lisede de 2 kızla çıkmış ama bu kız en ciddi ilişkisiymiş ilk öpüştüğü falan.
Heee çocukluk aşkı denilebilir yani ?!?!
ben benim durumumu anlatsam inanmazsın
kızlar ben bi çılgınlık yapmıştım geçen yıl kızın adına sahte profil açıp sevgilime seni özledim konuşalım mı demiştim.hiç cvp vermedibana söledi.
İşte buna asla cesaret edemezdim...ya çıksaydı ortaya ???
Şaka maka bir yana eğer sevgilime hala yazdığını veya aradığını fln öğrenirsem Allah yarattı demem kimse tutamaz beni
sen o kızın sevgiline yazdıgını veya aradıgını öğrensen sinirden neler yapardın ??
beni hiç kımse tutamaz zaten cok doluyum o kıza karsıya o kız zaten ayrıldıkları halde pesını bırakmamıs sonra biz tanıstık ilk başlar da arıyo o kız hala tabı ben ozaman sakınım hanımefendı takılıyorum yanı sözlümde terslıyo baskasıyla ılıskım var falan dıyo yok anlamıyo kız bı oldu ıkı oldu baktım daha fazla hanımefendı olamıcam tlf bı aldım elıme ilk sakın konustum tabı baktım olmuyo boyle anlamıyo laftan ıcıp ıcıp arıyo en son kendımın farkına vardıgım da kulagımda tlf yoktu
hahaha hanımefendi takılıyorum lafına koptum.
evet gerçekten en başta kıskançlık yapamıyo insan arada bi mesafe oluyo
aynen ya ilk başta oyle oluyo ama sonradan ıyıce acılıyo ınsan benım gıbı sen olsan napardın acaba
merhabalar... bu konuyla ılgılı bı konu acıp fikir alacaktım ama tam denk geldi. malesefki ben kıskanan sınır olan degıl tam karşı taraftayım... hem benı yasadığım sey sizinki gibi uzaktan ve masumane bi kıskançlık değil. ben cok sükür elim ayağım düzgün bi insanım, etrafımdaki her kez güzel olduğum konusunda hem fikir. mavi gözlü meyaz tenli siyah uzun saçlıyım, 168 e 54 kiloyum. bunları bilgi için söylüyorum yani öle cokda bartılacak bi durumum yok. eski erkek arkaaşım ki bunu bile soylemek bile istemiyorum çünküü cok ısrar sonucu 4 -5 kez dısarı cıktık beraber. yemek sinama vsvs. sevgili gibi bile degildik. zaten son iki gorusmemıze neden olamıycagını anlatmaya calsıtım ve tekrar gorusmedım. 3ay aradı ne ınternet yolundan ne telden gorusmedım acmadım cvp vemrdım. nese arada 1 yıl gectı ve kendısının bı sevgılısı varmıs ve snaırım kıza benden bahsetmiş. önce facebookdan basladı msj lar. sonra sagda sola ileri geri konusmalar. tettikar mailler, beraber fotolarınıevimin tosta kutusuna atma vsvs. onceleri pek ciddiye almdım yemin ederim ne kızı ne sevgilisin arayıp ne oluyoo demedım tek bir cvp bile vermedim. görmezden geldım ama en sonunda güzelim arabamı çizmişve kenisinden şikayatçi olmak zorunda kaldım. bu nasıl bı duygu nasıl bi ezikliktir anlmadım gitti. gerci hala cnaım sıkkın cunku kız sekreterlık yapıyomus ve bulundugum sitedeki güvenlik kamerası incelenecek eger suçlu bulunursa maddi olarakda bana borclu olacak nasıl odeyecek bilmiyorum. sıkkınım yani. bunu kendınıze yapmayın.
merhabalar... bu konuyla ılgılı bı konu acıp fikir alacaktım ama tam denk geldi. malesefki ben kıskanan sınır olan degıl tam karşı taraftayım... hem benı yasadığım sey sizinki gibi uzaktan ve masumane bi kıskançlık değil. ben cok sükür elim ayağım düzgün bi insanım, etrafımdaki her kez güzel olduğum konusunda hem fikir. mavi gözlü meyaz tenli siyah uzun saçlıyım, 168 e 54 kiloyum. bunları bilgi için söylüyorum yani öle cokda bartılacak bi durumum yok. eski erkek arkaaşım ki bunu bile soylemek bile istemiyorum çünküü cok ısrar sonucu 4 -5 kez dısarı cıktık beraber. yemek sinama vsvs. sevgili gibi bile degildik. zaten son iki gorusmemıze neden olamıycagını anlatmaya calsıtım ve tekrar gorusmedım. 3ay aradı ne ınternet yolundan ne telden gorusmedım acmadım cvp vemrdım. nese arada 1 yıl gectı ve kendısının bı sevgılısı varmıs ve snaırım kıza benden bahsetmiş. önce facebookdan basladı msj lar. sonra sagda sola ileri geri konusmalar. tettikar mailler, beraber fotolarınıevimin tosta kutusuna atma vsvs. onceleri pek ciddiye almdım yemin ederim ne kızı ne sevgilisin arayıp ne oluyoo demedım tek bir cvp bile vermedim. görmezden geldım ama en sonunda güzelim arabamı çizmişve kenisinden şikayatçi olmak zorunda kaldım. bu nasıl bı duygu nasıl bi ezikliktir anlmadım gitti. gerci hala cnaım sıkkın cunku kız sekreterlık yapıyomus ve bulundugum sitedeki güvenlik kamerası incelenecek eger suçlu bulunursa maddi olarakda bana borclu olacak nasıl odeyecek bilmiyorum. sıkkınım yani. bunu kendınıze yapmayın.
anlat özel deilse
tam bi ezik yaa... mailin bi tanesinde yazmış senin o uzun saçalarını eline vereceğim. oysa benim saçalrım kıza omzuma onlar çıt çıt :)
aynı çevreden sayılırız. kızı tanıyrum onceden eski erkek aradaşım biz görüşüyoken o kızın kenısıne ilgisinden bahsetimşti. inan bana anlatıklarımı içinde fazlASI cok ekisiği yok. kız tamamen saplantı yapmış. ben şikayetçi olunca sorun cıktış aralarında .çünkü annesi annemi arayıp kızı adına özür diledi ve rica etti şikayetimi almam için yazık kadına da üzlüdüm. ayy çile içindeyim...
Sakın geri alma o psikopat yine yapar keyif alır bundan !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?