- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Haa siz gerçeksiniz yaniKeşke gerçek olmasa maalesef ki gerçek böyle insanlar var geldi beni buldu
Iste bunlar hep abidin'in sucu.sonra evli ve çocuğu olduğunu öğrendim.karısına beni abidinin sevgilisi olarak anlatmış.ben bu kadını gösterdiğimde bana da aynı şeyi söyledi benim çocuğum değil abim peydahladı dedi.daha sonra başka bi kadın daha çıktı ortaya.başka bi sevgili daha.
Bekar yazabilir olmayacak birşey değil bu.
kendi karısından, kendi abisi cocuk peydahlamıs. laflara gel ya.konusuyorumm !!! haysiyetsızlık sızde diz boyu. tam birbirinze layıksınız. kendını bilmez insan musfettelerı sızı. e buraya konu acıp kendıne destek mı arıyosun?Merhaba arkadaşlar çok kötü durumdayım. bi yerde işe girdim ve patronuma aşık oldum. ama hep uzak durmaya çalıştım sonra bana açılmaya başladı yaklaştı dayanamadım. birden sevgili olduk yaşça benden büyüktü ama hep deli doluydu. her hareketine aşık olmuştum gözüm başka bi şey görmüyordu.sonra evli ve çocuğu olduğunu öğrendim.karısına beni abidinin sevgilisi olarak anlatmış.ben bu kadını gösterdiğimde bana da aynı şeyi söyledi benim çocuğum değil abim peydahladı dedi.daha sonra başka bi kadın daha çıktı ortaya.başka bi sevgili daha.işten ayrıldım ama hala bana mesaj atmaya devam ediyor çok seviyorum ona karşı zerre nefret hissedemiyorum.
Boşansa bekar yazıyor ama adam evli... değiştirmemiş demek evlendikten sonra ...O zaman evli değil boşanmış oluyor ?
ya hala konusuyosun.Hiçbiriniz mi aşık olmadınız beni anlayabilecek kimse yok mu
Aşkı, aşık olmayı anlıyoruz tabii ki ama sonuçta öğrenmişsin ve tek de değilmişsin..Hiçbiriniz mi aşık olmadınız beni anlayabilecek kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?