Sevgilimin ex'i instagram'da - takipleşmeleri

Çok haklısınız.... Dün akşam konuştuk işte - ben gerçekten şok olduğum için tepki gösterdim ama tatlıya bağladık aslında.

Bana dün 'için rahat etmesi için ne yapabilirim' dedi ben de 'silip engelleyeceksin ozaman' dedim. Empati yapmasını istedim ve kendisini benim yerime koyunca o da 'evet haklısın hoşuma gitmezdi' dedi. O sebepten ötürü çok da üstelemem gerekmedi. Nitekim şimdi silip engellemiş zaten.
ben biraz prensibe bakıyorum aslında - okadar uzun süre ilişkin olmuş (5 sene) evlenmeyi bile düşünmüşsün o zamanlar - bitmiş aradan 7 sene geçmiş neden hala iletişimde olasın?? Bana çok ters geliyor.

:) kendinizi bilmenizde önemli bişey emin olun yasaya yasaya duygularınızı kontrol etmeyi de ögreniyorsunuz

Evet haklısınız - Ben gerçekten çok şaşırdığım için birden öyle bir tepki verdim.
Ben gerçekten bir şey olmadığını biliyorum - Sevgilime de güveniyorum ama prensip olarak yanlış buluyorum. Yoksa kadın bizim bir kaç fotomuzu da beğenmiş zaten. Benden de büyük - sevgilimle yaşıt.

Birbirlerinden kopamıyorlar demek ki bu bir gerçek.Ne olursa olsun hoş bir durum değil.

Dikkat edin başka bir fake hesap açıp oradan ekleyebilir genelde öyle yapıyorlar bende de vardı böyle bir tane

Dikkat edin başka bir fake hesap açıp oradan ekleyebilir genelde öyle yapıyorlar bende de vardı böyle bir tane
Evet. Zaten yakın markaja aldım.
Güveniyorum - gerçekten güveniyorum ama sonuç itibari ile bir erkek. safa yatabiliyorlar her zaman.
Kaybetme korkusunu hissettsin her zaman istiyorum.

Çok tepki aşırı tepki! Seni herkese gösteriyorsa daha ne..
Evet öyle yapıyor. Ailesi ile tanıştım o da benim ailemle tanıştı. Bu hafta sonu iş arkadaşının nişanına gidiyoruz birlikte vs vs.
Biraz overreact ettiğimin farkındayım ama inanın o an çok şaşırmıştım.Neyse, sanırım şu an tatlıya bağladık.

Az bile abartmışsın eski sevgili ile takipleşmek arada bi görüşmek nedir.....çok mu lazım yani hayatının içinde olması yada ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…