sevgilimin evlenince çocuk isteme ısrarı ve bana söylediği söz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım senin bıkmak kelimesini söylerken kastettiğin ile sözlünün anladığı bir birinden farklı. Kimin tarafından baksak o haklı çıkar. Uzatılacak bir şey de kafaya takılacak bir şey de değil. Bıkmak yerine yorulmak belki daha anlamlı olurdu.

Önce bir evlenin. Evliliğin de ayrı bir sorumluluğu var. Ben bekarken çalişmama her işimi kendim yapıyor olmama rağmen evliliğin ilk 2 ayı bunalımdaydım. Çocuk meselesini daha sonra kafanızda netleştirirsiniz.

Bence bir kadın kendini hazır hissetmeden, sırf eşi istedi veya cevre baskı yaptı diye anne olmamali. Cünkü dediğiniz gibi gerçekten çok büyük bir nimet ama aynı zamanda insanın bana göre en büyük sınavı. Illaha önce yapmak istediğiniz birseyler varsa yapın, ondan sonra olur inşallah.

Kusura bakmayın ama ben de sizin gibileri hiç ama hiç anlamıyorum. Çocuk planın yoksa korunursun bin tane korunma yöntemi var. Şu hem korunmayıp hem de kaza oldu diyenlerle çok alay ediliyor bilginiz olsun.

He biz korunuyorduk ama ilk geceden hamile kaldım diyorsan o da ayrı bir olay. Siz korunmayı bilmiyorsunuz bence ya da ilk gecenin heyecanına yenildiniz. Çünkü korunurken hamile kalma ihtimali çok ama çok düşüktür sizin bunu ilk geceden başarmanız da ne bileyim biraz şeyy

Nedense her kız evlenmeden önce aaa yok 2 yıl çoluk çocuk yapmam diyor, bu hep 2 yıl ama niyeyse ... Erkek arkadaşının haksız bir tarafını göremedim ayrıca doğru söylemiş zaten ...
Keske o kizlardan olsaydım hastane hastane kadin dogumcu aşılama. Cocuk istenmez mi yaaa bilmiyorum ben cok istiyorum

Doğum kontrol hapi hani unutulan birsey bence. Ben unuturdum heralde . Gerci her sabah tiroid hapimi unutmadan iciyorum ama hayat yogunlugu vs es geçilebilir belki ama prezervatiftemi yok. Bide prezervatif yırtıldı hikayesi var ya. O da cok komik. Korunmayi bilmiyorlar kaza oldu diyorlar. Hic inanmiyorum. Bir tanesi var
Evliyken cocuk aldirdi. Hem korunmamis da. Neymis sehir merkezine uzakmis bebegi kucukmus daha eczaneye gidememis esine demiski icime boşalma ama boşalmış hamile kalmis. Hayatimi ve insanligimi sorguluyorum artık. Bizde olsun diye uğraşıyoruz.

Daha ortada fol yok yumurta yok. O senin sözünü yanlış anlamış canim bıkıyor lafını. Takilma derim. Yalniz sende istemiyorsan hemen cocuk ,bu konuda kesinlikle anlaşmanız lazım..boyle bi durum yüzünden bosanma raddesine gelenler var hatta suanda boşanıyorlar da.
Bu cok ciddi bir mesele.
Biz 2.mizde istiyorduk hala istiyoruz esim ve ben
Esim cocuk daha istemiyorum deseydi evlenmezdim ben onunla.

Neden yanlız basınıza wc gidemiyorsunuz
Anlamadım
Çocuk hiç uyumuyor mu
Ya da kendi kendine oyalanmıyor mu
Ya da babası bakmıyor mu
En az 2 sene daha giremem demişsiniz
Ben anlayamadım da .
Wc ye girmek saatlik birşey değil ki
Bir insan ne kadar uzun kalabilir
Bir tuvaleyinizi yapıp elinizi yıkayıp çıkacaksınız
En az 2 sene daha yanlız wc ye giremem demeniz korkunç geldi bana

Bende aynisini soracaktim sen sormussun canım. Bunun gibi yorumlara cok denk geldim sitede ve cok şaşırdım hatta esime de söyledim boyle yaziyorlar diye abartiyorlarmi falan diye. Bilmedigim icin.. tabi cok bilmis eşim abartiyorlar ya cocugu koysun ana kucagina acik biraksin tuvaletin kapisini ne var sanki dedi

Korktum ben baya ya
En korktuğum şey de an az 2 sene daha demesi
Bu çocuk hep mü kucakta
Hiç mi uyumuyor ana kucağında oyalanmıyor
Yerde oyun halısında falan durmuyor
Hadi banyo yapmak dese belki anlarım daha uzun sürer ama onu da 2 sene anlamam mümkün değil
Ama tuvalet bu ya :)
Benim de çok arkadasım var Yeğenim var
Hiç duymadım böyle birşey

Bence çok olağan dışı abartı yani

Çocukla neden tuvalete gireyim ayrıca
Bana hiç normal gelmiyor bu durum

Ben 1 kişiden duydum cevremden,saçını başını yolacakmis. 10 sene yaşlanmış. 32 yasında kendisi. Cocuguda 2 bucuk yaşında. Tuvalete giremiyormus,banyoya girince kocasina ilgilen çocukla diyormus. Kendisi banyodayken cocuk anneee anneee diye banyonun kapısına gelip vuruyormus.
Bence o yalan söylüyor. Cocuga ceptelefonu veriyor oda salak salak videolar izliyor. Basini bile kaldırmıyor cocuk telefondan.Cocuga cips almis gelmis birgun benim evime. Bana aciklama yapiyor hep yedirmiyorum diye. Sorduk sanki bazıları annelik ve cocuk buyutme olayini fazla abartiyor başkasına karşı
Amaclari ne bilmiyorum ama ben inanmiyorum
Cocuk bu yorgun duser illaki uyur.
Oyalancak bise illaki bulur.
Haklisin yani

Erkekler bebeği pışpışlayıp kucaklayınca bebeğe baktıklarını sanıyorlar. Kadınlar kadar bebeğin sorumluluğunu üstlenseler böyle işlenmeden sallamazlar. Cennet boşuna annelerin ayakları altında değil.

Hamileyim ilk çocuğum olacak
Beddua falan alırım çok korktum

Benim de arkadasım akşam 6 da anca kahv ediyormuş bir aylık bebeği var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…