Sevgilimin evli olduğunu öğrendim

- nefret et canım, etmekte zorundasın. eğer edemiyorsan vicdanından şüphe etmelisin.
boşanmış olsa; dene bir bak diyeceğim ama adam resmen EVLİ ve ÇOCUKLU. birde YALANCI.
hiçbir şekilde hoş ve vicdanlı değil bu.
belki çok klasik olacak ama bugün karısını aldatan yarın senide yarı yolda koyar.
..

NOT: ''peydahlamak'' kelimesini; ne olursa olsun; çocuk için kullanma lütfen.

Oha dedim... Kaldım...
Birde şirketi ailece işletiyorlar ve evli olduğunu anlamadın. İnsan sorar be kızım... Hadi ögrendin. Ne demek nefret edemiyorum. Saçmalama ve Uzaklaş hemen. Başına iş alma ...

Tövbe tövbe. Sana ne yapsa müstahak. İkinci değil dördüncü de olursun sen

Nasıl nefret edemiyorsunuz , hissedemiyorsunuz?
Boylelerinden nefret etmeyeceksiniz de kimden nefret edeceksiniz.. ?

Ayrılın bu devam etmeniz durumunda büyük vebal alırsınız ve şundan cok eminim ki cok ağır odersiniz bu durumu cok çirkin çok kötü bir pozisyon bu . Böyle bir adam sizi hayli hayli aldatır sadece kendinizi aski vs düşünürseniz kusura bakmayın ama aldatilmayi da hakedersiniz erdemli olun ahlaklı olun birakin

Iste bunlar hep abidin'in sucu.

Allahm su kizlara akil fikir ver bekar adammi kalmadi muhtemelen sana yasattigi hayati sevdin bence aksini kimse beni inandiramaz patronunmus zaten..Aşırı saçma bilmiyordum bilmiyordum.. ?
Bilmemek değilde görmek istememek vardir evli yazmiyorsa imam nikahli olabilir sana da aynısı yapar ne olcak gir Haremine magdem seviyorsun ay adam kim bilir kaç kadınla yatıyor sev sen sev aldatilmak çok zevkli bişey olsa gerekkkk ..

kendi karısından, kendi abisi cocuk peydahlamıs. laflara gel ya.konusuyorumm !!! haysiyetsızlık sızde diz boyu. tam birbirinze layıksınız. kendını bilmez insan musfettelerı sızı. e buraya konu acıp kendıne destek mı arıyosun?
. kimse bana evli olduğunu söylemedıymıs.
ufak at az ufak. ama cok sevıyorummm nefret etmıyorummm. ya ınsanda bıraz onur gurur bısey olur.
ay şimdi sorsak sende kendi kalbinin ekmeğini yiyosundur.
koca koca babanız yasındakı adamlarla hey Allahım daha cok sey söylerım de e bide karsıda anlıcak 'insan' lazım.

Hiçbiriniz mi aşık olmadınız beni anlayabilecek kimse yok mu
ya hala konusuyosun.
anlıyoruz canım tabi haklısın aşk başka bisey.
en iyisi sen bu adamdan bi çocuk yap aşkını taçlandır. sonsuza denk mutlu yaşayın aşkı bulmusken kaybetme lütfen istirham ediyorum.

Hiçbiriniz mi aşık olmadınız beni anlayabilecek kimse yok mu
Aşkı, aşık olmayı anlıyoruz tabii ki ama sonuçta öğrenmişsin ve tek de değilmişsin..
Görusmemen tek yapman gereken şey..
Elbet acısı da üzüntüsü de geçer..
İnsan her şeye alışıyor zamanla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…