Sevgilimin evli olduğunu öğrendim

Tansumine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
11
0
1
Merhaba arkadaşlar çok kötü durumdayım. bi yerde işe girdim ve patronuma aşık oldum. ama hep uzak durmaya çalıştım sonra bana açılmaya başladı yaklaştı dayanamadım. birden sevgili olduk yaşça benden büyüktü ama hep deli doluydu. her hareketine aşık olmuştum gözüm başka bi şey görmüyordu.sonra evli ve çocuğu olduğunu öğrendim.karısına beni abidinin sevgilisi olarak anlatmış.ben bu kadını gösterdiğimde bana da aynı şeyi söyledi benim çocuğum değil abim peydahladı dedi.daha sonra başka bi kadın daha çıktı ortaya.başka bi sevgili daha.işten ayrıldım ama hala bana mesaj atmaya devam ediyor çok seviyorum ona karşı zerre nefret hissedemiyorum.

Patronunun hiç mi kimliğini görmedin? Hiç mi kimliğiyle işin olmadı?
Aynı iştesiniz yani birde ..

Devam et o zaman 2. Kadın olmaya.
Hatta belki 3-4.
Anlaşılan hosuna gitmis bu durum hâlâ nefret hissetmedigine göre.
Sizin gibilerin yüzüne binlerce insanın yuvası yıkılıyor.
Neyse sustum ben.
bu durum kimsenin hoşuna gitmez ama orayı ailecek işletiyolardı kimse de bana gelip bu adam evli demedi hatta kendileri bile biz sevgili olmadan önce buna eş bakıyorlardı

10 yıl küsürdür çalışırım
o kadar yakışıklı ve genç patronlarım oldu.
üstelik bekardım ve hiç böyle nahoş konularım olmadı.
patronunuza karşı nasıl yaklaşabiliyorsunuz hep de merak ederim.
ne kadar yakısıklı olursa olsun patronlara hep gıcık kapmışımdır çünkü.

Evli olduğunu kimsenin bilmiyor olması garip madem bir hata oldu çabuk kaçın o adamdan

Bilmiyorum ama bi fake kokusu geldi yani... Ha gerçekse de git koş sarıl sevgiline, nerde bulacaksın bir daha böyle pişkin, karakterden yoksun adamı. Soran olursa yan komşunun kardeşi dersiniz siz de olur biter

Bilmiyorum ama bi fake kokusu geldi yani... Ha gerçekse de git koş sarıl sevgiline, nerde bulacaksın bir daha böyle pişkin, karakterden yoksun adamı. Soran olursa yan komşunun kardeşi dersiniz siz de olur biter
Keşke gerçek olmasa maalesef ki gerçek böyle insanlar var geldi beni buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…