Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyleyinde izleyelimBildim ben senin sevgilini..
Ergen hayranlıklarıdır o yorumlar.
Ama eğer erkek arkadaşın bu yorumlara kapılıp havalarda gezmeye başlarsa o zaman sıkıntı olabilir..
Ahmetle Karya'dan bahsediyosan tansiyonlarım oynar bak. Ağır fanıyım. Öyle böyle değil çok pis fanlarım.
kız takliti yapan erkeği kıskanmak büyük ironi kusura bakmayın :)
ayrıca artık bir şekilde internette herkese açık paylaşımlar yapan herkes benzer yorumları alıyor merak etmeyin, yoksa kendinizi bir anda sevgilinizin oynadığı rolün can bulmuş hali durumuna sokarsınız.
Tahmin edenler gibi Ahmet ile Karya olduğunu düşünüyorum ben de.. Ahmet olan sanırım.Söyleyinde izleyelim
Bahsettiğin kişiler Ahmet - Karya ise; bırak çeksinler, paylaşsınlar videoları. Çok eğlenceli onların videoları ya. Bence destek ol sevgiline bu konuda daha çok hoşuna gider. Erkeklerin üstüne gittikçe ters tepiyo![]()
Valla bahsettiği kişiler Ahmetle Karyaysa ''kız taklidi yapan erkeği kıskanmak büyük ironi'' demeden önce bir açıp izleyin derim.Ve bende katılıyorum bütün fenomenler aynı yorumları alıyor gerçekten.O yüzden sevgili konu sahibi, önemseme ergen hayranları. Önemli olan erkek arkadaşınızın yaklaşımı.
bir yere gelebileceğini düşünmüyorum demişsiniz. Çocuğun bolumu zaten oyunculukmuş böyle küçük şeylerden parlayıp ne güzel roller kapan bir suru oyuncu var. Çocuğun onunu kesmeyin kendinizi dizginletin derim. Ve lütfen başarılı olabileceği konusunda güvenin ona.
o değilse Ahmet kayra ise kız resmen sen onları burda da fenomen yaptın sayende binlerce kadın hayranları daha olacak :)