sevgilimin evlilik ve çocuk konusunda şimdiden aceleci konuşması?

Adamın derdi hemen bağlamak filan değil bence, sapık muamelesi görmekten yılmıştır büyük ihtimalle de bari sevdiğimi böyle ispatlayayım filan diye aile, çoluk çocuk, evlilik üzerinden gidiyor garibim şimdi de.

Bebeği de annesi istiyor işte. Hem adam sana demez ki, hadi evlenek bam güm yaşayak diye. Çocukla falan masumlaştırarak empoze ediyor sana yasal cinsellik pardon evlilik fikrini.

zihniyet farkı biraz var haklısınız valla... ama beni dediğine getiremez.. zamanla da görür bunu. yani sadece mızmızlanıyor aslında

bir yukarıdaki yoruma bakabilirsiniz.. en başından beri evlilik konusunda aceleci biriydi... yanlış tespit

Ekonomik ozgirlugunuzu elinize alip ailenizle gule oynaya harcamak istiyorsaniz. Suan ciddi bir iliskiye baslamayin. Ya da sizle ayni goruste olan biri ile görüşün.
Iki taraf da haksiz degil.
haklısınız. ona zaten düşüncelerimi söyledim ve eğer kendisi için sorun olacaksa ayrılmasına tabiki üzüleceğimi ama kesinlikle saygı göstereceğimi filan söyledim...
saçmalama olur mu öyle şey dedi.. hayırlısı olur inşallah hakıımızda

bir yukarıdaki yoruma bakabilirsiniz.. en başından beri evlilik konusunda aceleci biriydi... yanlış tespit

Yok şu konu içindeki halinizden gördük:

Ne desem bilemedim. Çok arada derede kalmiş bir toplumuz.
Kimisi evlenmeden birlikte yaşayin der, öteki sevişmemek icin cocugun sehrine bile gitmek istemez sevisiriz korkusundan.
Resmi nikahi olduğu halde dugun olmadi diye nice cift magdur oldu şu coronada ayni eve bile giremedi.
Kimisi o nişan yuzugunu takmadan dogru durust goruşemiyor bile.

Yani ne diyeyim. Bir taraftan okuyup meslek edinip oyle evlenecek uzun flort etmek isteyecek, ama 5-10 sene birbirimize de dokunmayalim ayni eve girmeyelim eenbu da çekilecek sey değil valla erkek olsam ugrasamam.
Sizin için demiyorum konu sahibi, mantikli veya degil evlenmek zorunda degilsiniz istemediginiz surece. Beklemek istiyorsa oturup beklesin karsidakine kalmiş tercih

hepimizin evlenmeden bekaretini verip sonra terkedildiği için konu sahibini kıskandığımız o muhteşem konu..
ben üşenmiştim bulmaya

öyle zaten.. herkes aynı düşünmek zorunda değil ve benim de şartlarım belli
kendisine açık açık benim şöyle şöyle şartlarım var, eğer bu şekilde yapamayacaksan ayrılabilirsin saygı gösteririm filan dedim. ayrılmadığına göre beklemeyi düşünüyor. aslında o bekledikçe daha da seviyorum ve bağlanıyorum ona
benim de istediğim beklemesi ve benden vazgeçmemesi çünkü...

Ne kadar minnoş ❤❤

Baban hakli,okulu bitirmeden diplomani almadan,kendi ayaklarinin ustunde durmayi ogrenmeden evlenilmez!Hem okurum,hem evlenirim olayi cok zor.Okul basli basina stresliyken evliligin getirdigi sorumluluklarla daha da zorlasiyor.Dusunsene; okuldan geliyorsun,o yorgunlukla yemek yap,makinaya camasit koy,evi supur...cok yorucu bir tempo.Ben yaparim sandim ama ben yapamadim.Cocuk konusuna gelince benim evlilikten iki sene sonra oldu,suan sorsan keske bes sene sonra olsaymis derim.Cocuksuz o iki seneyi degerlendiremegimiz icin cok pismanim.Cocukla da hersey yapilabilir ama iki kisinin verdigi rahatlik yok.Gecenin bir koru disariya cikamiyoruz mesela,sinemaya gidelim desem her film olmuyor,Restorana gitsek cocuklarin sevdigi yer olmak zorunda.Yani kafana gore hareket edemiyosun.O yuzden iki kisi olarak ne yapmayi dusunurseniz onlari yapmaya bakin once.Cocuk elbet olur.Hayatinizi dolu dolu yasayin yani,birbirinizi taniyin,yeni dostluklar kurun.Evliligin en guzel zamanlari ilk senelerdir.

Kaç yıl içinde evlenilmeli, kaç yılda çocuk yapılmalı konuları insandan insana fark eder kimi hemen ister kimi 3 yıl sonra ister kimi hiç istemez. O yüzden siz haklısınız veya erkek arkadaşınız haklı diyemem. Hiçbir zaman da bir haklısı olmayacak bir konu bence. Sadece farklı beklentileriniz var. Karşılıklı konuşup sebeplerinizi belirtip orta yolu bulmanız gerek.

Siz o beyefendiyle bakire olarak evlenin de en önemlisi o, çocuğu filan sonra düşünürsünüz. Hemcinslerinizi aşağılayan laflarınızdan sonra hala onlardan akıl almaya çalışmanız da çok hoş doğrusu.

Bu arada konuyla alakasız ama, o mesajlarınızdan sonra sizi sadece bir-iki günlüğüne banlayan site yönetimini de kınıyorum ayrıca.

Ikiniz de bebesiniz.
Konunun anneyle babayla alakasi yok ama onlarin adlari geciyor.
Biriniz annesine gore dusunup, bu sekilde aktarıyor.
Digeriniz babasına gore.
Siz kendiniz dusunup ne istediginize karar verin babaniza katilmayin.
Aslinda bunun altinda muhtemelen aslinda sevgilim oyle biri degil, annesi dolduruyor savunmasi,
Ve boyle düşünüyorum ama ben ikna edilebilirim, ama babam ne olacak? dusuncesi var muhtemelen

Konuya gelince, sevgilinizle acik acik gelecek planlarinizi konusun
Uymuyorsa da ayrılın.
Bunun icin ayrilacak degilim demissiniz ama en cok da bunun icin ayrılınır.

Benim esim cocuk cocuk diye beynimi yemisti ama hic takmadim bir zaman sonra konusmayi birakti pes etti hatta hic cocugumuz olmayacak saniyodum galan der. Sonra ben istedigim zaman oldu peki simdi esim ne diyor of cocuk cok zormus aman tek cocuk yeter baska gerek yok yani sen onun laflarına aldanma dusuncelerin mantikli okul bittikten sonra bir sure calis kazan kendine ve ailene harca keyfine gore ailenle tatile git ne bileyim biraz onlarla ani biriktir. Sakin hemen evlenme tam rahat etmisken keske ailemle daha cok vakit gecirseydim keske bekar olarak paramin tadini cikarsaydim dersin. Kendisi bunlari kabul etmezse kendi bilir onun annesi torun istiyosa istesin bu seni baglamaz. Annesi torun istiyormus aman cokta onemli bisey

Ay o uye bu uye mi
Bileydim yazmazdim.

Sunu basa yazsaydiniz ya, diger konunuzu da ekleyerek..

Ne kadar da beklenilesi, her turlu nazi kaprisi cekilesi bir kizsiniz
Ne yaparsaniz yapin sevgiliniz size tapıyor.
Geri kalan hemcinsleriniz ise kiskaniyor falan

Aradığınız bu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…