Haklisin ama korkuyorum sanırım kaybetmekten
Sert çıktın, ters yaptın sana daha mı çok bağlandı?
Tabu mu bu konular ,hiç açılmadan hemen kapansın. İnsanlar sırf birbirlerini seviyorlar diye önünü arkasını düşünmeden hemen evlensin?
Bence çok mantıksız tepkiniz.
Kaybetmekten korkuyorsan sen de açık ol, nasıl bir evlilik hayatı istediğine dair durustce cevaplar ver. Hatta bunu sohbet konusu yapın...ikinizin de istediği ortak bir gelecekse ,hemen hemen aynı şekilde gececek bir ömür istiyorsanız ne ala.
Ama biri 'uc sene sonra karavan alır Gürcistan'dan çıkarız yola' hayalindeyken diğeri 'uc seneye ikinci çocuğu dogururuz,yaslari yakın olur ben ve ablam gibi' planları yapıyorsa iyice konuşup yolları ayirirsiniz.
Konuşmaktan zarar gelmez ki. Asıl konuşmamak mesele. KK'da her gün konu açılıyor
'esim çocuk istemiyor,ben bebek hasreti çekiyorum' diye.
Soruyoruz ; 'bekarken bu konuda ne derdi?'
Cevap; bekarken konuşmadık ki.
Nişanlı çift , uzak mesafe ilişkisi. Kadın diyor ki 'ben ailemden ayrılmak istemiyorum,onun ailesi içiçe gitmek istemiyorum'
Soruyoruz ; 'yüzük takmadan once hangi şehirde yaşarız diye konusmustunuz?'
Cevap; sevgiliyken konuşmadık ki.
Ya da adam karısının kopeginden rahatsız, kadın hamile kalınca köpeği evden göndermek istiyor.
ama evlenmeden ortada bir köpek olmasına rağmen konuşmamişlar.
Daha binlerce şey...
Hiç konuşmadan, sırf 'cok çıktık,hadi evlenelim' diye evleniyor insanlar sonra gelsin hayal kırıklıkları, çatışmalar