Sevgilimin ex'i instagram'da - takipleşmeleri

begonyabahcesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
487
529
33
38
Merhaba herkese,

dün sohbet ederken sevgilimin eski uzun ilişkisi (biteli 7 sene olmuş) kişisi ile instagram'dan hala takipleştiklerini öğrendim. Hatta iş yüzünden ayda yılda bir telefonla görüştüklerini söyledi. En son bir kaç hafta önce iş için aramak zorunda kalmış ve o ara biraz sohbet etmişler.

Ben bunu duyunca şok oldum - Böyle bir şeyi asla ve asla kabul edemeyeceğimi belirttim. Hiç bir şekilde mümkün olmadığını söyledim. Biraz kıyametleri de kopardım. Sevgilim biteli 7 sene olduğunu, asla ve asla o şekilde bir münasebetlerinin olmadığını, olamayacağını belirtti.

Bu arada Sevgilimin instagramını çok yoğun kullanmaz ama son 6 aylık paylaşımlarında hep ben varım yanında. Hatta baktığımda eski sevgilisi bizim birlikte olduğumuz ve sevgilimin kendi instagramında paylaştığı fotoğraflarımızı da beğenmiş.

Şimdi çok arada kaldım. Hem sevgilime inanıyorum - hem de huzursuzum. Ben açık açık 'böyle bir şeyi asla kabul edemem. Silecek ve bloke edeceksin o kişiyi her yerden' dedim. O da tamam dedi.
Bu sabah baktım hala silmemiş. Bunun takibini yapmayacağımı mı zannediyor???

Çok mu tepki gösteriyorum sizce?

Kaç yıl geçerse geçsin geçmişte sevdiği biriyle iletişimde olmamalı bence kimin ne yapacağı belli olmuyor güvenmemek lazım 7 yıl geçti diye
evet. bir de diyor ki - hiç farkında değildim insta da ekli olduğunu. öyle kalmış demekki..... erkeklerin tipik yalanları.
Ben tabiki yemedim. Ben sildiğini ve engelleidğini göreceğim. Zaten yakın markaja alacağım kendisini şu an

Birdenbire görüşmeye başlasalar altında bir bit yeniği ara derdim ama zaten takipleşiyorlarmış arada iş için konuşuyorlarmış muhtemelen senden önce de böyleydi, zaten aralarında bişey olacak olsaydı şimdiye kadar olurdu.. Bence eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olmuş seninkisi Benim de bazı eski sevgililerim sosyal medyamda ekli, en son birine ortak bir arkadaşımızın ölüm haberini ve cenaze gününü bildirdim başka bir arkadaşımın ricası üzerine, konuşmamız da orada kaldı. Yani kimse kimsenin üzerine atlamıyor eski sevgili diye merak etme abartma diyorum ve yorumumu bitiriyorum

Haklısın evet. Mantık çerçevesinde baktığımda öyle gibi evet. Ya bir de aldatmak isteyen, arkandan iş çevirmek isteyen birisi her türlü yapar. Bin bir yolunu bulur.
Ben yine de aşırı derecede rahatsız oldum.

Ex-lere tecrübe ile kıl olmama rağmen kesinlikle overreact diyorum, yersiz yıpranıyor ve yıpratıyorsunuz

Not: Beyefendinin de he deyip geçmesi uygun olmamış yalnız, ya aşırı tepki verdiğinizi size anlatsın ve görüşmeue devam edecegini söylesin, ya da tamam demiş size madem dediginin geregini yapsın. Gerci belki düsünüp sakinlesmenizi beklemis de olabilir.. bilemedim.

Tecrübe notu: Eldeki verilere dayanarak söylüyorum ex-le işi pisirecek grubun izlediği yol bu değil, adama da kendinize de ex-e de haksızlık etmeyin.

Fazla tepki veriyorsunuz biteli olmuş 7 küsür sene. Ayrıca size olan sevgisinden eminseniz neden eski ilişkisi sizi rahatsız ediyor? Sildiğini üstelik bir de engellediğini göreceğim tavrınızı da çok hatalı buldum. Hayatımdaki kişi kim olursa olsun bana bu kişiyi silip engelleyeceksin diye gelse hayatımdaki kişiyi silerim direk

şimdi konuştuk - silmiş ve engellemiş. tekrar özür diledi - mazide kalmış, bir tanıdıktan farksızın olduğunu, insta da farkında bile olmadığını vs vs.
Neyse artık.... herşey olacağına varır

Bence haklısınız.
Eski sevgiliden arkadaş olmaz.
Ben nasıl hiçbiri ile iletişimde değilsem o da olmamalı.
Ben bu kadar rahatlığı sevmiyorum.

