senin düşüncen nedir ?
Güven duygun ister istemez sarsılmıştır
Ama herkes kendince bir yorum getiriyor
Önemli olan senin fikrin

Kiza sanane deniliyor da kızın zaten haberi yokmus ki soyleyen br gösteren sevgilisi. Sacma sapan sebeplerle hala kuzla görüşen kendisi. Kiz da bunlardan sonrab dogal olarsk kafaya takar tabi.

İyi de geçmiş geçmişte kalmamış, bugüne taşımış.
O zaman anıları hala gündemde olan bir ilişki ve maalesef unutulamayan bir kadın var ortada

O kız tarafından tehdit ediliyor sanırım. Boyunca çocuğu olsa bile söylemezdi yoksa. Bu durum karşı tarafın tehditlerine hep boyun eğeceğini gösteriyor. Hatası var ve kullanılacak. İleride sizinle evlilik arifesinde iken diğer kızla nikahlandığını bile duyabilirsiniz. Olmaz demeyin çok görüyoruz öyle. Ben olsam beni zor durumda bırakacak olan bu adamı kabul etmezdim. Erkek olup erkek forumunda sorsaydınız bu soruyu kimse geçmiş geçmiştir yazmazdı emin olun. Kabullenen sinen taraf hep biz olmak zorundayız nedense.

Kesinlikle katılıyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…