sevgilimin fenomen olması..çıldırıcam

Bari reklam oldugunu bu kadar belli etmeseydiniz ya. Sevgilisini kiskanan hic bir kiz bu kadar dedektif kadinin oldugu bir siteye tek bir harf bile soylemez. Ama olsun yinede aferin kafaniz çalışıyo gençler. Güzel yaptınız reklaminizi. Bilinçaltı milincalti her yere işlediniz suan. Bi McDonalds bi siz. Du bide ben izleyim çok merak ettim

Şahane bir fikir buraya başlık açarak yaymak, ben de başlık sayesinde keşfettim ve bayıldım gençler. İkiniz de çok şekersiniz ama Karya'ya ayrıca bir *kıps
Durmak yok yola devam, güldürdünüz valla. Seviniyorum böyle güzel işler görünce.

bayılıyorum ben onların videolarına 2 senedir takip ediyorum nasıl yeni açmışlar
vine fenomenleri zaten ay çok güldüm

Linke minke ne gerek var ahmet karya vine yazinca cikiyor hemen :)
Bu konu gercek zaten olamaz cunku onlarin videolari iki ay kadar yeni degil kizin bilmeden iliskiye baslamasi imkansiz. Ayrica okunacagini ve taninacagini bilerek buraya yazamazdi bu konuyu bas harflerle birlikte.
Bunu yazan ahmet ya da karya degilse Ay yaziym bakiym nolucak diyen hayalperest bir ergen kizimiz :)
Reklamsa da izleyin hanimlar ultra eglenceliler

ahmet kayranın buranın reklamına ıhtıyacı yok konu sahıbı sevgılım afişe olmasın dıye ahmet kayranın uzerınden yuruyosun ayıp edıyosun

Erkek arkadaşına söyle sayfamı tanıtsın bari

Nasıl reklamsa, tuttu bir de ... izledim çok hoşş ya gülüyorum hala

Rahat bırak istediğini yapsın zaten sen video çekme desen cekmiycekmi .sen sinir oldugunla kalacaksın.

Benim saflığımdan kaynaklanıyor. Reklam falan olduğu yok. Ben karşımdaki adamı iyice araştırmadan sevgili yapıyorum kendime. Sonunda üzülen oluyorum. Tanınmaz diye baş harf verdim keşke x,y deseydim. Yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın ama yemin ederim ki reklam için değil.

sonuçolarak ahmet kayra mı yanı?

Kimmiş o merak ettim bildiğimiz biri falanmı şarkı türkü söyleyen uzak tut bence yoksa seni bırakır başka kızlarla takılır

Kimmiş o merak ettim bildiğimiz biri falanmı şarkı türkü söyleyen uzak tut bence yoksa seni bırakır başka kızlarla takılır

ben de ondan korkup engellemek istedim ama iş benim karşı çıkamayacağım boyuta ulaşalı yıl olmuş..gözüm körmüş.

izledim bende şimdi merak ettim. normal ergen videoları komik yani. amaaaan çeksin nolcak sanki

2 aylik sevgiliyi cok ciddiye aliyorsunuz bence birakin ne hali varsa gorsun..

Ahme senin sevgilin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…