Ya reklamsa reklam link verin bacilar![]()
ahmet kayra yaz youtube cıkıyo dırekt zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya reklamsa reklam link verin bacilar![]()
Bari reklam oldugunu bu kadar belli etmeseydiniz ya. Sevgilisini kiskanan hic bir kiz bu kadar dedektif kadinin oldugu bir siteye tek bir harf bile soylemez. Ama olsun yinede aferin kafaniz çalışıyo gençler. Güzel yaptınız reklaminizi. Bilinçaltı milincalti her yere işlediniz suan. Bi McDonalds bi siz. Du bide ben izleyim çok merak ettim![]()
Benim saflığımdan kaynaklanıyor. Reklam falan olduğu yok. Ben karşımdaki adamı iyice araştırmadan sevgili yapıyorum kendime. Sonunda üzülen oluyorum. Tanınmaz diye baş harf verdim keşke x,y deseydim. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın ama yemin ederim ki reklam için değil.
sonuçolarak ahmet kayra mı yanı?
Kimmiş o merak ettimbildiğimiz biri falanmı şarkı türkü söyleyen uzak tut bence yoksa seni bırakır başka kızlarla takılır
Sinirden kıskançlıktan gebermek üzereyim. Erkek arkadaşımla 2 aydır birlikteyiz son birkaç haftadır sosyal medyada çok takılmaya başladı. Instagramda 20k falan takipçisi oldu. Hayırdır dedim yani,bi de yorumlara bakıyorum saçma sapan "seni çok seviyorum,harikasın" falan. Hayır böyle aşırı bi Kıvanç Tatlıtuğ'luk durumu da yok. Normal bi tip,uzun boy sadece. Ama sevimlidir yani esprili falan. Noluyo dedim normal bi şekilde çünkü merak. "Aşkım sen kızarsın diye ben söylemedim ama biz K.... ile beraber youtubeda kanal açtık,kısa videolar yüklüyoruz,baya tutuldu belki instagrama falan da taşırız" dedi. Aç dedim bi bakıyım videolara. Çünkü neden kızayım ki güzel bişeyse. Zaten tiyatrocu,çeksin videosunu. Erkek arkadaşım bu videolarda TRİPLİ KEZBAN KIZ ARKADAŞ rolünde. Bildiğiniz böyle yazıyo yani. Kadın kılığına girmemiş ama işte çok gıcık bi kızı oynuyo. Ne şimdi bunlar dedim,"öyle çekiyoruz ciddi bişey yok" falan dedi geçiştirdi. Hayır bana bunu söylese kızmam zaten ama baştan söylesin,böyle böyle oluyo falan desin. Şimdi videonun altındaki yorumlara bakıyorum "ay keşke gay olsanız,A.... çok güzel kız rolü yapıyosun,A....'in sevgilisi böyle midir acaba" saçma sapan yorumlar. Hayır belli bi yere gelemeyeceğini biliyorum yani bu olay burda kalır ama ne gerek var ki? Zaten uzun süre uğraşmaz üniversite öğrencisi ama bana biraz gereksiz geldi. "Nasıl istiyosan öyle yap ama kızlarla da fazla samimi olma" dedim. Ama içimde hala bişey var. Belki büyütülecek bişey değil ama aşırı kıskandım. Şimdi sen böyle videolar çekme desem,haksız mı olurum? Ama içim hiç rahat değil.
2 aylik sevgiliyi cok ciddiye aliyorsunuz bence birakin ne hali varsa gorsun..
Ahme senin sevgilin mi ?Sinirden kıskançlıktan gebermek üzereyim. Erkek arkadaşımla 2 aydır birlikteyiz son birkaç haftadır sosyal medyada çok takılmaya başladı. Instagramda 20k falan takipçisi oldu. Hayırdır dedim yani,bi de yorumlara bakıyorum saçma sapan "seni çok seviyorum,harikasın" falan. Hayır böyle aşırı bi Kıvanç Tatlıtuğ'luk durumu da yok. Normal bi tip,uzun boy sadece. Ama sevimlidir yani esprili falan. Noluyo dedim normal bi şekilde çünkü merak. "Aşkım sen kızarsın diye ben söylemedim ama biz K.... ile beraber youtubeda kanal açtık,kısa videolar yüklüyoruz,baya tutuldu belki instagrama falan da taşırız" dedi. Aç dedim bi bakıyım videolara. Çünkü neden kızayım ki güzel bişeyse. Zaten tiyatrocu,çeksin videosunu. Erkek arkadaşım bu videolarda TRİPLİ KEZBAN KIZ ARKADAŞ rolünde. Bildiğiniz böyle yazıyo yani. Kadın kılığına girmemiş ama işte çok gıcık bi kızı oynuyo. Ne şimdi bunlar dedim,"öyle çekiyoruz ciddi bişey yok" falan dedi geçiştirdi. Hayır bana bunu söylese kızmam zaten ama baştan söylesin,böyle böyle oluyo falan desin. Şimdi videonun altındaki yorumlara bakıyorum "ay keşke gay olsanız,A.... çok güzel kız rolü yapıyosun,A....'in sevgilisi böyle midir acaba" saçma sapan yorumlar. Hayır belli bi yere gelemeyeceğini biliyorum yani bu olay burda kalır ama ne gerek var ki? Zaten uzun süre uğraşmaz üniversite öğrencisi ama bana biraz gereksiz geldi. "Nasıl istiyosan öyle yap ama kızlarla da fazla samimi olma" dedim. Ama içimde hala bişey var. Belki büyütülecek bişey değil ama aşırı kıskandım. Şimdi sen böyle videolar çekme desem,haksız mı olurum? Ama içim hiç rahat değil.