• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimin facebookta beğendiği bağlantı

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
merhaba kızlar,facebookta gezinirken sevgilimin arkadaşının bi bağlantısını beğendiğini gördüm video şu:
bunu gördüm ve deliye döndüm demediğim şey kalmadı,senin düşündüğün açıdan düşünemedim afedersin kaldırıyorum dedi ben hala söylenmeye devam ettim haksızmıyım bu ne saçmalıktır

Yanlis mi anladim sevgilin paylasmamis bile begenmis sadece. Deliye donecek ne var bunda yahu. Mesele kizin dansi degil ki yanmasi..

adamı özür diletecek senin düşündüğün gibi düşünmedim dedirtecek ne düşündüz merak ettim bu videodan?

gayet komik bir video ..abartmışsınız kesinlikle.

Kiza yazik ta yuh yani bu nasil bi kizkancliktir yapmayin etmeyin ya yazik adamlara komik geldi bana guldum bunu esime gostermistim cok komik bak diye hatirliyorum baya eski bi video

Herhalde kizar yani erkek beyni vah vah kizda yandi tüh diye dusunmez heralde dans da bir edep varmi allah askina haklisin arkadasim birde komik diyen arkadaslar olmus bunun nesi komik kiz mal mal hareket ederken yanmis yani

merhaba kızlar,facebookta gezinirken sevgilimin arkadaşının bi bağlantısını beğendiğini gördüm video şu:
bunu gördüm ve deliye döndüm demediğim şey kalmadı,senin düşündüğün açıdan düşünemedim afedersin kaldırıyorum dedi ben hala söylenmeye devam ettim haksızmıyım bu ne saçmalıktır

Abartmayın.
Ben gecen gün sevgilim şöyle bi bağlantı izlediğini gördüm.
Başta dedim video fena sonra baktım olay farklıymıs
Videoyu anlatıyorum...
Adamın poposu dönük pantolun indirilmiş.
Önünde de bacakları açık ayağında topuklu olan bi bayan.
Adam bi hareketler falan yapıyor.
Kızın bacaklarını kaldırıyor :KK8:
Veeeer

:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Kız aşağı düşüyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Duvarda oturuyormuş mal :rolleyes:

Back
X