Gösterdi kimliğini ama bekar yazıyordu ben de sonunda mesajlarını gördüm gizlice aldım telefonunu öyle öğrendimPatronunun hiç mi kimliğini görmedin? Hiç mi kimliğiyle işin olmadı?
Aynı iştesiniz yani birde ..
bu durum kimsenin hoşuna gitmez ama orayı ailecek işletiyolardı kimse de bana gelip bu adam evli demedi hatta kendileri bile biz sevgili olmadan önce buna eş bakıyorlardıDevam et o zaman 2. Kadın olmaya.
Hatta belki 3-4.
Anlaşılan hosuna gitmis bu durum hâlâ nefret hissetmedigine göre.
Sizin gibilerin yüzüne binlerce insanın yuvası yıkılıyor.
Neyse sustum ben.
Aldatıyor zaten biliyorum görüyorum iğrenç bi insan bunu da biliyorum görüşmüyorum hiçbi şekilde ama içimden de atamıyorumoncelikle hic inandirici degilsin onu soyleyim ve karisini senin icin aldatan koca seni baskasi icin neden aldatmasin ?
oda senin karakterine kalmis o zaman.Aldatıyor zaten biliyorum görüyorum iğrenç bi insan bunu da biliyorum görüşmüyorum hiçbi şekilde ama içimden de atamıyorum
Evli olduğunu herkes biliyormuş aslında ama sır gibi saklıyor evine hiç gitmezdi benimle alakalı bi durum değil kendi yaşantısı oEvli olduğunu kimsenin bilmiyor olması garip madem bir hata oldu çabuk kaçın o adamdan
Keşke gerçek olmasa maalesef ki gerçek böyle insanlar var geldi beni bulduBilmiyorum ama bi fake kokusu geldi yani... Ha gerçekse de git koş sarıl sevgiline, nerde bulacaksın bir daha böyle pişkin, karakterden yoksun adamı. Soran olursa yan komşunun kardeşi dersiniz siz de olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?