Evlenmeden olmaz çünküEvlilik ve cocuk bir sekilde oluyor. Ben 28 yasimda evlendim şimdi 30 olcam. Şimdiki aklım olsa 30, 32 falan beklerdim. (Ki esimden ve evliligimden memnunum.)Lütfen bu kadar erken evlenmeyin. Bekarken is hayatının tadını çıkarın. Başka birinin sorumluluğunu ustlenmeden kendinize birikim ve harcama yapmanın zevkine varin. Çünkü bu zamanlar geri gelmiyor. Sizi seven zaten bekler. Madem bir ömür geçirmek istiyor birkaç sene ne ki?
ya ayrılmayı tabiki düşünmem böyle birşey yüzünden. zaten sonuç olarak tamam sen bilirsin diyı ama ara ara yine konuyu açıp düşüncelerimi yokluyo. ben böyle olması normal mi diye konu açtım aslında... ne bileyim evli olmadığı için mi, özellikle çocuk konusunda umarım fikirleri bekar olduğu içindir. çünkü ben hemen çocuk istememNe diyelim yani aa evet hemen çocuk ister bu bir an evvel ayrıl dersek ayrılcnmiBu kadar abartacak bi durum yok yani tartışmaya falan girecek kadar
sadece cinsellik için böyle düşündüğünü sanmam yaEvlenmeden olmaz çünküevlenip rahatca cinsellik yasamak gerekk ondan acele
Ah canım. Erkekleri hiç tanımıyorsun.sadece cinsellik için böyle düşündüğünü sanmam yayani inşallah öyle değildir...
çünkü çocuk konusunda da hemen baba olmak istiyorum diyen bir tip..
ya peki cinsellik yaşamıyoruz dürüst olayım şimdiAh canım. Erkekleri hiç tanımıyorsun.
ard arda gelince bu şekilde düşünmeniz çok doğal ama sevgilim evine gittiğim dönemler de aynı şeyleri konuşmuştu. yine bir an önce baba olmak isteme mevzuları falan... hatta o dönemde aynı şekilde hafif gerilmiştik...yanılmıyorsam geçen haftaydı, erkek arkadaşınızın cinsellik beklentisi nedeniyle, evlenmeden olmamalı tadında bir konu açmıştınız.
şimdi de baba olma hevesiyle hemen evlilik ve çocuk istiyor diyorsunuz.
anladığım kadarıyla geçmiş konunuzda bahsettiğiniz; onun yaşadığı şehre gitmeme ve giderseniz de erkek arkadaşınızda kalmama kararınızı kabul etti.
şimdi de bir an önce evlenmekle ilgili fikir ayrılıklarınız başladı.
hakkınızda hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?