Sevgilimin eski sevgilisini kıskanıyorum..

beni hiç kımse tutamaz zaten cok doluyum o kıza karsı ya o kız zaten ayrıldıkları halde pesını bırakmamıs sonra biz tanıstık ilk başlar da arıyo o kız hala tabı ben ozaman sakınım hanımefendı takılıyorum yanı sözlümde terslıyo baskasıyla ılıskım var falan dıyo yok anlamıyo kız bı oldu ıkı oldu baktım daha fazla hanımefendı olamıcam tlf bı aldım elıme ilk sakın konustum tabı baktım olmuyo boyle anlamıyo laftan ıcıp ıcıp arıyo en son kendımın farkına vardıgım da kulagımda tlf yoktu

hahaha hanımefendi takılıyorum lafına koptum.
evet gerçekten en başta kıskançlık yapamıyo insan arada bi mesafe oluyo

Ahahahaha
Kızlar yanlış anlamayın ama çok güldüm.
Niye güldüm?
Çünkü saçma sapan kurutunlar yapıyorsunuz.
Konu sahibi arkadaşım ; sevgilin ile 1.5 yıldır berabermişsin. Bunun kıskandırması, inadı mı olur Allah aşkına?
Yaptığın çok yanlış birşey. Sen o kızı takip ederk ilk kendine sonra ilişkine zarar veriyorsun.
Bu durumdan sevgiline bahsetmesen bile illa ki hareketlerine yansıyordur, hiç birşey değil bu mesele ayrılığınıza sebep olur.
Kafana böyle gereksiz şeyleri takma.
Ve şunuda unutma; O kızın 1.80 boyu varmış, manken gibiymiş ama sevgilin şu anda seninle.
Demek ki neymiş?
Sevgilin dışı değil iç güzelliği seçmiş.
Bu olay sende çok büyük bir özgüven eksikliği yaratmış belli ki.
Bence hiç takma, emin ol seni çok iyi anlıyorum.
Benim öyle bir derdim var ki; sizinki benimkinin yanında hiç kalır.
Neler hissettiğini, yaşadığını anlayabiliyorum..
Bence sen kendini düşün ve takmamaya çalış.
O kız aklına geldiğinde şunu düşün: " O benimle beraber, benim sevgilim. "
Ve birde rica ediyorum, sevgiline bulunmaz hint kumaşı gibi davranma.
Sen böyle onun eski sevgililerini takarsan adam şımarır, tepene biner.
Onu kendine dahada bağlamak istiyorsan; en önemlisi " Kendine güven, dimdik dur. "

Bunu konudaki diğer arkadaşlarada söylüyorum..
Bayanlar " Dimdik durun, kendinize güvenin, erkeklerin totolarını havaya kaldırmayın, şımartmayın "
Siz Özel'siniz.
Unutmayın

hahaha hanımefendi takılıyorum lafına koptum.
evet gerçekten en başta kıskançlık yapamıyo insan arada bi mesafe oluyo

aynen ya ilk başta oyle oluyo ama sonradan ıyıce acılıyo ınsan benım gıbı sen olsan napardın acaba

merhabalar... bu konuyla ılgılı bı konu acıp fikir alacaktım ama tam denk geldi. malesefki ben kıskanan sınır olan degıl tam karşı taraftayım... hem benı yasadığım sey sizinki gibi uzaktan ve masumane bi kıskançlık değil. ben cok sükür elim ayağım düzgün bi insanım, etrafımdaki her kez güzel olduğum konusunda hem fikir. mavi gözlü meyaz tenli siyah uzun saçlıyım, 168 e 54 kiloyum. bunları bilgi için söylüyorum yani öle cokda bartılacak bi durumum yok. eski erkek arkaaşım ki bunu bile soylemek bile istemiyorum çünküü cok ısrar sonucu 4 -5 kez dısarı cıktık beraber. yemek sinama vsvs. sevgili gibi bile degildik. zaten son iki gorusmemıze neden olamıycagını anlatmaya calsıtım ve tekrar gorusmedım. 3ay aradı ne ınternet yolundan ne telden gorusmedım acmadım cvp vemrdım. nese arada 1 yıl gectı ve kendısının bı sevgılısı varmıs ve snaırım kıza benden bahsetmiş. önce facebookdan basladı msj lar. sonra sagda sola ileri geri konusmalar. tettikar mailler, beraber fotolarınıevimin tosta kutusuna atma vsvs. onceleri pek ciddiye almdım yemin ederim ne kızı ne sevgilisin arayıp ne oluyoo demedım tek bir cvp bile vermedim. görmezden geldım ama en sonunda güzelim arabamı çizmiş ve kenisinden şikayatçi olmak zorunda kaldım. bu nasıl bı duygu nasıl bi ezikliktir anlmadım gitti. gerci hala cnaım sıkkın cunku kız sekreterlık yapıyomus ve bulundugum sitedeki güvenlik kamerası incelenecek eger suçlu bulunursa maddi olarakda bana borclu olacak nasıl odeyecek bilmiyorum. sıkkınım yani. bunu kendınıze yapmayın.

