Sevgilimin eski sevgilisini kıskanıyorum..

Eeee ben nasıl emin olucam ciddi olup olmadığından ozmn ??? :S

sevgilin bahsetmiyorsa sorun yok bence cnm , sende takıp canını sıkma vakit ayır kendine süslen püslen sevgiline güzel gözük saçlarını uzat , daha fazla modeller uygulayabilirsin mesela , renk değiştirebilirsin daha dikkat çekici bir renk mesela olabilir yanii yahuu güzel olmak kadınların elinde

her kadın en güzel olmak ister doğasında var hangimiz bir ortama girince dikkat çekici olmaktan hoşlanmaz kii , ama benim bu tarz kıskançlığım olmadı ama miranda kerr i adriana lima yı kıskanırım meselaaa çok güzel hatunlar yahuu

Burgün muhakkak işine yarıyacaktır eminim ben kızın nerde oturduğunu biliyorum, sevgilime karşı en ufak bir yanlışını görürsem gidip ağızını burnunu dağıtacam

öyle güzel ağzı burnu dağıtmak zevk olr

Bu derece takıntılı olmak hiç normal değil.. bu işin sonu ciddi bir öz güven eksikliğine gider... bence resimlerin olması da bu duygunun geçmesine engel..

ya kızlar bende de aynı sorun herkes aynı seylerı yasıyo galıba benımde sözlumun bı eskı sevgılısı var ya kız guzel degıl bakımlı degıl ama gıcık oluyorum kıza profılını takıp edıyorum bende ama ben tesadufen gormustum bıkere sankı hala ona hıtaben bıseyler yazıyo gıbı gelıyo bıde sureklı onun dukkanının oralarda dolsaıyo yada ben face de ne yazssa o tarafa cekıyorum :) ama bı haber paylasmıs gecenlerde sözlumun adı gecıyo o haberde de o degıl yanı ısım benzerlıgı kocaman gulucukler atmıs cok sınır oldum bende ama bısey yapamıyorum onceden boyle bı takıntım yoktu o kız sureklı ayak altında dolasıyo face de hep ımalı seyler paylasıyo sınır oluyorum takıntı halıne geldı tabı sozlumun bundan haberı yok :)))

Bu derece takıntılı olmak hiç normal değil.. bu işin sonu ciddi bir öz güven eksikliğine gider... bence resimlerin olması da bu duygunun geçmesine engel..

Biliyorum normal olmadığını o yüzden kurtulmak istiyorum çıksın aklımdan biran önce
zamanla olacak iş bu herhalde..:44:

Gel onunda bi ağızını burnunu kıralım

ay ne süper olur ya bütün stresimi atarım hatta atarız hepbirlikte

biz sevgilimle ilk ayımızda bi cafede otururken sevgilim arka masadaki kıza iyiyim sen nasılsın dedi.dönüp bakmıştım hayal meyal hatırlıyorum ve 5. ayımızda onun o resmini gördüğüm eski sevgilisi olduğunu itiraf etti.geçen hafta da bicafeye oturcaktı bu birden vazgeçti noldu dedim ona benzettim dedi.ama gayet neşeliydi yani espri yaptık güldük geçtik aslında onu unuttuğuna eminim ama gene de sinir oluyorum ya hepimiz aynı durumdayız...

Sevgilinin ilk aşkı mıydı o kız sorması ayıp?

sen huzursuz olma diye gidelim demiş olabilir hemde neşeliymiş yani suratıda asılmamış insan yinede sinir oluyo ama anlıyorum

ay ne süper olur ya bütün stresimi atarım hatta atarız hepbirlikte

Şaka maka bir yana eğer sevgilime hala yazdığını veya aradığını fln öğrenirsem Allah yarattı demem kimse tutamaz beni
sen o kızın sevgiline yazdıgını veya aradıgını öğrensen sinirden neler yapardın ??

kızlar ben bi çılgınlık yapmıştım geçen yıl kızın adına sahte profil açıp sevgilime seni özledim konuşalım mı demiştim.hiç cvp vermedi bana söledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…