erkek arkdaşın eski sevgilisine dair birşeyler söylüyor mu ? ayrıca sana bir tavsiye aslaa ve asla eski sevgilisinden bahsetme erkek arkadaşına ve kıskandığını asla belli etme sen zararlı çıkarsın tekrar onu düşünmeye başlar. Sevgilinle 1 yıldır beraberseniz demekkii seni seviyor sana değer veriyor ki seninle 1 yıldır. böyle şeyleri takma inan bazı erkekler için herşey dış görünüş değildir.
evet belki de seni ayakta uyutuyor
belki de o manken gibi kızda olmayan da sende olan başka güzellikler var ki sevgilin onunla değil de seninle birlikte :)
herşey olacağına varır acaba öyle mi böyle diye paranoya yapacağına güzel güzel hayatını yaşa ...
Canım her şey güzellik değildir bunu unutma.Kız dünya güzeli de olsa eğer karakterler,beklentiler uyuşmuyorsa ilişki yürümez inan ki.Ama tabi ki kaybetme korkunun olması çok normal,her seven insanda vardır bu.Kendini iyi hissetmek için değişiklik yap o zaman kendinde.Her zaman yaptığın saç modelini değiştir,ben mesela ilk defa maşa yapmaya başladım hemen fark etti erkek arkadaşım hoşuna gitti filan.Yani ben öyle ayakta uyutulduğunu düşünmüyorum ama sırf bu düşüncelerden kurtulman için kendini değiştir.O manken gibiyse senin ondan neyin eksik yani.Saçlarını yap güzelce,hafif bir makyaj,ayağına topuklu ayakkabılar,üstüne yeni bir kaç kıyafet ya da elbise tamamdır
ohooooo sen bu düşünceye girersen sevgilini de yavaş yavaş bu düşüncelere sokarsın
sakın böyle bi hata yapma ne güzel 1 yıldır berabersiniz
güzellikle olmuyor bu işler önemli olan karşılıklı saygı sevgi kafa yapısının uyması
demekki bunlar yokmuş o kızla arasında ki bitmiş ilişkileri
aynen cnm bnm sevgilimin de eski sevgilisi çok güzelmiş bunu sölerken bile acı çekiorum bana onun güzel olduğunu sölemişti ben hep inkar ediorum ama bi sitede resmine rastladım ve güzelliği bana acı verdi :S mavi-yeşil gözleri var sarı dalgalı saçları var uzun, fiziği de çok güzel.lanet olsun diorum sadece((((((((
o kızı öptüğünü elini tuttuğunu düşündükçe deli oluorum.
sana tavsiyem hep bakımlı ol yapcak bişey yok :/
aynen cnm bnm sevgilimin de eski sevgilisi çok güzelmiş bunu sölerken bile acı çekiorum bana onun güzel olduğunu sölemişti ben hep inkar ediorum ama bi sitede resmine rastladım ve güzelliği bana acı verdi :S mavi-yeşil gözleri var sarı dalgalı saçları var uzun, fiziği de çok güzel.lanet olsun diorum sadece((((((((
ay allahım herkes aynı şeylerimi yaşar ya rabbim.
bende de aynı duygular varda halen.üstelik biz evliyiz.tamda senin anlattığın gibi boy bos endam o biçim.bazen gözlerinin şeklini çok seviyorum falan diyor.deli oluyorum.çünkü o kızla yüzümüz çok benziyor.ama onun fiziğine sahip değilim.o kızdan önce kesinlikle kendime çoook güveniyordum.aslında dışarı çıkınca halen güvenim tam.ama eşimin yanında çok kötüyüm.acaba onu anımsatıyormuyum diye.offff offf
Sendeki düşünceler çok gereksiz canım sonuçta evlisiniz o sadece senin. Bende anca evlendikten sonra bu kompleksten kurtulurum galiba, bu sene sözlenmek istiyoruz hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?