- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
O işler hiç söylendiği gibi olmuyordoktor bana ilk gün hamile kalmışsınız demişti daha üç haftalık evliyim doktor beş haftalık hamilesiniz deyince ben şok geçirdim tabii.iyide böyle bişey mümkün değildi diyorum ki ben bebekleri çook severim ona rağmen bende evlenince uzun bir sure bebek hiç düşünmüyordum ama hiç hesapta olmayan şeyler olabiliyor
Keske o kizlardan olsaydım hastane hastane kadin dogumcu aşılama. Cocuk istenmez mi yaaa bilmiyorum ben cok istiyorumNedense her kız evlenmeden önce aaa yok 2 yıl çoluk çocuk yapmam diyor, bu hep 2 yıl ama niyeyse ... Erkek arkadaşının haksız bir tarafını göremedim ayrıca doğru söylemiş zaten ...
Doğum kontrol hapi hani unutulan birsey bence. Ben unuturdum heralde . Gerci her sabah tiroid hapimi unutmadan iciyorum ama hayat yogunlugu vs es geçilebilir belki ama prezervatiftemi yok. Bide prezervatif yırtıldı hikayesi var ya. O da cok komik. Korunmayi bilmiyorlar kaza oldu diyorlar. Hic inanmiyorum. Bir tanesi varKusura bakmayın ama ben de sizin gibileri hiç ama hiç anlamıyorum. Çocuk planın yoksa korunursun bin tane korunma yöntemi var. Şu hem korunmayıp hem de kaza oldu diyenlerle çok alay ediliyor bilginiz olsun.
He biz korunuyorduk ama ilk geceden hamile kaldım diyorsan o da ayrı bir olay. Siz korunmayı bilmiyorsunuz bence ya da ilk gecenin heyecanına yenildiniz. Çünkü korunurken hamile kalma ihtimali çok ama çok düşüktür sizin bunu ilk geceden başarmanız da ne bileyim biraz şeyy
Keske o kizlardan olsaydım hastane hastane kadin dogumcu aşılama. Cocuk istenmez mi yaaa bilmiyorum ben cok istiyorum
Yorumlarından biliyorum durumunu , burada onlarca kadının duasını alıyorsun ,kimin duası kabul olur bilinmez canım sabret ve her durumda şükret , allah kucağını boş bırakmaz inşallah ...
Neden yanlız basınıza wc gidemiyorsunuzÖncelikle fikrinizi bilmesi güzel bir şey sizinde onun fikrini bilmemiz güzel fakat çok erken bir konuşma olmuş. Mesela ısrar etse evlenmeyecek misin? Hayır değişmeyecek o yüzden şimdiden takılmayın. Ama çocuk konusunda haklısınız benim bir kızım var 1 yaşında şuan sürpriz bir hamilelik yaşıyorum. Eşimle düşünüyoruz maddi her şeyi geç heee geçilmez ama geçelim diyelim manevi olarak çok farklı bir dünya çok güzel çok mükemmel bir duygu kızımın bir tırnağına dünyayı değişmem. Fakat insana ister istemez yoruluyor. Mesela yalnız başıma wc ye girmek istiyorum ve sanırım bir 2 yıl daha tek başıma wc ye giremem belki 3 4 Hee güzel mi dediğim gibi Rabbim bakabilecek herkese bu sevgiyi versin mükemmel bir duygu yorulsam da sarılınca ona o öpünce seni geçiyor ama zor bir birey yetiştirmek için hazır olmak lazım
Bende aynisini soracaktim sen sormussun canım. Bunun gibi yorumlara cok denk geldim sitede ve cok şaşırdım hatta esime de söyledim boyle yaziyorlar diye abartiyorlarmi falan diye. Bilmedigim icin.. tabi cok bilmis eşim abartiyorlar ya cocugu koysun ana kucagina acik biraksin tuvaletin kapisini ne var sanki dediNeden yanlız basınıza wc gidemiyorsunuz
Anlamadım
Çocuk hiç uyumuyor mu
Ya da kendi kendine oyalanmıyor mu
Ya da babası bakmıyor mu
En az 2 sene daha giremem demişsiniz
Ben anlayamadım da .
Wc ye girmek saatlik birşey değil ki
Bir insan ne kadar uzun kalabilir
Bir tuvaleyinizi yapıp elinizi yıkayıp çıkacaksınız
En az 2 sene daha yanlız wc ye giremem demeniz korkunç geldi bana
Korktum ben baya yaBende aynisini soracaktim sen sormussun canım. Bunun gibi yorumlara cok denk geldim sitede ve cok şaşırdım hatta esime de söyledim boyle yaziyorlar diye abartiyorlarmi falan diye. Bilmedigim icin.. tabi cok bilmis eşim abartiyorlar ya cocugu koysun ana kucagina acik biraksin tuvaletin kapisini ne var sanki dedi
Ben 1 kişiden duydum cevremden,saçını başını yolacakmis. 10 sene yaşlanmış. 32 yasında kendisi. Cocuguda 2 bucuk yaşında. Tuvalete giremiyormus,banyoya girince kocasina ilgilen çocukla diyormus. Kendisi banyodayken cocuk anneee anneee diye banyonun kapısına gelip vuruyormus.Korktum ben baya ya
En korktuğum şey de an az 2 sene daha demesi
Bu çocuk hep mü kucakta
Hiç mi uyumuyor ana kucağında oyalanmıyor
Yerde oyun halısında falan durmuyor
Hadi banyo yapmak dese belki anlarım daha uzun sürer ama onu da 2 sene anlamam mümkün değil
Ama tuvalet bu ya :)
Benim de çok arkadasım var Yeğenim var
Hiç duymadım böyle birşey
Bence çok olağan dışı abartı yani
Çocukla neden tuvalete gireyim ayrıca
Bana hiç normal gelmiyor bu durum
Hamileyim ilk çocuğum olacakBen 1 kişiden duydum cevremden,saçını başını yolacakmis. 10 sene yaşlanmış. 32 yasında kendisi. Cocuguda 2 bucuk yaşında. Tuvalete giremiyormus,banyoya girince kocasina ilgilen çocukla diyormus. Kendisi banyodayken cocuk anneee anneee diye banyonun kapısına gelip vuruyormus.
Bence o yalan söylüyor. Cocuga ceptelefonu veriyor oda salak salak videolar izliyor. Basini bile kaldırmıyor cocuk telefondan.Cocuga cips almis gelmis birgun benim evime. Bana aciklama yapiyor hep yedirmiyorum diye. Sorduk sankibazıları annelik ve cocuk buyutme olayini fazla abartiyor başkasına karşı
Amaclari ne bilmiyorum ama ben inanmiyorum
Cocuk bu yorgun duser illaki uyur.
Oyalancak bise illaki bulur.
Haklisin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?