- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.568
- 598
Üni cocugu "benim anam torun istiyor" demesi çok itici. Bu kadar geri kafali, anneci biri ile beraber olma. Yol ver gitsin. Adamin derdi seni hemen baglamak. Ondan dolayida çocuk istiyor.
Daha çok gençsin. Ille mezunluktan sonra evlenmek zorunda degilsin ki. Kendini gelistirebilirsinde, yüksek lisans felan yapabilirsin. Gezip tozabilirsin.
Belli ki bu cocuk ile hayli bir zihniyet farki var. Evlenirseniz mutsuz olursun, benden söylemesi.
Bebeği de annesi istiyor işte. Hem adam sana demez ki, hadi evlenek bam güm yaşayak diye. Çocukla falan masumlaştırarak empoze ediyor sana yasal cinsellik pardon evlilik fikrini.ya peki cinsellik yaşamıyoruz dürüst olayım şimdi
belki de ondan istiyordur haklı olabilirsiniz..
ama öyleyse bile bebek mevzusu ne alaka.. benim bildiğim cinselliye düşkün olan erkekler evlenince hemen çocuk olmasını özellikle istemez, bazı şeylere doymak için.. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum?
sevgilim daha şimdiden bebek diye tutturuyo
zihniyet farkı biraz var haklısınız valla... ama beni dediğine getiremez.. zamanla da görür bunu. yani sadece mızmızlanıyor aslındaÜni cocugu "benim anam torun istiyor" demesi çok itici. Bu kadar geri kafali, anneci biri ile beraber olma. Yol ver gitsin. Adamin derdi seni hemen baglamak. Ondan dolayida çocuk istiyor.
Daha çok gençsin. Ille mezunluktan sonra evlenmek zorunda degilsin ki. Kendini gelistirebilirsinde, yüksek lisans felan yapabilirsin. Gezip tozabilirsin.
Belli ki bu cocuk ile hayli bir zihniyet farki var. Evlenirseniz mutsuz olursun, benden söylemesi.
bir yukarıdaki yoruma bakabilirsiniz.. en başından beri evlilik konusunda aceleci biriydi... yanlış tespitAdamın derdi hemen bağlamak filan değil bence, sapık muamelesi görmekten yılmıştır büyük ihtimalle de bari sevdiğimi böyle ispatlayayım filan diye aile, çoluk çocuk, evlilik üzerinden gidiyor garibim şimdi de.
haklısınız. ona zaten düşüncelerimi söyledim ve eğer kendisi için sorun olacaksa ayrılmasına tabiki üzüleceğimi ama kesinlikle saygı göstereceğimi filan söyledim...Ekonomik ozgirlugunuzu elinize alip ailenizle gule oynaya harcamak istiyorsaniz. Suan ciddi bir iliskiye baslamayin. Ya da sizle ayni goruste olan biri ile görüşün.
Iki taraf da haksiz degil.
bir yukarıdaki yoruma bakabilirsiniz.. en başından beri evlilik konusunda aceleci biriydi... yanlış tespit
Yok şu konu içindeki halinizden gördük:
ilişkisinde benzer problemler yaşayanlar var mı? erkek arkadaşım siteminde haklı mı sizce?
Seviyor olabilir gerçekten , sevemez mi diye düşünüyorsunuz ? Sitem eder , saygı duymaya başlar zamanla sevgisinden, olamaz mı ? Son sayfaları okumadığınızı düşünüyorum. Konuda ekseri benzer yorumlar yapıldı. Kimi kendi ilişki anlayışı çerçevesinde sevgilisini haklı buldu, kimi haksız buldu...www.kadinlarkulubu.com
öyle zaten.. herkes aynı düşünmek zorunda değil ve benim de şartlarım belliNe desem bilemedim. Çok arada derede kalmiş bir toplumuz.
Kimisi evlenmeden birlikte yaşayin der, öteki sevişmemek icin cocugun sehrine bile gitmek istemez sevisiriz korkusundan.
Resmi nikahi olduğu halde dugun olmadi diye nice cift madur oldu şu coronada ayni eve bile giremedi.
Kimisi o nişan yuzugunu takmadan dogru durust goruşemiyor bile.
Yani ne diyeyim. Bir taraftan okuyup meslek edinip oyle evlenecek uzun flort etmek isteyecek, ama 5-10 sene birbirimize de dokunmayalim ayni eve girmeyelim eenbu da çekilecek sey değil valla erkek olsam ugrasamam.
Sizin için demiyorum konu sahibi, mantikli veya degil evlenmek zorunda degilsiniz istemediginiz surece. Beklemek istiyorsa oturup beklesin karsidakine kalmiş tercih
öyle zaten.. herkes aynı düşünmek zorunda değil ve benim de şartlarım belli
kendisine açık açık benim şöyle şöyle şartlarım var, eğer bu şekilde yapamayacaksan ayrılabilirsin saygı gösteririm filan dedim. ayrılmadığına göre beklemeyi düşünüyor. aslında o bekledikçe daha da seviyorum ve bağlanıyorum ona
benim de istediğim beklemesi ve benden vazgeçmemesi çünkü...
Ay o uye bu uye miSiz o beyefendiyle bakire olarak evlenin de en önemlisi o, çocuğu filan sonra düşünürsünüz. Hemcinslerinizi aşağılayan laflarınızdan sonra hala onlardan akıl almaya çalışmanız da çok hoş doğrusu.
Bu arada konuyla alakasız ama, o mesajlarınızdan sonra sizi sadece bir-iki günlüğüne banlayan site yönetimini de kınıyorum ayrıca.
öyle zaten.. herkes aynı düşünmek zorunda değil ve benim de şartlarım belli
kendisine açık açık benim şöyle şöyle şartlarım var, eğer bu şekilde yapamayacaksan ayrılabilirsin saygı gösteririm filan dedim. ayrılmadığına göre beklemeyi düşünüyor. aslında o bekledikçe daha da seviyorum ve bağlanıyorum ona
benim de istediğim beklemesi ve benden vazgeçmemesi çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?