Silmiş.Sevindim.

Farkındayım ama bana çok yanlış geliyor. Ne münasebet? Bitmiş geçmiş bir olay bu. Neden takipteler? Çok saçma değil mi? Ne gerek var??
Duygular bitebilir aşk sona erebilir ama bi yasanmıslıklar var saygı bakidir arada selamlasılabilir
Ki kanka veya dost değillermiş, her dk konusmuyorlarmıs, üstünden yedi sene de gecmiş, e birden bire bi anda takipleşmeyede başlamamışlar zaten varmış her zaman
Bilemiyorum bana düşünce yapınız fazla sığ geldi

Yani iş için görüşmeleri gereken bir durum varsa inan bana zaten sosyal medyadan silse bile senden habersiz iş için görüşecek, o yüzden bu tepkiler sadece senin tribinden ibaret kalacak ve asla görüştüklerini bilemeyeceksin bundan sonrasında çünkü tepki alacağı için gizleyecek sevgilin Adam dürüstçe söylemiş nerde nasıl ne zaman görüştüklerini, kız da birlikte olan fotolarınızı beğendiğine göre sevgiline takık veya başka bişey değil.. ayrıca sosyal medyadan sildiğinde de ,ilk iş için konuştuklarında bunun muhabbeti geçecek aralarında -niye sildin? -sevgilim kızdı vs.... yani ne biliyim bence sanki böylesi senin için daha riskli, yine de sen bilirsin

Demek ki kötü ayrılmamışlar. Yani kavga dövüş ayrılmadıysam medenice bittiyse neden çıkarayım ki? Demek ki duygu muygu kalmamış çıkaracak kadar bile takmamışım ve insanca ayrılmışız işte. Zaten yedi sene geçmiş diyorsunuz ve sizle foto falan da paylaşıyormuş. Mesela şuan bacı kardeş olarak gördüğüm eski sevgilimle hala takipleşiyorum fakat unutamadığım eski sevgilimle takipleşmiyorum

Onu bilmem, tek bildiğim kadınlar denizaltı olmalı.
Sinsi ilerlemeli.
Benim gözlemlediğim kadarıyla kadınlarımız galeyanlı, hemen kızmalar tepkiler vs vs vs.
Ne demişler sessiz sudan kork, yani her şeyi açıktan yaparsak kimse korkmaz.
Gizli gizli izleyip olay anında denizaltı gibi fırlamalıyız.
Sizin tepkiniz birazcık fazla olmuş, ha yeni takipleşselerdi çok çirkin durum zaten.
Onlar emin olun birbirinin umru değiller, canınızı sıkmayın efendim.

Siz söyleyince silmesinin bir anlamı yok ki.
Bu konu kişiden kişiye değişir, kendinizce haklısınız ama 7 sene çok uzun bir süre.
Ayrıldığım hiç kimseyle tekrar birleşme gibi bir ihtimalim yok. Aklımda anıları bile yok. Üstelik çoğu uzun süreli ilişkilerdi.
Face ve instada ekli olanlar da var. Öyle duruyorlar, fotoğraflarına denk gelmiyorum bile.

İlişkinize güveniyorsanız kendinize güveniniz yokmuş gibi bir hava yaratmayın.
Konuşmak istiyorsanız oturup sakince konuşun.

Zor bir durum. Sileceksin diye usteleseniz baski kurmus olacaksiniz.Erkekler ozgur olmak ister, kendilerine guvenilsin isterler. Ote yandan eski sevgili ne alaka ve ne hakla sizin iliskinizi uzaktan takibe alip, begeni yapiyor? 7 yil cok uzun zaman aralarinda birsey olsaydi olurdu. Bitmis gitmis. Bence olgun davranip ona cok guvendiginizi ama bu durumdan rahatsiz oldugunuzu soyleyin. Sonra da kiskanmamaya calisin. Eski sevgilisi ile arkadaslik seviyesini birakin o ayarlasin.

Bu arada ben normal hayatta toleranslı birisiyim ama konu aşk olunca aşırı geri kafalı olabiliyorum. O yüzden sığ demenize iç alınmadım aksine bi kahkaha attım. Yanlış sayılmaz çünkü.
Sanırım geçmişte yaşadığım güvensizliklerden ötürü şu an böyle bir tepki gösteriyorum. Kontrol atlında tutmaya çalışıyorum. Halbuki farkındayım - kontrol edemezsiniz bu tür şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…