- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
ikimizde 25Kaç yaşındasınız siz ve sozlunuz.
Haklısın benim 3 kardeşim var daha evlenmeden çocuk bakmanın zor olduğunu biliyorum 2 çocuk yeter mesela erkekler çocuklara çok bakmadığı İçin kolay geliyor bence bi çocuk güzellikten çok dert getiriyoryakında sözleneceğiz o yüzden konuştuk böyle bir konuyuben en az iki sene bekleyelim diyince iki seneyi çok buluyor ve söylediğimi önemsemiyor gibi gördüm yani evlenince fikrimin değişeceğini düşünüyor gibi geldi. bir de çocuk öyle kolay bir konu değil dedim benim yanımda yiğenim büyüdü ben gördüm ne kadar zorluklar yaşandığını, sen bilmiyorsun dedim bi de insan bazen bıkıyor dedim istediklerini yapamadığın, rahat olamadığın zaman dedim
''bir insan kendi canından kanından bıkacaksa ben ona anne-baba demem'' diye bir laf etti ki ben bu lafa çok takıldım. birde burda yiğenimden bahsediyordum bu laf çok tuhafıma gitti. yani çocuğundan bıkmak derken onu sevmemek anlamında söylemedim ki bazen insan demez mi önceki hayatını özlemez mi ben mi yanlış birşey söyledim ki?
bende çocuğun olduğunda sana bu lafı hatırlatıcam dedim
Ben de fark ettim bunu. Hani bir sıralama varya oku, askerlik varsa git, evlen,çocuk diye. Sanki bu sıralamada evlen,iki sene sonra çocuk diye gizli bir madde varmış gibi geliyor.Nedense her kız evlenmeden önce aaa yok 2 yıl çoluk çocuk yapmam diyor, bu hep 2 yıl ama niyeyse ... Erkek arkadaşının haksız bir tarafını göremedim ayrıca doğru söylemiş zaten ...
iki yılın bir anlamı yok ama en az iki yıl dedimNedense her kız evlenmeden önce aaa yok 2 yıl çoluk çocuk yapmam diyor, bu hep 2 yıl ama niyeyse ... Erkek arkadaşının haksız bir tarafını göremedim ayrıca doğru söylemiş zaten ...
Dimi ya niye herkesin 2 , 3 değil ... Kredi bitecek , okul , atama , sınav gibi bişey olsa anlarımda , sebebi olmayanında 2 yıl ...Ben de fark ettim bunu. Hani bir sıralama varya oku, askerlik varsa git, evlen,çocuk diye. Sanki bu sıralamada evlen,iki sene sonra çocuk diye gizli bir madde varmış gibi geliyor.
Daha sozlu bile değilken bu konulara girmek ve bunları dert edinmek çok saçma geldi bana. Zaman koşullar ne gösterir bilemeyiz şimdiden bunları düşünmeyin
Şimdi den neden takıldınz ki çocuk meselesine şimdi ister ozaman olursa olur diye düşünür acele etmez yani
Bunu en baştan sorun haline getirmeyin
O işler hiç söylendiği gibi olmuyoryakında sözleneceğiz o yüzden konuştuk böyle bir konuyuben en az iki sene bekleyelim diyince iki seneyi çok buluyor ve söylediğimi önemsemiyor gibi gördüm yani evlenince fikrimin değişeceğini düşünüyor gibi geldi. bir de çocuk öyle kolay bir konu değil dedim benim yanımda yiğenim büyüdü ben gördüm ne kadar zorluklar yaşandığını, sen bilmiyorsun dedim bi de insan bazen bıkıyor dedim istediklerini yapamadığın, rahat olamadığın zaman dedim
''bir insan kendi canından kanından bıkacaksa ben ona anne-baba demem'' diye bir laf etti ki ben bu lafa çok takıldım. birde burda yiğenimden bahsediyordum bu laf çok tuhafıma gitti. yani çocuğundan bıkmak derken onu sevmemek anlamında söylemedim ki bazen insan demez mi önceki hayatını özlemez mi ben mi yanlış birşey söyledim ki?
bende çocuğun olduğunda sana bu lafı hatırlatıcam dedim
O neydi gııO işler hiç söylendiği gibi olmuyordoktor bana ilk gün hamile kalmışsınız demişti daha üç haftalık evliyim doktor beş haftalık hamilesiniz deyince ben şok geçirdim tabii.iyide böyle bişey mümkün değildi diyorum ki ben bebekleri çook severim ona rağmen bende evlenince uzun bir sure bebek hiç düşünmüyordum ama hiç hesapta olmayan şeyler olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?