- 31 Ocak 2020
- 2.518
- 9.797
- 158
- Konu Sahibi rockprensesi
Çözüm yolunu buldum evden atmazsa beni kaybedecek![]()
Ne zamana kadar sure verdin
Cunku epey zaman gecti yani hala atamadi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çözüm yolunu buldum evden atmazsa beni kaybedecek![]()
Konuşucam diyo güya hala konuşmadı bende dedimki o karı evden gidene kadar bana yazmıycaksın aramıycaksın.ev arkadaşımla Konuşucam deyip beni oyalıyor aklı sıraNe zamana kadar sure verdin
Cunku epey zaman gecti yani hala atamadi![]()
![]()
Konuşucam diyo güya hala konuşmadı bende dedimki o karı evden gidene kadar bana yazmıycaksın aramıycaksın.ev arkadaşımla Konuşucam deyip beni oyalıyor aklı sıra
Rahatsız olduğunuz konu benide rahatsiz ederdi evet ama üslubunuz çirkin fazlasıyla.Konuşucam diyo güya hala konuşmadı bende dedimki o karı evden gidene kadar bana yazmıycaksın aramıycaksın.ev arkadaşımla Konuşucam deyip beni oyalıyor aklı sıra
Asdgh kız, evden attım derse akşam gider bakarım yakalarımKiz git arada kolaçan et bence
Bu erkek milletine guven olmaz
Hem sana attim diyecek ama ne belli kizin kalmayacagi
Sen evde de kalmiyormussun
Ya gece eve alırlarsa![]()
Sence beni geçiştiriyor muRahatsız olduğunuz konu benide rahatsiz ederdi evet ama üslubunuz çirkin fazlasıyla.
Sevgiliniz sizin kadar rahatsız olmuyor demek ki, sizi geçiştiriyior. Başka bir kadıni kötü sözlerle itham etmeyi bırakın.
Asdgh kız, evden attım derse akşam gider bakarım yakalarım
O terbiyesiz anlamında demedim aslında ailesi rahat yani iki erkekle aynı evde kalması sorun olmuyor ama benim ailem izin vermez bende rahat edemezdimKizi ya gece alirlarsa nasil bakcan kiz senin ailen duzgun ve terbiyeli sana yakismaaazz![]()
Orasını siz bileceksiniz, siz yazmışsınız beni oyaliyor diye.Sence beni geçiştiriyor mu
O terbiyesiz anlamında demedim aslında ailesi rahat yani iki erkekle aynı evde kalması sorun olmuyor ama benim ailem izin vermez bende rahat edemezdim
Ama evde başka biri daha varKiz sevgilinin yaninda rahat edemeyeceksin de kimin yaninda rahat edeceksin
Ama evde başka biri daha var
Her insan farklı ben yabancı bir erkeğin oldugu evde pijamayla dolaşamaam duşa giremem. Bu beni dar kafalı veya yobaz yapacaksa evet öyleyim.Olsun o da bir insan sonucta
Disarida da oturup kalkmiyor muyuz oralarda da tanimadigimiz yuzlerce insan var
Her insan farklı ben yabancı bir erkeğin oldugu evde pijamayla dolaşamaam duşa giremem. Bu beni dar kafalı veya yobaz yapacaksa evet öyleyim.
Ya kızım rutin evde yapılan şeyler işteDusa girmek zorunda değilsin ya bir evdesin diye sen surekli bunu yazmissin
pijamayla dolasmak zorunda da değilsin![]()
Ya kizim sen misagirlige gidince hemen dusunu alip pijamani mi giyiyorsun benim boyle bi rutinim yokYa kızım rutin evde yapılan şeyler işte
Misafirlik değilki resmen yerleşmiş ama bütün iş benim hoşlandığım bey de bitiyor ya ben ya onlarYa kizim sen misagirlige gidince hemen dusunu alip pijamani mi giyiyorsun benim boyle bi rutinim yok![]()
Misafirlik değilki resmen yerleşmiş ama bütün iş benim hoşlandığım bey de bitiyor ya ben ya onlar
Valla öyle canım, beni hayatında istiyorsa onları kapı dışarı edecek. Etmezse demekki beni sevmiyorAhajajjsgsjak yine basladigimiz yere döndük ya![]()