cnm senin için çok üzüldüm.bu yaptığı resmen psikopatlık.sonuçta sen ona bulaşmamışsın, ki bulaşsan bile bu kadar zarar vermesi gereksiz yani.

tam bi ezik yaa... mailin bi tanesinde yazmış senin o uzun saçalarını eline vereceğim. oysa benim saçalrım kıza omzuma onlar çıt çıt :)

bence o gorustugunz kısı erkek arkadasınz sizi farklı sekılde lanse etmıs olabılır yoksa sızın hıc alakaanız yoksa o kız nıye boyle seyler yapmıs anlayamadım yaptıgı seyler cok yanlıs kabul edılırı degıl ama olayı ıyıce arastırın derim ben

Okadarını yapacak kadar ezik değilim yok artık o kız kafayı yemiş resmen yauu

anlat özel deilse

Canım ben almanyada yaşıyorum sevgilim istanbulda. Benden önce sevgilimin 3,5 yillik bir iliskisi vardi. Aylar sonra ögrendim ki o kizda almanya dan mış. Ce bana çok yakın yerde oturuyormuş meğersem..kızla yüzyüze bile geldim Duman konserine gitmiştim orda karşilaştim. Dünyanin bukadar küçük oldugunu bilmiyordum harbiden kiz beni biliyor mu bilmiyormu haberim yok ama ondan nefret ediyorum aşırı derecede. Niye diye sorarsan, sevgilimle en son görüstügümüzde başbaşa temek yiyorduk, sinra birden msj geldi ona..o kizdan. Öyle kıl oldum ki anlatamam sevgilimin bi sevgilisi oldugunu biliyormuş ozmn niye hala yazıyorsun yaaa???
Ayyy bunun üzerine aylar geçti Allahtan kızın da bi sevgilisi var içim brz da olsa rahat :))

aynı çevreden sayılırız. kızı tanıyrum onceden eski erkek aradaşım biz görüşüyoken o kızın kenısıne ilgisinden bahsetimşti. inan bana anlatıklarımı içinde fazlASI cok ekisiği yok. kız tamamen saplantı yapmış. ben şikayetçi olunca sorun cıktış aralarında .çünkü annesi annemi arayıp kızı adına özür diledi ve rica etti şikayetimi almam için yazık kadına da üzlüdüm. ayy çile içindeyim...

Sakın geri alma o psikopat yine yapar keyif alır bundan !!

bence kızı bıraz korkut ama gerı al skayetını annesıne yazık ne demişler iti öldurme korkut :)

Sakın geri alma o psikopat yine yapar keyif alır bundan !!

yok canım ne alacağım. bu kadar panik oluklarına göre kesin o yaptı. elimde baya canımı tehtıt eici maiileri var ee arabamı da çizmiş hemde çizme 900 lira masrafı cıktı kurtulurum inşallah artık. bundan sonra cok dikkat edeceğimcevremdeki insanlara görüştüğüm kişilere ii niet bitti. eğer onceden tapkı vermedıysem o eskı erkek arkadasım aman kızdan ayrılmasın takrar peşıme dusmesın dıyeydı.ya varya bu bakımsız ozensız kadınlara sınır oluyorum. ayna karsısında mutlu olamayınca agzındakı kopuklerı sacacak bır yer mutlaka buluyolar. annesıne uzulum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…