- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Sevgilimin geçen sene ilişkisi bitmiş 2 senelik bi ilişkiymiş. Neyse kızın 2 sene önceki gönderileri yani yorumları falan duruyor Facebookunda ve bu durum beni açıkçası çok rahatsız ediyor. Bir de fotoğrafı var mesela erkek arkadaşım kızı wallpaper yapmış onu koymuş falan. Tabi 2-3 sene önceki gönderiler ama aşağı inince kabak gibi görünüyor yani. Bunlar duruyor hep neyse bunu ilk dediğimde işte gönderileri silsen iyi olur bana saygısızlık oluyo gibi dedim tamam haklısın silerim dedi. Neyse baktım silmemis bir daha dedim yanımdayken tamam gel birlikte silelim dedi hayır kendin sil yalnızken dedim baktım yine duruyor.Neyse bugün yine yanyanayız, konu açıldı küçükken platonik aşık olduğum cocuktan ama baya küçüktüm yani,bozuldu erkek arkadaşım kıskandı falan.Ben de dedim ben seni kıskanıyor muyum senin gönderilerin duruyor hala dedim.Aslında bi insana 1 kez söylenir birkaç kez diretmeyi sevmiyorum ama sen söylettirdin dedim.Hayır silmek mi istemiyorsun unutuyor musun silmeyi dedim Unutuyorum tabiki Tamam bu son demen olcak siliyorum eve gidince dedi.Şimdi baktım yine duruyor.Hayır gerçekten sevgisinden şüphe etmiyorum ama artık ciddi manada bu durum canımı sıkıyor.Abartıyor muyum sizce?
Zaten bir keresinde öyle demişti ben bunu dediğim zamandan farkli bi zamanda kapatıcam falanyeni bir face açsın en iyisi
Aynen artık telefonu ben alıp silicem bu gidişleBencede unutuyordur, e sizde inat yapmayın yanyanayken siz bakın o silsin gözünüzün önünde madem.
Benim bir arkadaşımın sevgilisi şimdiye kadar sevgili olduğu tüm kızlarla çekindiği fotoları saklıyormuş arkadaşımda biliyor bu durumu ama çocuk silmiyormuş koleksiyon yapıyormuş. Bu türünü görünce sizin sevgiliniz sadece silmeyi unutan biri olarak geldi.
Evet ya sonradan ben de pişman oldum:)Ben de sinir olurdum. Keşke yanınızda silmek isteyince olur deseydiniz de kapansaydı konu.
Napardınız peki?Ben olsam ben de takardım yalan yok.
Bilemedim şimdi ama beynini yerdim herhalde :)Napardınız peki?
Bilmiyorum ya oturup o kızın gönderilerine bakıp bakıp silmek istemedim hani sanki kız çok onemli biriymis gibi :)) bir de bu tür mevzuları takmam aslında karşılaştırma falan yapmam sevmiyorum eskilerden bahsetmeyi , ama inat yaptım silmeyinceBende bişeyi 10 kere söylemeyi sevmiyorum, cünkü mutlaka 9. Söylememde cok pis laf sokarım ama erkeklerin çoğunda var bu huy malesef, tamam tamam deyip yapmıyorlar. Birlikteyken neden silmek istemedin sen
Haklısın tatlım bende hic karıştırmam eskileri, soramamda zaten ama Böyle bir durumu bende takardım. Faceini hackle gitsinBilmiyorum ya hani oturup o kızın gönderilerine bakıp bakıp silmek istemedim hani sanki kız çok onemli biriymis gibi :)) bir de bu tür mevzuları takmam aslında karşılaştırma falan yapmam sevmiyorum eskilerden bahsetmeyi , ama inat yaptım silmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?