sevgilimin fenomen olması..çıldırıcam

Ne kadar saçma bir konu olmuş

aaa biliyoırum ben onları ben de takip ediyorum yaaa K... A... değil mi ??? 20 K demişsin ama eğeronalrsa 300K ya ulaşıyorlar cnmmm.

çok şeker bırak takılsınlar işte yaaaa .... adam seni aldatmıyorsa salla gitsin yanlız çok az video yüklüyorlar daha çok istiyoruz... :KK70:Daha yenisiniz yarın birgün seninle iligli bir resim koyarlar olur biter yaaa.

Kızım sizinkilerin videolarını kocama izettim izleteli benim kıymetim anladı laaaaa tebrik ettiğimi söyle çok şekerler hele o düğüne gelme videosu yok mu :KK70: :KK70:

Son düzenleme:
aaa biliyoırum ben onları ben de takip ediyorum yaaa K... A... değil mi ??? 20 K demişsin ama eğeronalrsa 300K ya ulaşıyorlar cnmmm.

çok şeker bırak takılsınlar işte yaaaa .... adam seni aldatmıyorsa salla gitsin yanlız çok az video yüklüyorlar daha çok istiyoruz... :KK70:Daha yenisiniz yarın birgün seninle iligli bir resim koyarlar olur biter yaaa.

Kızım sizinkilerin videolarını kocama izettim izleteli benim kıymetim anladı laaaaa tebrik ettiğimi söyle çok şekerler hele o düğüne gelme videosu yok mu :KK70: :KK70:
Ya ben çok merak ettim ôzelden bana yazssanıza :D

Bildim ben senin sevgilini..
Ergen hayranlıklarıdır o yorumlar.
Ama eğer erkek arkadaşın bu yorumlara kapılıp havalarda gezmeye başlarsa o zaman sıkıntı olabilir..

Ahmetle karyami??
2 k takipcileri varmis- check!
Kezban tripleri skecleri- check!

Baktim hemen youtubedan onlar gibi ya.

Bence sorun yok.
Hem ne diycen adama " tiyatro oynama" mi?
Adamin meslegi bu.

O bu değilde konu sahibi sen kendını ifşa ettin he :D

Sevgilin kim gıı instagramdan bi bakayım. Evli barkı kadınım korkma :KK70:

Evet o reklam kokusunu ben de aldım :KK53:

E olsun napalım, reklamın iyisi kötüsü olmaz derler.. :21:

Bende olsam kıskanırdım, ama siz ileri gitmemesi gerektiğini ara ara güzel dille anlatmaya çalışın

Back
X