sevgilimin fenomen olması..çıldırıcam

Geçen 280k takipçili birine bir postta reklam vermesi icin gittim 1500 lira istedi. Sadece bir cumlecik yazacak yani :) elleme bence :D

Bildim ben senin sevgilini..
Ergen hayranlıklarıdır o yorumlar.
Ama eğer erkek arkadaşın bu yorumlara kapılıp havalarda gezmeye başlarsa o zaman sıkıntı olabilir..

Baş harfleri yazdığına göre a ve k diye. Ahmet ve karya galiba. Ama süper onlar yaa

Bahsettiğin kişiler Ahmet - Karya ise; bırak çeksinler, paylaşsınlar videoları. Çok eğlenceli onların videoları ya. Bence destek ol sevgiline bu konuda daha çok hoşuna gider. Erkeklerin üstüne gittikçe ters tepiyo :KK51:

kız takliti yapan erkeği kıskanmak büyük ironi kusura bakmayın :)
ayrıca artık bir şekilde internette herkese açık paylaşımlar yapan herkes benzer yorumları alıyor merak etmeyin, yoksa kendinizi bir anda sevgilinizin oynadığı rolün can bulmuş hali durumuna sokarsınız.

Valla bahsettiği kişiler Ahmetle Karyaysa ''kız taklidi yapan erkeği kıskanmak büyük ironi'' demeden önce bir açıp izleyin derim.Ve bende katılıyorum bütün fenomenler aynı yorumları alıyor gerçekten.O yüzden sevgili konu sahibi, önemseme ergen hayranları. Önemli olan erkek arkadaşınızın yaklaşımı.

Bahsettiğin kişiler Ahmet - Karya ise; bırak çeksinler, paylaşsınlar videoları. Çok eğlenceli onların videoları ya. Bence destek ol sevgiline bu konuda daha çok hoşuna gider. Erkeklerin üstüne gittikçe ters tepiyo :KK51:

Bilmiyorum yalan söylemiş. Nasıl davranacağım hakkında da bi fikrim yok ki. :KK43:

Merak etmeyin onların hepsi sosyal medya bağımlısı. Herkese yazıyorlar aynı şeyleri.
Sevgilinizi sokakra görseler tanımazlar.

Valla bahsettiği kişiler Ahmetle Karyaysa ''kız taklidi yapan erkeği kıskanmak büyük ironi'' demeden önce bir açıp izleyin derim.Ve bende katılıyorum bütün fenomenler aynı yorumları alıyor gerçekten.O yüzden sevgili konu sahibi, önemseme ergen hayranları. Önemli olan erkek arkadaşınızın yaklaşımı.

yorumu yapmadan once google a kezban kiz ile ilgili cumleyi yazdigimda en ustte arabada cektikleri video cikmisti ve izlemistim, kiskanilacak gibi degil bence ya, hatta halihazirda bir kiskanclik varsa bu videolardan sonra ortadan kalkmasi lazim :KK70:

bir yere gelebileceğini düşünmüyorum demişsiniz. Çocuğun bolumu zaten oyunculukmuş böyle küçük şeylerden parlayıp ne güzel roller kapan bir suru oyuncu var. Çocuğun onunu kesmeyin kendinizi dizginletin derim. Ve lütfen başarılı olabileceği konusunda güvenin ona.

bir yere gelebileceğini düşünmüyorum demişsiniz. Çocuğun bolumu zaten oyunculukmuş böyle küçük şeylerden parlayıp ne güzel roller kapan bir suru oyuncu var. Çocuğun onunu kesmeyin kendinizi dizginletin derim. Ve lütfen başarılı olabileceği konusunda güvenin ona.

Kendisi zaten iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyor. Ailesinin durumu da iyi,işi hazır. Kıskançlığımın derecesini anlatamam,o kadar kötüyüm ki öğlenden beri. Kendimi salak gibi hissediyorum. İstediğin gibi çek videolarını ama ben arkanda değilim dedim..

ahmetle kayra oldugunu sanmıyorum. zira yeterınce unluler bırı sahneye de çıkıyor 2 ayda yenı ögrenmek ımkansız.
adını googla yazsanız bıle çıkar.
bılemedım onlar degıl de demıyorsunuz.

o değilse Ahmet kayra ise kız resmen sen onları burda da fenomen yaptın sayende binlerce kadın hayranları daha olacak :)

o değilse Ahmet kayra ise kız resmen sen onları burda da fenomen yaptın sayende binlerce kadın hayranları daha olacak :)

Bu konu reklam olmasin takipci artırmak icin :KK70: baş harfler de verilmiş

Oyle degilse cok takma konu sahibi ergenlermis zaten. Gerci sizden 2 3 yaş küçukler bilemedim simdi

Back
X